Kollageenilisä on osa Noora Hautakankaan ihonhoitorutiinia – ”Paras hehku tulee sisältäpäin!”
Mainos: Oslo Skin Lab
Kollageenilisä on osa Noora Hautakankaan ihonhoitorutiinia – ”Paras hehku tulee sisältäpäin!”
Yrittäjä Noora Hautakangas nauttii vauhdikkaasta arjesta ja suhtautuu ikääntymiseen rennosti. The Solution -kollageenilisä on osa Nooran uutta kauneusrutiinia, sillä hän haluaa voida hyvin ja hehkua.
22.3.2023

Noora Hautakankaan, 39, arki pyörii tiiviisti oman yrityksen ympärillä. Hän on secondhand-ketju Reloven perustaja ja intohimoinen muodin, vintagen ja taiteen kuluttaja.

– Nautin, kun arjessa on vauhtia ja tapahtuu paljon. Elämä on elämistä, toteuttamista ja kokemista varten.

Kiireiset ja vaihtelevat aikataulut eri projektien parissa tekevät työstä palautumisen ja pysähtymisen kuitenkin välillä vaikeaksi. Jotta palautumiselle olisi riittävästi aikaa, Noora kirjaa kalenteriin työmenojen lisäksi myös hetket liikunnalle ja kävelylenkit rakkaan Wallu-koiran kanssa.

– Pienetkin omat hetket ovat yhtä tärkeitä kuin kymmenet muut to do -listan asiat. Oman ajan ottaminen reilummin ja oma hyvinvointi ovat tämän vuoden isoimpia tavoitteita itselleni.

Työn vastapainona Noora liikkuu paljon luonnossa ja joogaa.

– Rakastan hot yogaa. Se on pysynyt tärkeänä henkireikänä ja toimii minulle läsnäoloharjoitteluna.

Vuodet yrittäjänä ovat opettaneet Nooralle myös, että säännöllinen ja monipuolinen ruokailu on välttämätöntä oman jaksamisen vuoksi.

– Nykyään syön lounaan lounasaikaan enkä vasta illalla. Pienet terveelliset välipalat, kuten pähkinät, banaani tai smoothie, auttavat myös välttämään suklaapatukkarepsahduksia.

Näkyviä tuloksia nopeasti

Noora on suhtautunut vanhenemiseen aina rennosti. Ikääntymisen merkit etenkin kasvoilla ovat kuitenkin havahduttaneet hänet miettimään, miten voisi vielä paremmin huolehtia ihostaan ja omasta hyvinvoinnistaan.

– Viimeisen parin vuoden aikana ihossani on alkanut näkyä selkeämmin ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita silmänympärysiholla ja otsassa sekä niin kutsutut sibeliusrypyt kulmien välissä. Myös työstä aiheutunut stressi on alkanut näkyä vahvemmin kasvoillani.

Noora kuuli tutuiltaan The Solution -kollageenilisän myönteisistä vaikutuksista ja päätti testata tuotetta myös itse. Hän oli kokeillut aiemmin muita kollageenivalmisteita, mutta ne eivät olleet tuoneet toivottuja tuloksia. Sen sijaan The Solution yllätti, ja jo reilun kuukauden säännöllisen käytön jälkeen Noora havaitsi näkyviä muutoksia ihollaan.

– Ihon kimmoisuus on lisääntynyt ja se tuntuu nyt täyteläisemmältä. Iho on myös tasaisempi ja juonteet ovat pienentyneet.

Nopeat ja selkeästi havaittavat tulokset sekä kollageenilisän vaivaton käyttö innostivat Nooraa jatkamaan kollageenilisän käyttöä alun testijakson jälkeen. The Solution päätyi osaksi Nooran uutta ihonhoitorutiinia.

Monet Nooran ystävät ja tutut ovat kiinnittäneet huomiota hänen kimmoisaan ihoon ja kiinnostuneet kollageenilisästä.

– Voin suositella The Solutionia kaikille, jotka haluavat saada näkyvästi häivytettyä juonteita sekä lisää hehkua ja kimmoisuutta iholle.

Noora on saanut myös oman 70-vuotiaan äitinsä innostumaan kollageenilisän käytöstä. The Solution sopiikin yhtä lailla niille, jotka ovat huomanneet vasta ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ihollaan kuin iäkkäämmillekin.

Paras hehku tulee sisältä

Noora käy säännöllisesti kasvohoidossa ja hoitaa ihoaan säntillisesti: hän pesee meikit aina iltaisin pois ja kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoaan itselleen sopivilla probioottisilla tuotteilla. Kerran viikossa hän hemmottelee itseään kasvonaamiolla. Noora suojautuu myös auringon haitalliselta UV-säteilyltä.

– Suojaan ihoa auringolta ympäri vuoden enkä kesäisin ota aurinkoa.

Nooran aamurutiineihin kuuluu myös kasvorullaus, joka virkistää ja laittaa nesteet liikkeelle.

– Usein aamuisin, kun nautin The Solutionin -juoman, rullailen samalla kasvot jääkaappikylmällä jaderullalla, jonka kanssa käytän öljyä.

Noora ajattelee, että sisäinen hyvä olo heijastuu ulospäin – ja päinvastoin. Siksi on tärkeää nukkua riittävästi, syödä monipuolisesti ja juoda runsaasti vettä. Noora rakastaa myös saunomista, mikä onkin yksi tärkeimmistä viikottaisista hemmotteluhetkistä – kynttilän valossa tietysti.

– Kauneus on hyvin kokonaisvaltainen asia: se näkyy, huokuu ja tuntuu. Ulkoinen kauneus ja ennen kaikkea tunne siitä, että peilikuvani vastaa sisäistä oloani, on itselleni tärkeää. Paras hehku tulee sisältä!

Pienet annospussit kulkevat mukana

The Solution -kollageenilisä on pakattu pieniin annospusseihin, jotka on helppo ottaa mukaan reissuun ja jotka helpottavat annostelua. Kollageenijauhe ei maistu millekään, joten sen voi sekoittaa hyvin vesilasilliseen tai vaikka aamupuuroon.

– Nautin kollageenijauheen yleensä aamuisin smoothien, mehun, teen, puuron tai jogurtin seassa. Kiireisenä aamuna sekoitan jauheen veteen ja se toimii älyttömän hyvin myös niin. Todella kiireisinä aamuina nappaan annospussin mukaan laukkuun ja nautin kollageenijauheen myöhemmin päivällä. Usein pidänkin muutaman pussin laukussa mukana, sillä ne on pakattu pieniin ja hyvin kestäviin pakkauksiin.

Helppokäyttöisyyden lisäksi Nooralle on tärkeää myös tuotteen laatu. The Solution -valmisteeseessa ei ole lisä- tai täyteaineita eikä sen käsittelyssä käytetä mitään synteettisiä liuottimia. Kollageenipeptidien rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin.

– Tuote ei sisällä mitään ylimääräistä, se on täyttä tavaraa!

Kommentoi +