Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022

Eevan kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Teksti |
Kuvat |
Julkaistu: 26.10.2022

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Jaksoon osuva käännekohta voi tuoda muutoksia työ- tai suhde-elämään. Jotkut oinaat uskaltautuvat hyppäämään tyhjän päälle. Varsinkin marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna on luvassa hetkiä, jolloin totuus paljastuu. Myös jokin iloinen ja tulevaisuudenuskoa vahvistava tapahtuma saattaa osua kohdalle. Seuraelämässä on hiljaista, tärkeimmät kohtaamiset ovat nyt kahdenkeskisiä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Lähipiirin ja ystävien sektori on aktiivinen. Se voi olla hyvinkin hauskaa, mutta toisaalta ainakin toukokuun alkupuolella syntyneille se voi tuoda myös totuudenhetkiä. Ilma kuitenkin puhdistuu aikansa eläneiden yhteyksien hiljenemisen myötä. Raha-asiat ovat käymistilassa, ja jokin omaisuuden realisointiin liittyvä voi kiristää hermoja. Jakso on silti voittopuolisesti melko vilkas ja miellyttävä.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Varsinkin kesäkuiset elävät tärkeää aikaa. Jakso tuo ratkaisun johonkin kiistaan. Kesäkuun puolivälissä syntyneet saattavat myös hautoa kauppoihin tai työasiaan liittyvää suurta riskiä. Moni heistä kokee, että kaikki on nyt pelissä. Marraskuu lisää fyysistä toimintahalua, joten remontit ja kuntoilu sujuvat. Toukokuisilla on rennompaa, ja jakson jälkipuoli on heillä mitä antoisin ja hauskin.

Rapu 22.6. – 22.7.

Loppuvuoden mukavin jakso tuo lämpimiä tunnelmia etenkin ystävättärien ja tyttärien kanssa vietettyihin hetkiin. Myös kulttuurikokemukset ovat antoisia. Menneisyyden painolasteista vapautuminen korostuu marraskuun lopulla. Se voi innostaa suursiivoukseen tai selvittämään asioita aiemmin läheisenä olleen henkilön kanssa. Mitä vähemmän mennyt painaa, sitä kevyempi on askel.

Leijona 23.7. – 23.8.

Jakso alkaa hieman tahmeasti suhteiden, ystävien ja arjen asioiden suunnalla. Jännitettä näiden ja kotielämän välillä kestää marraskuun puoliväliin, jolloin alkaa loppuvuoden mukavin, joulukuulle ulottuva jakso. Painotus järjestöjen ja muun osallistumisen suunnalla jatkuu mutta muuttaa muotoaan. Elämänmuutosta kaipaavat voivat saada tukea tai ideoita kodin ja työn ulkopuolisista piireistä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

13.–22.9. syntyneiden on syytä olla ristiriitatilanteissa päättäväisiä ja reagoida nopeasti. Jopa vuosikymmeniä muhineet ongelmat nostetaan nyt pöydälle. Muuten jakson alkupuoli on monin hyödyllisin tavoin sosiaalinen, ja asioiden hoidossa sisaruksista ja naapureista on tavallista enemmän apua. Jälkipuolella pintaan nousee halu vetäytyä kotioloihin ja keskittyä omiin ajatuksiin.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Jakson alussa painopiste on talousasioissa. Ehkä jokin suuri hankinta saa miettimään rahankäyttöä. Lokakuisilla on energinen meno. Oman elämän kärkihanke huipentuu, ja sen tuloksista voi alkaa nauttia. Sosiaalinen ilmapiiri aktivoituu marraskuun puolivälissä. Lähiympäristössä viriää hankkeita, joihin on luontevaa osallistua. Myös sisarusten kanssa voi mukavissa merkeissä juhlistaa arkea.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Jaksoon osuu vuotuinen tunnehuippu, joka helpottaa syväsukellusta omaan sielunelämään. Lojaliteettien ja todellisten tarpeiden läpikäynti auttaa selvittämään, kuinka tyytyväinen on elämään. Myös nautiskelu ja esteettiset hankinnat sopivat ajan henkeen. Lokakuiset elävät loppuvuoden miellyttävintä aikaa, mutta osa marraskuisista joutuu miettimään uuden ja vanhan yhteensovittamista.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Jousimiehet ovat nyt vuosikymmeniin kuumimmassa polttopisteessä. Jakson käänteet riippuvat siitä, miten viestintä ystävien, lähimpien ja harrastuspiirien kanssa sujuu. Jokunen silta palaa takana ja henkiset tai yhteiskunnalliset asiat vaativat selvittelyä. 16.11. nousee kuitenkin sovinnollisuuden aalto, joka pehmentää vastakkainasetteluja. Myrskyn jälkeen tulee kuitenkin aina poutasää.

Kauris 22.12. – 20.1.

Melko tasaisen jakson alkupuolella sosiaalinen aalto suosii rientoja sekä ystävien tapaamista. Kyläilyt, konserteissa käymiset ja kokouksiin osallistumiset tuntuvat luontevilta. Loppiaisen aikoihin syntyneet jatkavat elämänsä uudistamista käytännön taitoja kehittämällä. Tammikuun puolivälissä syntyneiden halu irtaantua vanhasta helpottuu, kun omille pyrkimyksille tarjoutuu ulkopuolista apua.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Arjessa meno on aluksi melko olematonta, mutta yhteisöjen piirissä tapahtuu. Ajan iso viisari osoittaa helmikuisiin, joiden toimet ovat vastauksia sosiaaliseen tilaukseen. Tämä voi tuoda yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuuden tai pyynnön jonkin yhdistyksen johtoon. Teatteri- ja musiikkialat ovat vahvasti esillä. Marraskuun jälkipuolella toimintatarmo herää myös tammikuisissa.

Kalat 19.2. – 20.3.

Erittäin mukavat tunnelmat sekä antoisat ajatustenvaihdot tuttujen ja tuntemattomien kanssa siivittävät aikaa melkein jakson lopulle asti. 10.–16.3. syntyneet käyvät kuitenkin läpi myös henkistä kamppailua etujaan puolustaessa. Vastapuoli voi olla viranomainen, naapuri tai miespuolinen lähimmäinen. Vanhoja paineita puretaan ja terävää kieltä käytetään, mutta samalla ilmakin puhdistuu.

1 kommentti