Kauneus ja Terveys uudistui - lehti on nyt entistä raikkaampi, palvelevampi ja koskettavampi
Uudistunut lehti
Kauneus ja Terveys uudistui - lehti on nyt entistä raikkaampi, palvelevampi ja koskettavampi
Kauneus ja Terveys uudistui lukijoiden toiveita kuunnellen. Vaikka mukana on paljon uutta, ydin on sama kuin ennenkin: hyvinvointi ja nautinto.
Teksti

Julkaistu 13.9.2023
Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys -lehti uudistui. Se on entistä palvelevampi, raikkaampi ja koskettavampi, mutta lehden ydin on sama kuin tähänkin asti. KT on hyvinvoinnin ja nautinnon asialla.

Uudistuneen lehden aihepiirit ovat kauneus ja kehon ja mielen hyvinvointi. Uudistuksen tueksi toimitus teki lukijakyselyn, johon vastasi yli 800 nykyistä ja potentiaalista lukijaa. Vastausten pohjalta toimitus ryhtyi työhön.

Valtaosa lukijoista oli lehteen todella tyytyväisiä. Yksi vastaaja nimitti lehteä naisten onnellisuuden lähetiksi, toinen kuvasi lehteä näin:

"Kaikkia aisteja hivelevä itsetunnon kohotushetki. Ihana selata iltaisin ennen nukkumaan menoa ja todeta, että valtakunnassa on kaikki hyvin. Hemmottelua ja huolenpitoa vain minulle."

Kauneusosiossa lukijoita kiinnostavat erityisesti kosmetiikkauutuudet, joten toimitus testaa ja esittelee ne entistä laajemmin. Muoti- ja hiusjutuissa loistavat jatkossakin lukijamallit. Esimerkiksi ensimmäisessä uudistuneessa numerossa syksyn työmuoti kuvattiin sairaalafyysikko Siru Kaartisen yllä.

Terveysosion painopiste on jatkossakin lukijan omassa jaksamisessa. Uudella Asiantuntija vastaa -palstalla terveydenhuollon ammattilainen vastaa oman alansa kysymyksiin. Lisäksi jokaisessa lehdessä on vähintään kaksi koskettavaa ja inspiroivaa tositarinaa.

Tositarinat ovat tärkeitä myös Tunteet-osiossa, jonka tavoite on auttaa lukijaa tuntemaan itsensä ja vahvuutensa paremmin. Tunteet alkaa aina lukijaa aktivoivalla artikkelilla.

KT:n arvot pysyivät uudistuksessa entisellään

  1. Kauneus tulee sisältä eikä riipu iästä, kiloista tai ihonväristä. KT testaa tuotteet, perkaa trendit ja kertoo, mihin kannattaa satsata, kun haluat vähän apua.
  2. Terveydestä huolehtiminen on nautinto. KT tarjoaa inspiraatiota, iloa ja tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemusta.
  3. Tiedät itse, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. KT käsittelee mielen hyvinvointia tavalla, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita.

Kommentoi +