Tule tapaamaan Jenni Haukiota – Eevan kirjaklubi järjestetään ensi kertaa yleisön edessä
Erikoisklubi
Tule tapaamaan Jenni Haukiota – Eevan kirjaklubi järjestetään ensi kertaa yleisön edessä
Eevan kirjaklubi järjestetään ensimmäisen kerran yleisön edessä. Vieraaksi tulee tasavallan presidentin puoliso, tohtori Jenni Haukio. Katsomoon mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta, mutta virtuaalisesti klubia voivat seurata kaikki.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 19.5.2023
Eeva

Eevan kirjaklubi juhlii kesäkuussa. Jo kahden vuoden ajan järjestetyn klubin ensimmäiseen yleisön edessä järjestettävään iltaan vieraaksi saapuu tasavallan presidentin puoliso, tohtori Jenni Haukio. Haukion kirja Sinun tähtesi täällä ilmestyy toukokuun lopussa, ja Eevan kirjaklubissa häntä haastattelee Eevan päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki.

Klubi avaa ovensa keskiviikkona 7. kesäkuuta kello 18, ja tilaisuus on avoin vain Eevan tilaajille. Helsingin Kulosaaressa sijaitsevaan studioon mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta, mutta kotisohvalta livestriimin voivat katsoa kaikki.

Yleisön edessä järjestettävä klubi-ilta on poikkeus tavanomaisesta myös siten, että siitä ei tehdä videotallennetta eikä podcastia. Mukaan pääsee siis vain osallistumalla tapahtumaan sen tapahtuma-aikana. Ilmoittaudu siis heti täällä!

Erikoisilta juhlistaa Eevan kirjaklubin kaksivuotista taivalta. Ensimmäinen Eevan kirjaklubi järjestettiin keväällä 2021, ja vieraina on ollut 26 ajankohtaista suomalaista kirjailijaa.

Kesäkuussa järjestetään myös tavallinen Eevan kirjaklubi. Sen vieraaksi tulee Minna Rytisalo, jota haastattelee toimituspäällikkö Annaleena Jalava. Lue lisää klubista ja katso ilmoittautumistiedot täältä.

Eevan kirjaklubi -podcast tuo kirjailijat korviisi – kuuntele aiemmat klubit missä ja milloin haluat

Kuuntele Eevan kirjaklubia Spotifyssa! Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista.

Kommentoi +