Eevan vuosihoroskooppi 2021
Kulttuuri
Eevan vuosihoroskooppi 2021
Mitä tähdet lupaavat vuodelle 2021? Lue astrologi Markku Mannisen vuosihoroskooppi.
Teksti

Kuvat

28.1.2021
 |
Eeva

Odotukset vuoden alkaessa ovat korkeammalla kuin koskaan. Tähdet kertovat, kenelle on luvassa vilkkaita käänteitä, muuttoja tai matkoja. Romansseja syntyy ja vanhat parisuhteet kukoistavat. Mutta mikä on se merkki, jonka edustaja nousee jonkin suuremman asian symboliksi? Lue astrologi Markku Mannisen laatima vuosihoroskooppi 2021.

Vuosihoroskooppi 2021: Oinas 21.3.–20.4.

Yleiskuva: Vuoden 2020 mutkikkaat käänteet ja jopa raastavat tunnelmat voi jättää taakseen. Kun myös seitsenvuotiskriisi loppui jouluksi, voivat lähes kaikki oinaat astua uuteen vuoteen vailla paineita tai jännitteitä.

Vuoden teema on osallistuminen. Ystäväpiiri, yhdistykset, järjestöt ja harrastukset avaavat ovia tulevaisuuteen. Kyse on todellisista kasvu- ja kehitysmahdollisuuksista kouluttautuminen mukaan lukien.

Jos tunnistaa itsessään ainesta ohjaajaksi tai johtajaksi, ei tarjotusta tilaisuudesta kannata kieltäytyä.

Koska ajan viisari viittaa voimakkaasti tulevaisuuteen, voivat tähänastiset roolit tai asemat tuntua aikansa eläneiltä.

Tarjotusta tilaisuudesta ei kannata kieltäytyä, oinas.

Kohokohtia ja lomailua: Alkuvuoden mukavimmat viikot osuvat maaliskuuhun ja huhtikuun alkupuolelle. Työ maittaa ja vapaa-ajantoiminta tuottaa iloa ja hyötyä.

Vuoden antoisin jakso osuu samaan aikaan lomakauden kanssa. Tämä parisuhdetta ja romanssejakin suosiva vaihe alkaa kesäkuun puolivälissä ja kestää heinäkuun lopulle. Liikunta, matkailu ja kaikenlainen itseilmaisu ovat tuolloin harvinaisen palkitsevia.

Melkein yhtä hyvät taivaanmerkit vallitsevat joulukuun kolmen viimeisen viikon aikana.

Erityistä: 12.–16.4. syntyneet käyvät läpi joko sisäistä kamppailua jonkin vastuuasian kanssa tai vääntävät kättä työpaikalla tai suvun piirissä. Vastarinta voi olla rajuakin. Sillat voivat palaa ja välit katkeilla.

Kaikille ei voi olla mieliksi, mutta on kuitenkin säilytettävä suhteellisuudentaju, jos kiistan aihe ei ole itselle aivan henki ja elämä. Tapahtumasarja on voimakkaimmillaan keväällä ja loppusyksystä, ja kun se on ohi, ilma on todella puhdistunut.

Härkä 21.4.–21.5.

Yleiskuva: Seitsenvuotiskriisit kuuluvat asiaan. Ilman niitä juuttuisimme aikansa eläneisiin tapoihin ja puitteisiin. Ajan vaatimukset osuvat nyt 20.4.–5.5. syntyneisiin. Heidän kannattaa miettiä, mihin kaikkeen he ovat kyllästyneitä. Vaikka palkka olisi hyvä, mutta työ ei enää anna mitään, pitää pohtia vaihtoehtoja. Myös omat elämäntavat voivat uuvuttaa.

Nyt ei ole hätäisten siirtojen aika, vaan on laadittava suunnitelma. Prosessi on ohi tammikuussa 2022.

Kohokohtia ja lomailua: Härät voivat tammi-helmikuussa löytää jonkin uuden intohimon. Suhdehakuisella sinkulla on vientiä, mutta muita vaihtoehtoja ovat yritysidea, innostuminen liikuntaan tai tyylinvaihdos.

Tunteiden kannalta alkuvuoden antoisin jakso tarjoaa sosiaalista ja aineellista mielihyvää huhtikuun jälkipuolella ja toukokuun alkupuolella.

Kesäloman kannalta energinen ja romanttinen elokuu olisi mainio. Toiseksi sopivin olisi kesäkuu. Heinäkuu on kärjekäs ja monestakin syystä epätyydyttävä.

Marras-joulukuuhun osuu harvinaisen pitkä, härille otollinen vaihe, jonka anti kohdistuu joko työhön tai parisuhteeseen.

Härät voivat löytää uuden intohimon.

Erityistä: 26.4.–6.5. syntyneet ovat kypsiä muuttamaan elämäänsä. Vanha toiveammatti tai taakse jäänyt harrastus saattaa nousta tietoisuuteen niin voimakkaasti, että sille on annettava mahdollisuus. Myös elämäntapa, liikuntatottumukset ja suhde tärkeisiin miehiin voivat muuttua.

Toukokuun puolivälin paikkeilla syntyneet ovat kaikessa hiljaisuudessa ottaneet etäisyyttä moniin tähän asti tärkeiltä tuntuneisiin asioihin. Vuoden aikana voi tapahtua suurikin muutos.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Yleiskuva: Alkava vuosi on kaksosille avartava, kepeä ja kasvuhakuinen. Kun samaan aikaan merkin vahvuudet ovat harmoniassa ajan vaatimusten kanssa, voi tälle joukolle luvata menestystä työssä ja vauhtia vapaa-ajalla.

Koska ajassa on vahvasti kansainvälinen sävy, ovat mahdolliset matkat antoisia eikä olosuhteiden salliessa työ ulkomaillakaan olisi ihme.

Koulutusmahdollisuudet kannattaa käyttää hyväksi. Kieliopinnot tukevat kansainvälistymistä, mutta myös kaupallinen kurssi tai mediavalmiuksia parantava koulutus voi avata uusia ovia työelämässä.

Mahdolliset matkat ovat antoisia, kaksoset.

Kohokohtia ja lomailua: Maalis-huhtikuussa kaksosia kirittää harvinainen voimaaalto, joka saa monet havahtumaan maailman tarjoamiin mahdollisuuksiin. Suhdekeskeisen jalat voivat mennä alta uuden tuttavuuden marssiessa näyttämölle.

Kesäloman ajoittamisessa sen sijaan on vain huonoja ja vähiten huonoja vaihtoehtoja. Heinäkuu näyttää parhaalta, mutta se edellyttää yhteistyötä ja venymistä perheen, suvun tai ystävien kanssa.

Touko- ja syyskuu olisivat kesää parempaa aikaa lomanviettoon. Loppuvuodesta erottuu vauhdikas lokakuu. Sen jälkeen arki tasoittuu. Vuoden lopulla on monilla elämänpiiri laajentunut ja ajatusmaailma avartunut.

Erityistä: Kaikki kaksoset joutuvat näinä vuosina eräänlaiseen todellisuustestiin, joka voi liittyä haluttomuuteen kohdata jokin ongelma tai liialliseen hyväuskoisuuteen. Nyt vuorossa ovat 8.–14.6. syntyneet, joiden kannattaa pitää pää kylmänä varsinkin netin kautta tulevien satumaisten tai mieltä kiehtovien tarjousten tai väitteiden kanssa.

Rapu 22.6.–22.7.

Yleiskuva: Ravuilla ei ole vuodelle 2021 yhtä kattavaa teemaa. Tärkein yksittäinen vaihe alkaa hieman ennen vappua kestäen kesäkuun toiselle viikolle. Tuona aikana aloitekyky ja energisyys ovat huipussaan.

Vuoden aikana moni merkin edustaja löytää jonkin uuden väylän toteuttaa itseään. Se voi olla elämäntaparemontti, uusi harrastus, osa-aikainen työ tai jotain vielä suurempaa.

Toinen energia-aalto siivittää marraskuussa ja joulukuun alkupuolella. Erona keväiseen tässä on mukana ihmissuhdesävyjä. Ehkä kumppanin kanssa kehittyy jokin aktiivinen hanke. Yksin elävälle jakso voi tuoda uuden läheisen tuttavuuden.

Kohokohtia ja lomailua: Ravuille loma on tärkeämpi kuin monelle muulle.

Koska kevään voima-aalto kantaa kesäkuulle ja siihen liittyy myös tunne-elämän lämpöaalto, paras loma-aika on ennen 25.6. Heinäkuu ei tällä kertaa ole kummoinen, elokuukin on sitä parempi.

Vuoden syyspuoli on tasaisen mukava. Syys-lokakuussa on romanttisia vivahteita, ja kohokohtana voi pitää myös marras-joulukuun jaksoa.

Rapu, syys-lokakuussa on romanttisia vivahteita.

Erityistä: Kesäkuun lopulla ja heinäkuun alussa syntyneet voivat vuoden aikana osallistua elämänlaatua parantavaan projektiin.

Juhannuksen aikaan syntyneille väläytetään kesällä kehitysmahdollisuutta, joka toteutuu loppuvuodesta. Kyseessä voi olla matka tai jotain kulttuuriin liittyvää.

15.–20.7. syntyneet ovat keskellä pitkäaikaista prosessia, jossa on kyse periaatteista ja vallankäytöstä töissä tai kotona. Mukana voi olla myös sukupolvien välistä käden- vääntöä. Asia ratkennee vuoden lopulla. Energinen kevätvaihe antaa voimia asioiden käsittelyyn.

Leijona 23.7.–23.8.

Yleiskuva: Ennen 8.8. syntyneet käyvät läpi seitsenvuotiskriisiä. Myöhemmin syntyneillä on helpompaa. Heidänkin kannattaa kuitenkin jo nyt miettiä, mihin oikeastaan ovat kyllästyneitä. Siihen kohdistuu muutospainetta ensi vuonna.

Leijonien ikäkriisit ilmenevät parisuhteessa ja odotetuissa kohokohdissa, joissa tärkeintä on aito ilo. Jos se on vähissä, on muutoksen aika. Pinnan alla muhineet haaveet toisenlaisesta elämästä nousevat nyt esiin. Onneksi vuosi lupaa sarjaa vavahduttavia, omaa elämää koskevia ahaa-elämyksiä. Ne syntyvät tuttavan tai lähipiiriin kuuluvan myötä.

Sisimmästä murtautuu ulos uusi voima, leijona.

Kohokohtia ja lomailua: Maaliskuusta huhtikuun puoliväliin on leppoisa ja loppua kohti jopa hieman romanttinen vaihe.

Lomakauteen osuu tärkeä voimajakso, joka terästää tahtoa ja lisää aloitekykyä. Se alkaa 11.6. ja päättyy 29.7. Pian juhannuksen jälkeen voiman tunteeseen liittyy mieli- hyvää ja iloa lupaava neliviikkoinen, joten se on paras aika lomailla. Varsinkin merkkijakson jälkipuolella syntyneille voi luvata hehkeää heinäkuuta.

Erityistä: Kun elämä on käymistilassa, ovat normaalitkin tuuletusvaiheet tavallista kriittisempiä. Tammi-helmikuussa keskiössä on työpaikka tai jokin muu yhteisö. Kesä-heinäkuussa leijonien sisimmästä murtautuu ulos uusi voima.

Marraskuun alusta joulukuun puoliväliin kestävä vaihe voi tuoda asunnon muuton tai remontin. On myös mahdollista, että loppuvuodesta selvitellään välejä suvun tai perheen kesken.

Käänteikkään ja kiihkeän vuoden 2021 tarkoitus on muistuttaa, ettei elämä ole pelkkää juhlaa vaan se on myös ruusuilla tanssimista.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Yleiskuva: On alkamassa melko mukava vuosi, jonka taivaanmerkeissä on vain yksi varjostuma, josta enemmän erityistä-osiossa.

Tällaiseen normaalivuoteen kuuluu yleensä kaksi tai kolme kuuden viikon energiapiikkiä ja sama määrä ristiriitaisempia kyynärpääjaksoja. Odotettavissa on myös tunne-elämän lämpöaaltoja ja viileämpiä aikoja.

Kohokohtia ja lomailua: Loppiaisesta maaliskuun alkuun on vaivattomasti aikaansaavaa ja liikunnallista menoa, joten talvilomakin voi olla tavallista antoisampi. Aikaa seuraa kantikas ja stressaavampi jakso, mutta vapun alla alkaa romanttinen neliviikkoinen.

Suositeltava kesäloma-ajankohta tunteiden ja hyvinvoinnin kannalta alkaa 30.7. Siitä eteenpäin on kuusiviikkoinen voimajakso, joka voi johtaa oman yrityksen perustamiseen, elämäntaparemonttiin tai uuteen harrastukseen. Suhdehakuinen sinkku voi kohdata kumppanin, ja vakituinen parisuhde saa uutta ytyä.

Alkukesäinen loma on kiinni ystävien ja sukulaisten seurasta ja joustavuudesta. Heinäkuu on olematon, mutta loppukesällä merkin edustajat ovat oman elämänsä tähtiä. Tämä voimavaihe on erityisen tärkeä 31.8.–7.9. syntyneille, joiden sisäinen vaihtelunhalu saa vastakaikua tilaisuuksista ja virikkeistä. Syksy on tähän verrattuna melko tasainen, mutta loppua kohti romanttinen.

Vakituinen parisuhde saa uutta ytyä, neitsyt.

Erityistä: 13.–17.9. syntyneet kokevat välillä olevansa voimattomia vaikuttamaan omiin asioihinsa tai lähimmäisen ongelmiin. Tällaisen vaiheen tarkoitus on vapauttaa ihminen kaikkivaltiuden illuusiosta. Joskus elämä on kestämistä, eikä tämäkään ilmiö koko vuotta pilaa. Joskus nöyrtyminen ja irti päästäminen ovat viisautta.

Vaaka 23.9.–22.10

Yleiskuva: Seitsenvuotiskriisi on ohi, ja vaakojen askel on kevyempi kuin pitkään aikaan. Merkki on koko vuoden suosikkeja.

Syyskuisten uusi vuosi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sarja innostavia käänteitä tuo nostetta uralle ja avaa tärkeitä ovia uusiin piireihin. Näillä ajan antimilla vaaka liitää koko vuoden.

Lokakuisten ensimmäinen onnenputki kestää helmikuusta toukokuulle ja toinen lokakuusta seuraavan vuoden puolelle.

Kohokohtia ja lomailua: Kesän taivaan- merkit suosivat perinteistä, juhannuksesta alkavaa lomailujaksoa. Vaikka ajan näkymät eivät lupaa aivan huippuhetkiä, kannattaa kiinnittää huomiota omaan tyyliin ja hakeutua juhlaviin tilaisuuksiin. Merkin edustajat saattavat saada tavallista enemmän huomiota, ja sinkulla voi olla hyvinkin hauskaa. Myös vakituinen parisuhde kukoistaa.

Syyskuun puolivälistä lokakuun loppuun on voimavaihe. Tuolloin on kaikkien vaakojen aika tehdä irtiottoja, uusia avauksia ja tärkeitä päätöksiä. Koska merkin edustajien elämä on kiinni tilaisuuksiin tarttumisesta, päätös, valinta tai sopimus on tehtävä kulloisenkin tiedon ja tuntemusten pohjalta.

Kannattaa hakeutua juhlaviin tilaisuuksiin, vaaka.

Erityistä: Syyskuun lopulla tai lokakuun ensimmäisellä viikolla syntyneet voivat joutua vuoden aikana huomaamaan, että joku tärkeä mieshenkilö on vaikeuksiensa takia arvaamaton.

Jos 16.–20.10. syntyneet huomaavat olevansa juridisen sotkun tai psykologisen painostuksen kohteena, kannattaa hakea tukea ja yrittää vetäytyä tilanteesta, vaikka siitä koituisi taloudellisia menetyksiä. Tämä vyyhti on pahimmillaan kevättalvella ja toisen kerran myöhään syksyllä, jonka jälkeen asia vähitellen väistyy.

Skorpioni 23.10.–22.11

Yleiskuva: Skorpioneille seitsenvuotiskriisi tarkoittaa realistista arvioita tunne-elämän tilasta. Jos ulospäin näkyvä elämäntapa on liian suuressa ristiriidassa sisäisten tuntemusten kanssa, on syytä tehdä jotain.

Vuonna 2021 tämä on ennen kaikkea lokakuisten ja 1.–6.11. syntyneiden asia. Normaalin kyllästyneisyyden lisäksi heitä kirittää halu tehdä jotain aivan uutta.

7.–22.11. syntyneet voivat vielä pelata aikaa ja hakea viisauksia kirjoista.

Kriisit saavat kyytiä, kun naamiot riisutaan.

Kohokohtia ja lomailua: Tammi- ja helmikuu nostattavat tunteita sekä skorpioneissa itsessään että tärkeissä kanssaihmisissä. Jakso tarjoaa suoraa puhetta mutta myös vahvojen siteiden solmintaa.

Kevään paras vaihe alkaa vapun alla ja kestää kesäkuun loppuun. Tämä jakso sopisi lomailuunkin parhaiten. Heinäkuu näyttää melko kärjekkäältä ja sosiaalisesti hankalalta. Elokuu on siedettävämpi, koska sen kuluessa suhteet miehiin ovat käytännöllisiä ja toimivia.

Tunne-elämässä viriää jotain pientä ja kaunista syyskuun toisella viikolla. Sitä kestää nelisen viikkoa.

Lokakuun lopulla alkaa kuuden viikon voimajakso. Kriisit saavat kyytiä, kun naamiot riisutaan ja asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. 1.–6.11. syntyneiden tilanne tasoittuu noin kolmessa viikossa, ja sen jälkeen elämäntilanne voi olla oikaistu oikein kunnolla. 7.11. jälkeen syntyneiden osalta kiihkeät tunnelmat jatkuvat joulukuun puoliväliin.

Erityistä: Koko vuosi 2021 on erityinen. Se on harvinaisen intensiivinen ja siitä voi sanoa, että tämä on sitä elämää. Vuoden aikana ei ole pelkoa, että mitään olennaista jäisi kokematta.

Jousimies 23.11.–21.12.

Yleiskuva: Alkava vuosi lupaa jousimiehille tasaisen mukavaa elämänmenoa. Ajassa korostuu toiminta lähiympäristössä. Kaikki talvi-ihmiset ovat sisimmässään osallistujia, ja alkavana vuonna merkin edustajien rooli on toimia useissakin pienissä ja keskisuurissa ympyröissä.

Harrastuspiirit tarjoavat luonnollisia osallistumisareenoita. Myös tiedottajan rooli lankeaa luonnostaan monelle merkin edustajalle.

Tähtimerkin perinteen mukaiset mielipidevaikuttajat voivat vuoden aikana saada viestinsä läpi yleisönosastolla tai muualla.

Kohokohtia ja lomailua: Seuraelämä aktivoituu maaliskuussa, ja vappuun mennessä voi kohdata joukon innokkaita ja aloitteellisia lajitovereita. Osa on ärsyttäviä, osa mukaansatempaavia. Jaksoon osuu myös tunteita hivelevä lämpöaalto.

Myös toukokuu on seurallinen, ja katsaus lomanviettoon jatkaa mukavia uutisia. Jos lomallaan nauttii aktiivisuudesta, sopiva ajankohta on jo kesäkuu, mutta ehdottomasti paras jakso alkaa 27.6. ja kestää elokuun alkuun.

Elokuu onkin sitten huonoin vaihtoehto, koska jousimiehet ovat silloin melko kärjekkäitä ja syrjäänvetäytyviä. Syksyn paras aika on lokakuun toiselta viikolta alkava neliviikkoinen.

Joulukuun jälkipuoli nostattaa melkoista inspiraatiota ennen itsenäisyyspäivää syntyneissä. Sen jälkeen syntyneiden vuoro on tammikuussa.

Jousimiehen seuraelämä aktivoituu maaliskuussa.

Erityistä: Vuoden ainoa mainitsemisen arvoinen sudenkuoppa vaanii 11.–16.12. syntyneitä, joita petolliset tahot koettavat harhauttaa vilpillisin väittein ja tarjouksin. Kannattaa pitää pää kylmänä.

Kauris 22.12.–20.1.

Yleiskuva: Seitsenvuotiskriisi on nyt takana ja useimmat kauriit voivat katsoa tulevaan luottavaisesti. Alkavan vuoden ennuste ei tarjoa yhtä suurta teemaa, joka yhdistäisi kaikkia, ellei sellaiseksi laske tiettyä painotusta talouden suunnalla. Vaikeat vuodet ovat voineet pakottaa omaisuuden realisointiin, jota kannattaa tehdä harkiten.

Vuosi loppuu sielua hivellen, kauris.

Kohokohtia ja lomailua: Vuosi alkaa aktiivisella kuusiviikkoisella. Tästä hyötyvät eniten vuodenvaihteen paikkeilla syntyneet, joilla on kiintoisa uudistumisvaihe. He voivat tehdä koko vuoden ajan suuriakin muutoksia vaivattomasti.

Hiihtolomien aikaan taivaanmerkit suosivat liikunnallista toimintaa.

Vapun lähestyessä alkaa voimakas suhde- painotus. Aika voi olla hyvinkin miellyttävä, mutta on niitäkin, jotka kokevat miehet turhan aktiivisiksi. Ilmiö voi vaikuttaa myös miesvaltaisissa paikoissa asioidessa. Kaikki ei suju ilman pientä vääntöä.

Moni haluaisi kesälomansa alkavan juhannuksesta, mutta sitä ei voi tällä kertaa suositella. Antoisin toiminnan ja tunteiden harmonia muodostuu heinäkuun lopulla ja kestää melkein elokuun loppuun.

Kesäkuu on siedettävä mutta heinäkuu näyttäisi tuovan ärsyttäviä tilanteita. Vaikka elokuussa ei lomailisikaan, siitä voi nauttia. Se on varsinkin vuodenvaihteen päivänsankareille melkoisen hienoa aikaa.

Vuosi loppuu sielua hivellen seuraelämän lämpöaallon siivittäessä juhlia.

Erityistä: 14.–17.1. syntyneet käyvät läpi syvällistä näkökulmien muutosta. Suhde maailmaan, valtaan, vastuisiin ja omistamiseen on työn alla. Tästä voi ajan myötä seurata alanvaihto, eläkkeelle siirtyminen tai muutto aivan toisenlaiseen paikkaan.

Vesimies 21.1.–18.2.

Yleiskuva: Vesimiehet aloittelevat hyvin erityistä vuotta. Merkin edustajat ovat nyt ajan hengen puhetorvia ja kehityspolkujen osoittajia.

Varsinkin tammikuussa ja helmikuun ensimmäisellä viikolla syntyneet ovat avainasemassa, kun muut etsivät uusia ideoita ja reittejä tulevaan.

Ennen kesää on jokainen tässä tähtimerkissä syntynyt voinut saada yleisesti kiinnostavia ahaa-elämyksiä sekä sanoa, kirjoittaa tai säveltää jotain sellaista, mikä resonoi kanssaihmisten tuntemusten kanssa. Se voi olla pientä ja arkista tai suurta ja mahtavaa.

Kohokohtia ja lomailua: Vuoden ensimmäinen voimajakso alkaa maaliskuusta ja kestää melkein vappuun. Sen aikana vesimiehiä pyydetään sinne ja tänne. Toukokuu on lempeä, jopa lemmekäs.

Kesän ristiriitaisista taivaanmerkeistä on vaikea sanoa lomailusuositusta. Kesä-heinä- kuu on särmikästä ja yhteenotoille altista aikaa. Elokuu on puolestaan yhdentekevä. Tällaisessa tilanteessa kannattaa unohtaa ennusteet ja lomailla, kun siltä tuntuu.

Syksy on toista maata. 15.9. alkaa kuuden viikon aktiivinen vaihe, joka on vuoden antoisimpia. Mukana on myös pieniä romanttisia vivahteita.

Marraskuu on taas melko särmikäs eikä suju ilman pieniä henkien taisteluita.

Vuosi loppuu vilkkaana ja aktiivisena, koska joulukuun jälkipuoli tarjoaa kaikenlaisia virikkeitä.

Vesimiehille 2021 on hyvin erityinen.

Erityistä: Vuoden 2021 ennuste on hyvin epätavallinen, ja vesimiehet voivat ihmetellä, miten tässä pitäisi edetä. On hyvä muistaa sosiaalisen tilauksen idea: kymmenen hengen ryhmä, joka tulee pyytämään edustajakseen, ei voi olla kokonaan väärässä.

Kalat 19.2.–20.3.

Yleiskuva: Kaloille näkymät eivät ole välttämättä huonoja, jos luvassa on tasainen välivuosi. Moni merkin edustaja viihtyy rauhallisissa puitteissa, eikä vuosi 2021 tätä rauhaa suuremmin järkytä.

Tärkeimmät muuttujat ovat tarmokkuuden nousut ja laskut sekä sosiaaliset lämpöaallot.

Ajan henki pakottaa ottamaan kantaa, kalat.

Kohokohtia ja lomailua: Vuosi alkaa käytännöllisessä hengessä. Tämä voi merkitä remonttia kotona, kuntoilua tai käsitöiden parissa viihtymistä.

Ajan henkeen tulee maaliskuun myötä särmää, joka vaatii hoitamaan rästiasioita tai pakottaa ottamaan kantaa ajan ilmiöihin. Se menee ohi ennen vappua, jolloin alkaa rennon energinen vaihe – sellainen, jolloin olisi mukava lomailla. Energia vaihtuu harmoniaksi, joka kantaa koko kesäkuun ajan. Tästä johtuen kesän ensimmäinen kuukausi olisi paras lomailuaika.

Heinäkuun henki on hiukan syrjivä. Tarjolla olevat kohteet tai tilaisuudet eivät kaloja oikein sytytä.

Elokuussa lomailua mutkistaa alttius tavata kärkkäitä henkilöitä. Loppukesä voi myös kuormittaa vakituista parisuhdetta, mutta mahdolliset yhteenotot eivät ratkettuaan jää pilaamaan ilmapiiriä.

Loppuvuoden ehdoton huippu on marraskuun ja joulukuun alkupuolen voimajakso, joka siivittää niin töitä kuin vapaa-aikaa.

Erityistä: Yksi erikoisimmista rooleista, johon ihminen voi päätyä, on nousta jonkin suuremman asian symboliksi: torimyyjä antaa kasvot lomakaudelle, katusoittajan rallatus päätyy hittielokuvaan tai sukututkimus paljastaa kuninkaallista perimää. 8.–14.3. syntyneet voivat päätyä julkisuuteen jonkun tällaisen oudon tapauksen johdosta.

Vuosihoroskooppi 2021 julkaistiin Eeva-lehdessä nro 1/21.

Kommentoi +