Helppo kesämeikki syntyy näillä uutuustuotteilla – poimimme kiinnostavimmat
Meikki
Helppo kesämeikki syntyy näillä uutuustuotteilla – poimimme kiinnostavimmat
Saisiko olla helppo kulmatussi tai bronzerin ja poskipunan yhdistelmä? Nämä kuusi meikkiuutuutta tuovat väriä ja helppoutta kesäpäiviin.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 31.5.2023
Trendi

Piirrä kulmat ja hittisävyt

Kun yhdistää kaksi hyvää, ikonisen kynsilakan koostumuksen ja herkullisen trendi­sävyn, kynsistä on iloa moneksi päiväksi. Jos kulmasi taas kaipaavat lisää karvoja, tartu tähän Oriflamen tussiin. Sen nelikärkisellä päällä saa helposti piirrettyä lisää karvoja. Loistava pysyvyys! Kun posket kaipaavat väriä ja monelle tuotteelle ei ole aikaa, poski­punan ja bronzerin yhdistelmä pelastaa. Lopputulos: kuin päivä rannalla.

The One Tattoo Effect -kulmatussi, kolme sävyä, 19 e, Oriflame. Kynsilakka, sävy Fuel Your Desire, 14,90 e, Essie. Gen Nude Bronzer, sävy Kiss of Copper, 39 e, Bareminerals.

Suunta ylöspäin ja herkkuhuulet

Ripsivärin kaksipuolinen harja on hurjan hyvä: toisella puolella saa levitettyä runsaasti ripsiväriä ja toisella harjaa värin kunnolla ripseen. Ripset tuntuvat selvästi pidemmiltä. Korealaisbrändin pehmeän huultenrajauskynän ja huuli­lakan setissä on hurmaava nudesävy. Lopputulos: täyteläiset huulet, joiden väri kestää pitkään. Ei tahmaa, ei makuja, vain huulia pullistavaa kiiltoa – kyllä kiitos! Lumenen huulikiilto kosteuttaa ja antaa luonnollisen sävyn.

Ink Velvet Lip Tint + Liner set, sävy Rosy Nude, 21 e, Peripera. Luminous Shine Kosteuttava & Täyteläistävä huulikiilto, sävy Peach Pink, 9,90 e, Lumene. Telescopic Lift -ripsiväri 19,90 e, L’Oréal Paris.

Psst! Siniset ripset näyttävät taas erityisen ihanilta. Meikkistudiossa kuiskittu kikka: harjaa ripsiin ensin valkoista alusmaskaraa, ja levitä vasta sitten sinistä. Sininen väri näkyy ripsissä selvästi kirkkaammin. Kokeile esimerkiksi Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D -ripsivärin pohjustajaa 39 e, Dior.

Kommentoi +