Apua pörrötukalle, volyymiä ja virtuaalimatka aurinkoon – kampaajat paljastavat omat suosikkituotteensa
Kauneus
Apua pörrötukalle, volyymiä ja virtuaalimatka aurinkoon – kampaajat paljastavat omat suosikkituotteensa
Hiustuotteita on pilvin pimein, joten mistä tunnistaa hyvän tuotteen? Kampaajat paljastavat, mikä on heidän luottotuotteensa töissä ja vapaalla. Löydä uusi suosikkisi!
Teksti

Kuvat
,,

28.1.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Tee virtuaalimatka aurinkoon

Kampaaja Sanni Sydin suosikkituote on Kevin Murphyn Hair Resort Spray (27,50 e).

”Tämä suolasuihke on eniten käyttämäni hiustuote. Kun teen sillä kostean ja rouhean lookin, moni kysyy, mitä tuotetta käytän.

Suihkeella saa kaunista rakennetta pitkille ja luonnonkiharoille hiuksille tai ihanan wetlookin lyhyeen tukkaan. Hiukset näyttävät siltä kuin olisi viettänyt päivän polskien meressä. Suihke ei tee tukasta koppuraista tai märkää. Sen trooppinen tuoksu on kuin virtuaalimatka aurinkoon.”

Silota ja kiharra hento tukka

Kampaaja Rami Luusuan suosikkituote on GHD Advanced Split End Therapy (40 e).

”Kiistaton suosikkituotteeni on hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota käytän silottajana, sähköisyyden poistajana ja rasvattomana lämpösuojana lähes jokaisella asiakkaallani. Se toimii yhtä lailla kampaajan tekemänä kuin kotihoitona. En lähtisi edes suoristamaan puhki käsiteltyä pitkää tukkaa ilman sitä.

Poikkeuksellista on, että tämä hoitoaine toimii yhtä hyvin sekä suoristaessa että kihartaessa. Se on ehkäpä ainoa tämän kaltainen tuote, joka toimii luvatusti myös pohjoismaisessa hiuksessa.

Tuubin pitäisi löytyä kaikkien kampaajien työsalkusta ja joka kylpyhuoneesta.”

Anna volyymia ohuelle tukalle

Kampaaja Hanna Mäenpään suosikkituote on KMS Hairplay Playable Texture (29 e).

”Ottaisin tämän rakennesuihkeen mukaan vaikka autiolle saarelle. Se sopii kaikille, mutta aivan erityisen hyvin pohjoismaiselle ohuelle tukalle. Käytän sitä tuuheuttajana sekä omiin että asiakkaideni hiuksiin.

Rakennesuihke tekee hiuksen pinnasta hivenen karhean, joten tukkaa ei tarvitse tupeerata eikä suihkuttaa siihen puolta pulloa lakkaa.

Kaiken kukkuraksi rakennesuihkeessa on lämpösuoja ja näin ammattilaisen kannalta yllättävänkin tärkeä seikka: korkki, joka ei ole koskaan hukassa.”

Taltuta pörröisyys kuivahoitoaineella

Kampaaja Maija Kauniston suosikkituote on System Professionalin Creative Care Instant Energy Dry Conditioner (40 e).

”Teen työssäni paljon kampauksia, ja tämä kuivahoitoaine toimii loistavana siloittajana. Käytän sitä rautakiharoiden siloittamiseen ja pörröisyyden poistoon. Se tekee hiuksista sileät ja kiiltävät muttei jätä öljymäistä pintaa.

Itselläni on hiustenpidennykset ja olen monesti miettinyt, miten olen tullut edes toimeen ilman sitä.

Tuote on nappivalinta, kun talvi tulee ja kuivattaa sekä sähköistää hiukset. Se sopii yhtä hyvin hennoille kuin paksuillekin hiuksille. Iso suositus!”

Tuo kohotusta pipokauteen

Kampaaja Tiina Lehmusvyöryn suosikkituote on Living Proof Full Dry Volume Blast (27,50 e).

”Olen kauniiden asioiden ystävä, ja olin ihastellut sarjan pullojen ulkonäköä jo somessa.

Kun kokeilin tätä tuuheuttavaa suihketta ensimmäistä kertaa, se mullisti jokapäiväisen hiustenlaittorutiinini. Jätin hiuslakan kokonaan pois ja käytän kuivasampoota enää vain pesuaineena.

Tämä suihke on kevyt, ja siinä on juuri sopiva pito. Hiukset pysyvät ilmavan raikkaina, joten pesuväliä saa helposti pidennettyä. Tuote on sopinut tähän mennessä kaikille asiakkailleni. Etenkin näin pipokautena se on ehdoton.”

Kommentoi +