Teatteri

Ostaisitko itsellesi osa-aikavauvan?

Sekä miehet että naiset voivat kokea synnytyksen MyBaby-näytelmässä. Kuva: Marko Mäkinen.

KOM-teatterin hullunhauska MyBaby tarkastelee lähitulevaisuutta terävästi. Näytelmä saa nauramaan vedet silmissä, mutta samalla se jättää tunteen, että aikamme pinnan alla kytee jotain hyvin surullista.

Eletään vuotta 2020. Tavallisista perhesuhteista on tullut huippukokemuksia, jotka tuotteistetaan ja markkinoidaan hehkuttavan myyntipuheen avulla.

Start up -yritys ryhtyy kehittelemään MyBaby-palvelua. Sen avulla lapsettomat ihmiset voivat ostaa itselleen kokemuksen vanhemmuudesta – silloin kun muilta kiireiltään ehtivät.

Tilattu lapsi olisi luonnollisesti osa-aikainen eikä oikea lapsi lainkaan: kolmevuotiasta esittää koulutettu 47-vuotias näyttelijä.

Firman työntekijät ryhtyvät testaamaan tuotettaan ja uppoutuvat omaan maailmaansa. Keinotekoinen perhe saa aikaa kiusallisen outoja muotoja. Mitä kaikkea me olemme valmiita tekemään janotessamme ”aitoja” tunnekokemuksia?

MyBaby KOM-teatterissa Helsingissä. Arvio löytyy myös Eevan numerosta 10/2017.

MyBaby

  • Notice: Undefined index: wp_review_item_title in /var/www/repos/src/wordpress/theme/eeva/wp-review/default.php on line 102

Yhteenveto

Näytelmä saa nauramaan vedet silmissä, mutta samalla se jättää tunteen, että aikamme pinnan alla kytee jotain hyvin surullista.

5.0
Ei lukijoiden arvioita
Jätä oma arviosi klikkaamalla omenoita tai kirjoittamalla kommentin
Sending
Käyttäjien arvosana 0 (0 arviota)

Huomioithan, että kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat hoituvat vain www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu
kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sending

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli