Laulaja Eini Pajumäki päätti miellyttää ensisijaisesti itseään: ”Aloin hehkua, kun lopetin itseni pienentämisen”
Ihmiset
Laulaja Eini Pajumäki päätti miellyttää ensisijaisesti itseään: ”Aloin hehkua, kun lopetin itseni pienentämisen”
Eini Pajumäki halusi nelikymppiseksi asti miellyttää muita. Sen jälkeen hän tajusi, että voidakseen hyvin on miellytettävä ennen kaikkea itseään.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 6.8.2021
Kauneus ja Terveys

”Löysin itseni naisena kunnolla vasta nelikymppisenä. Ymmärsin silloin, että voin kertoa, mitä ajattelen, tunnen, näen ja ­tahdon tehdä.

Siihen asti olin ollut kiltti ja halunnut miellyttää muita. En uskaltanut olla ihan oma itseni. Kun lopetin itseni pienentämisen ja aloin olla aito, vahvasti kahdella jalalla seisova aikuinen nainen, aloin hehkua.

Se on ollut mahtava asia. Itsevarmuus vaikuttaa olemukseen. Myös muut huomaavat sen ja viihtyvät hyvinvoivan ihmisen seurassa.

En koskaan haikaile, että olisinpa nuori tyttö. Olen mielestäni hyvin säilynyt ikäisekseni. Toki vuodet näkyvät ulkoisesti, mutta eletty elämä saakin näkyä.

Hoidan ihoani huolella. Olen tarkka siitä, että puhdistan meikit aina pois.

Aamulla pesen kasvot kylmällä vedellä, jotta veri alkaa kiertää. Puhdistuksen jälkeen levitän sekaiholleni paljon syväkosteuttavaa voidetta. Käytän myös kasvonaamioita ja kaulavoiteita, sillä kaulani iho kuivuu helposti, mikä on suurin ongelmani.

Kasvojeni keskiosa on rasvainen ja sivut kuivemmat. Jos en hoitaisi ihoani hyvin, olen varma, että ihohuokoset näkyisivät ja ilmerypyt olisivat syvempiä.

Suurin kauneudenlähteeni on sauna. Saunon aina kun olen kotona – vaikka joka päivä.

Sauna rentouttaa, ja sen jälkeen on helppo nukahtaa. Saunarituaaliini kuuluu kasvojen hierominen ­froteepyyhkeellä. Niin pintaverenkierto aktivoituu. ­Saunomisen jälkeen huuhtelen kasvot kylmällä vedellä. Olen sen jälkeen ihan punainen.

Käyn kasvohoidossa ainakin pari kertaa vuodessa. Kasvoilleni on tehty kuorintahoitoja ja Dermapen 4 -mikroneulaushoitoja.

Eletty elämä saa näkyä.

Vaikka olen 60-vuotias, huomaan, että lihakseni kehittyvät vielä. Olen treenannut lihaskuntoani 20 vuotta.

Alun perin into liikkumiseen tuli siitä, että halusin pitää painoni kurissa ja näyttää hyvältä. Nyt olen kuitenkin liekeissä harjoittelusta itsestään.

Kuluneena vuonna olen käynyt salilla jopa viisi kertaa viikossa. Lisäksi sauvakävelen joka päivä.

Syön yleensä kevyesti kalaa, kanaa, kasviksia ja keittoja, punaista lihaa vältän. Ajattelen, että kulutan niin paljon, että saan myös herkutella. Lempparini on itse tehty pulla ja viiniä rakastan.

Hiukseni ovat olleet pitkät lähes aina. Ne ovat hyväkuntoiset ja ulottuvat pepun päälle ristiselkään. Minulla ei ole hiuslisäkkeitä. Käytän hyviä hoitoaineita ja naamioita, jotta hiukseni pysyvät vahvoina.

Tykkään laittautua. Nykyisin sitä ei enää ihmetellä kuten ennen. Kun täytin 50 vuotta, ihmiset ­päivittelivät, että tuon ikäinen nainen ja tuollainen tukka ja vielä minihame. En aio muuttaa tyyliäni niin kauan kuin olen terve ja kunnossa. Tällainen minä olen, tämä on Eini.”

Eini Pajumäki

on 60-vuotias ­laulaja, jonka perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi aikuista lasta.

@einiofficial Pitkästä aikaa meikkasin ja taivutin hiukseni. Jopas piristi mieltä. #keikalleikävä #eini

Einin luottotuotteet

Pikakohotus kasvoille

”Käytän puhdistavaa savinaamiota ja kohottavaa sekä syväkosteuttavaa naamiota peräkkäin. Ne saavat ihoni hehkumaan.”

Glamglow Youthmud Glow Stimulating Treatment 49,90 e ja Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 49,90 e.

Kaulan silottaja

”Kaulani iho kuivuu helposti. Siihen auttaa kaulanaamio. Käytän sitä ennen keikkoja ja kuvauksia, mutta se tekisi hyvää vaikka joka päivä!”

Talika Bio-Enzymes Anti-Age Neck Mask 9,90 e.

Herkille silmille

”Minulla on herkät silmät, eivätkä kaikki ripsivärit sovi niille. Tätä maskaraa silmäni kestävät todella hyvin.”

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara 34 e.

Hiusten kosteuttaja

”Sampoon ja hoitoaineen yhdistelmä pitää hiukseni kosteutettuina ja estää sähköistymisen.”

Redken All Soft -sampoo 23,10 e ja -hoitoaine 25,20 e.
Kommentoi +