Imukuppi, suoristusrauta ja muut kauneuslaitteet, joihin ammattilaiset luottavat
Kauneus
Imukuppi, suoristusrauta ja muut kauneuslaitteet, joihin ammattilaiset luottavat
Sopivasti lämpöä, tärinää ja hurinaa. Lue, mihin kauneuslaitteisiin ammattilaiset luottavat.
Teksti

Kuvat
,,

Julkaistu 17.12.2021
Kauneus ja Terveys

Ihon oma imukuppi: ihokuppihierontakupit

SKY-Cidesco-kosmetologi Anne Lohinivan suosikki on Bellabaci Facial Cups -imukuppihierontakupit, 55 e.

”Olen laihduttanut äskettäin kymmenen kiloa. Olen käyttänyt projektin aikana imukuppihierontakuppeja kasvoilleni estämään ihon roikkumista.

Hieron kasvot kupeilla 2–3 kertaa viikossa puhdistuksen jälkeen. Hieronta vie 15–20 minuuttia. Ensin levitän kosteuttavan hoitonesteen, joka tulee kuppien mukana. Sitten avaan lymfapisteet solisluukuopista ja siirryn hieromaan kaulaa ja kasvoja.

Tärkeintä on edetä kasvojen keskeltä kohti reunoja vetävin liikkein. Pakkauksessa on kaksi kuppia, mutta hieronta onnistuu helpoiten yhdellä. Imukuppi imaisee ihoa hetkellisesti sisäänsä, mikä panee nesteet kiertämään ja säännöllisessä käytössä myös silottaa ja kiinteyttää ihoa.

Kupit ovat myös nopea täsmähoito turvonneille silmänalusille aamuisin.”

”Kun painoa lähtee, kasvojen iho alkaa helposti roikkua. Nyt niin ei käynyt.”
Anne Lohiniva

Piikikäs iltarutiini: näppärä neulaustela

SKY-Cidesco-kosmetologi Venla Halisen luottolaite on Environ Cosmetic Roll-CIT -neulaustela, 129 e.

”Minulla on auringossa vaurioitunut iho, sillä asennoiduin nuorena niin, että tämän päivän puna on huomisen bruna. Ihollani ei silti näy pigmenttimuutoksia, ja neulauksella on siihen iso vaikutus. Se parantaa ihon kuntoa ja lisää kollageenin tuotantoa.

Iho tulisi neulata ainakin viitenä iltana viikossa. Tässä neulaustelassa ovat turvalliset, 0,1 millimetrin neulat. Ne tekevät ihoon kanavia, joista kosmetiikka imeytyy ihoon satoja kertoja tehokkaammin kuin ilman neulausta. Neulauksen jälkeen levitän kasvoveden, seerumin ja voiteen. Kun neulauksesta tulee rutiini, se on kuin hampaiden pesu.”

Arjen keventäjä: nopea älyfööni

Kampaaja-kouluttaja Sanna Ruskomäki luottaa Varis IQ -hiustenkuivaajaan, 332 e.

”Kun on kokeillut uudenlaista älyfööniä, ei voi palata vanhaan! Meillä kampaajilla on työasennosta johtuvia ammatti­tauteja, kuten föönikyynärpäätä ja -olkapäätä. Itse olen kärsinyt niska­jumeista. Tämä kuivaaja painaa vain 294 grammaa. Kun fööni on kevyt, hiusten kuivaaminen onnistuu ilman tiukkaa otetta.

Älyfööni on nopea ja hiljainen. Tehokkaan moottorinsa ansiosta se kuivaa hiukset puolet nopeammin kuin perusfööni. Jos hinta hirvittää, sen voi jakaa 15–20 vuodelle. Ammattifööni kestää kotikäytössä helposti sen verran, ellei sitä pudota tai kolhi.”

Sekaihon apulainen: tehokas kasvoharja

Kosmetologi Siret Laan suosittelee pHFormula Silicone Facial Brush -kasvoharjaa, 32 e.

”Minulla on aikuisen naisen sekaiho, joka on usein hankala hoitaa. Seka­iholla on pintakuivuutta, rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Yrittäjän kiireiden takia oman ihoni hoito jää usein vähäiseksi. Olen saanut apua pienestä silikoni­kasvoharjasta, joka toimii paristoilla.

Käytän harjaa viitenä iltana viikossa. Kostutan kasvot ja hieron niille puhdistusvoidetta. Sitten surrutan harjalla muutaman minuutin ja huuhtelen kasvot. Iho näyttää heti kirkkaammalta. Harjalla saan myös ihohuokoset puhtaaksi. Sen pehmeät harjakset kuorivat kevyesti ja pehmentävät ihoa.”

”Hellä kasvoharja on loistava apuri, jos haluat tehostaa kasvojen puhdistusta ja päästä meikistä varmasti eroon.”
Siret Laan

Kuuma työkaveri: paras muotoilurauta

Meikkaaja-kampaaja Tintti Leppäsen suosikki on GHD Gold Professional -muotoilurauta, 215 e.

”Käytän työssäni muotoilurautaa useita tunteja viikossa, joten laadulla on väliä. Hankin tämän merkin raudan yli 20 vuotta sitten ja käytin sitä päivittäin 12 vuotta. Nyt minulla on toinen samanlainen. Tämä on paras: hyvän muotoinen, kestävä ja nopea.

Raudassa on tärkeintä levyjen reunojen muotoilu ja tasainen lämpö. Jos rauta on liian suorakulmainen, kiharoista on vaikea saada pehmeän pyöreitä. Tasainen kuumuus auttaa saamaan kestävät kiharat tai pysyvän suoristuksen nopeasti. Rauta kannattaa puhdistaa säännöllisesti kosteuspyyhkeillä, sillä levyihin kertyy helposti muotoilutuotteita.”

Kommentoi +