Kaikki yhdellä vilkaisulla – Klassinen simpukkamalli tulee taas
Mainos: Motorola
Kaikki yhdellä vilkaisulla – Klassinen simpukkamalli tulee taas
Puhelin kuin pieni käsipeili – sitä Motorolan uusi razr 2022 puhelin on. Klassinen simpukkapuhelin palaa entistä tyylikkäämpänä ja innovatiivisella teknologialla varustettuna.
Julkaistu 28.11.2022

Pitkä videopuhelu ystävän kanssa, ryhmäselfie pikkujouluissa tai reseptin selaaminen kokkailujen keskellä – eikö olisi kätevää, jos kädet saisi vapautettua ja puhelin pysyisi itsestään aloillaan? Taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin toimii itse itsensä jalustana ja kompaktin muotoilun ansiosta se sujahtaa taskuun tai käsilaukkuun.

Motorolan uusi taittuvanäyttöinen razr-puhelin on kehitetty käyttäjien palautteen pohjalta. Puhelimessa on panostettu erityisesti edistykselliseen kameraan, laadukkaaseen näyttöön ja kestävään akkuun, joka latautuu vain muutamassa minuutissa.

Tyylikkään muotoilun lisäksi Motorola razr on myös helppokäyttöinen: pikakatselunäytöltä voi yhdellä silmäyksellä katsoa ilmoitukset, lukea ja lähettää viestejä, ottaa valokuvia tai suorittaa maksuja.

Mattamusta Motorola razr 2022 on kuin pieni käsipeili – elegantti ja helppo sujauttaa käsilaukkuun.

Ikoninen muotoilu

Ikoninen Motorola Razr oli tyylikkäin puhelin, josta saattoi vuosituhannen vaihteessa haaveilla. Innovatiivinen ja tyylikäs muotoilu oli kuuma keskustelun aihe etenkin trenditietoisten keskuudessa. Tänä vuonna Motorola lanseerasi päivitetyn version simpukkapuhelimestaan, Motorola Razr 2022:n. Puhelimen uniikki muotoilu tuo monelle muistoja 20 vuoden takaa, mutta huipputeknologia erottaa sen edeltäjästään.

Tukevan saranan ansiosta puhelimen voi asettaa eri asentoihin käyttötarkoituksen mukaan. Puhelimen voi esimerkiksi taittaa auki pöydälle, jolloin kädet jäävät vapaiksi - voit vaikkapa katsoa videoita tai lähettää tekstiviestejä ystävillesi samalla kun kokkaat illallista.

Puhelimella on myös helppo ottaa selfieitä tai ryhmäkuvia ilman käsiä säätämällä puhelimen saranan sopivaan kulmaan – puhelin toimii itse itsensä jalustana ja kamera pysyy vakaasti paikallaan. Suljettu näyttö sopii puolestaan laajakuvien ottamiseen takakameralla.

Taitetulta näytöltä voi tarkastella yhtä aikaa useita eri sovelluksia jaetulta näytöltä. Kun näytön avaa suoraksi, se toimii täysikokoisena näyttönä, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi videoiden katseluun.

Pystyyn taitettuna puhelinta voi käyttää kätevästi herätyskellona yöpöydällä, jolloin pikakatselunäyttö toimii kellotauluna.

  • Käyttöjärjestelmä: Android™ 12
  • Muisti (RAM): 8 Gt
  • Näytön koko: 6,7 tuuman FHD+ -näyttö
  • Mitat: avoinna 79,79 x 166,99 x 7,62 mm, suljettuna 79,79 x 86,45 x 16,99 mm
  • Paino: 200 g
  • Kamerat: 50:n megapikselin pääkamera OIS-sensorilla sekä 32 megapikselin etukamera.

Kommentoi +