Janna Hurmerinta: Kaipaan lämpöä ja aurinkoa
Ihmiset
Janna Hurmerinta: Kaipaan lämpöä ja aurinkoa
Laulaja Janna Hurmerinnan yksityiselämässä on tapahtunut paljon muutamassa vuodessa.
Teksti

Kuvat

3.6.2019
 |
Kauneus ja Terveys

Sisustaminen on minulle kuin rentouttavaa meditaatiota

Artistina minun on vaikea tehdä eroa työn ja vapaa-ajan välille. Ostin juuri asunnon, ja olen sen laittamisesta niin innoissani, että unohdan työasiat hetkeksi. Vaaleasävyisessä kodissani on marmoripintoja, kullanvärisiä hanoja ja edesmenneen isoisäni, taidemaalari Olavi Hurmerinnan maalauksia. Ne ovat kulkeneet mukanani kauan.

Myös hyvä ruoka on tärkeä osa hyvinvointiani. Rakastan erityisesti pastaa, jota voin syödä monta lautasellista kerralla. Olen ollut kasvissyöjä kohta 20 vuotta. Syön tuskin lihaa enää koskaan. En tunne, että jään mistään paitsi ilman sitä.

Kaipaan lämpöä ja aurinkoa

Juuri nyt minua harmittaa sateinen syyssää. En ehtinyt pitää kesälomaa, mutta tammikuussa lähden pidemmälle matkalle Karibialle. Kävin muutama vuosi sitten Barbadoksella, missä ihmiset olivat rentoja ja aitoja. Matkustan mielelläni pienille saarille. Niillä ei ole kovin paljon tekemistä, joten on pakko ottaa rauhallisesti ja nauttia pelkästä olemisesta.

Olen tässä ja nyt

Olen opetellut nauttimaan enemmän elämästäni ja tarttumaan hyviin hetkiin. Yksityiselämässäni on tapahtunut paljon muutamassa vuodessa. Siksi olen tehnyt paljon töitä itseni kanssa ja miettinyt ratkaisujani.

Olen myös alkanut käydä uimassa hotellissa, jossa kävin jo pienenä perheeni kanssa ja opin uimaan. Paikasta on tullut rakas. Siellä on helppo keskittyä hetkeen, uida rauhassa fiiliksen mukaan ja antaa veden hoitaa kipeytyvää selkääni. Uimisesta tulee raikas ja hyvä olo. En stressaa pikkuasioista enkä elä menneessä tai tulevassa.

Janna Hurmerinta, 36, tekee musiikkia taiteilijanimellä Janna. Janna asuu Helsingissä yksin. Hän harrastaa uintia, kuntosalitreeniä ja lenkkeilyä.

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä 14/2018.

Kommentoi +