Iho kaipaa keväällä suojaa ja kosteutta – katso Sara Parikan vinkit säteilevään ihoon
Mainos: NIVEA
Iho kaipaa keväällä suojaa ja kosteutta – katso Sara Parikan vinkit säteilevään ihoon
Näyttelijä Sara Parikka on tarkka ihostaan ja hoitaa sitä huolellisesti. Hehkuvan ihon kulmakiviä ovat auringolta suojautuminen ja laadukkaat ihonhoitotuotteet.
24.4.2023

Näyttelijä ja vaikuttaja Sara Parikka, 32, nauttii ulkoilusta perheen kanssa. Samalla voi seurata kevään etenemistä ja luonnon heräämistä.

– Rakastan sitä, kun mennään kesää kohti ja aurinko alkaa hiljalleen lämmittää. Kevätaurinko on kuitenkin aika petollinen, sillä se tulee voimakkaana talven jäljiltä kalpealle iholle.

Keväällä valon lisääntyessä onkin tärkeää muistaa suojautua auringolta, vaikka ulkona olisi vielä viileää. Aurinkosuojan käyttöä suositellaan, kun UV-indeksi nousee kolmeen.

– Käytän aina ulkona liikkuessani aurinkosuojaa, olen siitä tosi tarkka.

Auringon haitalliselle UV-säteilylle altistuminen on yksi hyperpigmentaation eli tummien läikkien aiheuttaja. Ne saavat helposti ihon näyttämään epätasaiselta.

– Kasvoilleni on iän myötä tullut lieviä pigmenttimuutoksia. Huolellinen ihon hoitaminen ja suojaaminen ovat kuitenkin ehkäisseet niiden laajentumisen ja lisääntymisen.

Ihon epätasaisuuksia ja pigmenttimuutoksia voi auringolta suojautumisen lisäksi hoitaa pigmentaatiota ehkäisevillä täsmätuotteilla. NIVEAn uusi Luminous630 Anti Dark-Spot on ihonhoitosarja, joka vähentää ja ehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskiä.

Saran luottotuotteet säteilevään ihoon
Nivea Cellular Luminous630 -ihonhoitosarjan uutuustuotteet vaalentavat tummia läiskiä ja estävät niiden muodostumista. Lopputuloksena tasainen ja säteilevä iho.
Kirkas silmänympärysiho
Hoitava silmänympärysvoide vaalentaa tummia silmänalusia, lievittää turvotusta ja silmäpusseja sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Circle Eye Treatment.
Hyvästi pigmenttiläikät
Patentoitu Luminous630-ainesosa yhdessä E-vitamiinin ja soluja aktivoivan hyaluronihapon kanssa vaalentavat tummia pigmenttiläiskiä ja ehkäisevät niiden syntymistä. NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Serum.
Heleä ja tasainen iho
Sävyttävä päivävoide kosteuttaa ja tasoittaa ihoa mukautuen omaan ihonsävyyn. Voide myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista. NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Tinted Fluid SPF20.

Tuotteiden teho ja vaikutus perustuu patentoituun Luminous630-ainesosaan, joka ehkäisee ja tasapainottaa uuden pigmentin tuotantoa solutasolla. Taustalla on 10 vuoden tutkimustyö, jonka aikana tutkijat kävivät läpi yli 50 000 ainesosaa.

– Haluan tietää, miten ihonhoitotuotteet vaikuttavat – se on mielestäni todella mielenkiintoista! Koen, että tieto myös lisää merkittävästi omaa motivaatiotani ihonhoitoon.

Hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaan

Saran iho on hyvässä kunnossa, mutta pintakuiva ja herkkä. Hän kertoo huomanneensa, että kosteutus ja sopivat ihonhoitotuotteet ovat pintakuivan ihon hoidossa tärkeitä.

Ihon kosteuttaminen on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta. Kuiva ja kosteuttamaton iho näyttää usein samealta ja korostaa ihon epätasaisuuksia. Myös Saran ihonhoidon kulmakiviä ovat ihon huolellinen puhdistus ja kosteutus.

– Juon paljon vettä, se tuntuu heti olossa ja näkyy myös ihossa.

Kun iho on puhdas ja kosteutettu, myös seerumit ja voiteet imeytyvät ihoon paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Nivea Cellular Luminous630 -sarjan hoitava tehoseerumi on koko sarjan tehokkain tuote tummien pigmenttiläikkien vaalentamiseen, sillä se sisältää eniten Luminous630-ainesosaa. Seerumi sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

– Sarjan seerumi levittyy helposti ja imeytyy hyvin jättäen ihon kosteutetuksi ja heleäksi. Ei ihme, että tuote on Euroopan myydyin seerumi.

Sara käyttää aamuin illoin myös Nivea Luminous Cellular -sarjan silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa ja vaalentaa tummia silmänalusia.

– Tykkään siitä, että voide on kevyt, levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Pieni määrä voidetta riittää, joten tuote on todella riittoisa.

Sara Parikka nauttii ulkoilusta perheen kanssa. Ihoaan hän suojaa haitalliselta UV-säteilyltä jo kevään ensimmäisistä aurinkoisista päivistä lähtien.

Meikit pois, vaikka kuinka laiskottaisi

Sara on tullut monille tutuksi suositusta Salatut elämät -televisiosarjasta, jossa hän näytteli vuoteen 2019 asti. Sara on tottunut niin näyttelijän työssään kuin vaikuttajana pitkiin kuvauspäiviin ja paksuihin kuvausmeikkeihin.

– Meikkiä saatetaan lisätä päivän aikana monta kertaa ja kuvauspäivän jälkeen odotan, että pääsen pesemään kasvot. En halua fiilistä, että iho on tukkeutunut.

Sara puhdistaa kasvot aamuin illoin, vaikka kuinka laiskottaisi tai olisi kiire – meikit päällä ei mennä nukkumaan.

– Vaikka olisin kuinka rättipoikki ja väsynyt, niin poistan meikit. Puhdistan kasvot myös aamulla ja on aika yllättävää, miten paljon iholle yön aikana kertyy epäpuhtauksia.

Kuvauspäivien vastapainoksi Sara pitää usein meikittömiä päiviä, jolloin iho saa levätä.

– Levitän iholle vain sävyttävää päivävoidetta, joka tasoittaa ihonsävyä kevyesti ja antaa raikkaan fiiliksen.

Nivea Cellular Luminous630 -sarjan sävyttävä päivävoide mukautuu ihon omaan sävyyn ja tasoittaa tummia pigmenttiläikkiä. Voiteessa on myös suojakerroin SPF20.

– Yllätyin iloisesti lopputuloksesta, sillä voide levittyy tasaisesti jättämättä rajoja. Tuote sopii myös meikin alla käytettäväksi, sillä se ei lähde rullaantumaan pois.

Sara suosittelee kesää kohti mentäessä keventämään meikkiä ja huolehtimaan riittävästä aurinkosuojasta.

– Meikki voi pahimmillaan tehdä ilmeestä tunkkaisen, joten suosittelen jättämään osan meikkipussin tuotteista pois ja panostamaan ihonhoitoon ja suojaamiseen. Uskon, että siinä on avaimet säteilevään ihoon!

*Lähde: NielsenIQ, Market Track, Face Care Anti Spot Serum market (client defined category) analysis in 36 countries (client defined), Value Sales, Volume in Pack Sales, May 2021 – April 2022.

Kommentoi +