Eevan kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2023
horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2023
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Teksti

Kuvat

1.11.2023
 | Päivitetty 7.12.2023
 |
Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3.–20.4.

Joulukuu on tunteiden ja toiminnan osalta vilkas ja energinen. Varsinkin huhtikuisilla aika on hyvin antoisaa. Maaliskuisten harmina ovat ajoittaiset viivästykset liikenteessä ja postinkulussa. Joulunalusviikolla on kaikkia koskeva tunnelmahuippu. Kokonaisuudessaan jaksosta muodostuu hauska ja jopa repäisevä. Maaliskuiset saattavat muuttaa pyhien ohjelmaa yllättävilläkin tavoilla.

Härkä 21.4.–21.5.

Etenkin jakson alkupuoli tarjoaa huhtikuisille runsaasti kiinnostavia ja yllättäviä käänteitä ja kanssakäymisiä. Jokin ohitettu asia voi palata ajankohtaiseksi. Toukokuisilla korostuvat naispuoliset ystävät ja läheiset, joista jotkut saattavat kaivata tukea. Joulukuun tunnelmien huippupäivät osuvat aatonaattoon ja aattopäivään. 8.–12.5. syntyneitä saattaa odottaa toivottu yllätys.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Kesäkuussa syntyneillä alkaa koko jakson ajan kestävä sarja kärjekkäitä kohtaamisia mitä yllättävimmissä tilanteissa. Ajan merkit ovat kaiken kaikkiaan hiukan nihkeitä, koska viivästykset voivat hankaloittaa tärkeitä jouluhankintoja. Jakson plussana on puolestaan se, että tunnelmahuippu alkaa jouluaattona iltapäivällä ja kestää tapaninpäivään. Juhlaa voi siis viettää mukavissa merkeissä.

Rapu 22.6.–22.7.

Joulukuun lämmin sympatian aalto sulostuttaa myös parisuhdetta. Muuten jakso on melko vaatimaton, ja lemmikkeihin tai laitteisiin liittyen voi olla pientä harmia. Jokin odottamaton käänne saattaa muuttaa kesäkuisten suunnitelmia, mutta toisaalta heillä on myös oivallusten ja suunnitelmien laatimisen aika. Kirjallisuus ja syvälliset keskustelut voivat tarjota tärkeitä virikkeitä.

Leijona 23.7.–23.8.

Ystävien sektori on nyt korostunut, ja joulukuu tarjoaa tilaisuuksia toimia juhlien sydämenä, ilon tuottajana. Tavallista energisempänä ja seikkailunhaluisempana leijonat voivat järjestää erilaisen joulun vaikkapa hiihtomajalla. Varsinkin heinäkuiset haastavat normeja, ja elokuisista moni kaipaa uudenlaista elämäntyyliä. Tunnelmahuippu uudenvuoden aikaan tukee onnistuneita juhlia.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Stressin ja palautumisen välillä tasapainottelemisen taidolle on käyttöä, koska kiireet ja velvollisuudet painavat erityisesti syyskuisia. Työn lisäksi keskiössä ovat raha-asiat. Elokuussa syntyneet ovat syvemmissä vesissä miettien elämänsä tarkoitusta ja sisältöä. Nyt asiat alkavat edetä kohti selkeytymistä. Sopivasti joulunpyhiin osuva tunnelmatuulahdus nostattaa juhlamieltä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ennustejakson yleissävy on kepeähkö ja huoleton. Aikaan sopisi pieni tai keskisuuri luksus vaikkapa lähimatkailun merkeissä, sillä välttämättä perinnejuhla ei ole vaaoille se mielekkäin. Pyhien tunnelmat aattoillasta tapaninpäivään ovat mukavia. Osalla syyskuisista on harminaan jokin ongelma tai vaiva, joka poistuu pikkuhiljaa mutta on kokonaan ohi vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Jaksosta näyttäisi muodostuvan antoisa. Lähimpien ystävätärten kanssa voi syntyä mielekästä ohjelmaa, ja parisuhteessakin on tunteikas vaihe. Lokakuisten henkisesti myrskyisä syksy on laantunut sulatteluvaiheeksi, joka alkuvuodesta johtaa uuteen suuntaan. Juhlakauden paras anti osuu tapaninpäivään. Uudenvuodenjuhlissa voi päästä todistamaan sosiaalisten naamioiden julkista riisumista.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiesten vahvuus, innostus ja halu levittää näkemyksiään toisille korostuu voimakkaasti. Viime kuussa alkaneet voimaviikot motivoivat nyt varsinkin joulukuisia. Marraskuisilla on ulkoisesti rauhallista, mutta mielessä pyörii ideoiden ja suunnitelmien mylly, jonka tuloksia alkaa näkyä vuodenvaihteen jälkeen. Jakson viimeisellä viikolla heillä alkaa suosiollinen vaihe yhteisössä.

Kauris 22.12.–20.1.

Joulukuu näyttää ilman suuria nousuja tai laskuja varsin tasaiselta. Tärkeimmät viisarit osoittavat joulukuisiin, joilla on mahdollisuus parantaa asemiaan. Tammikuiset ovat alttiina perinpohjaisille muutoksille, mutta varsinaisesti niiden aika on vasta keväämmällä. Jakson parhaat tunnelmat osuvat välille 13.–15.12., jolloin ystävät ja yhteisöllisyys tuottavat iloa.

Vesimies 21.1.–18.2.

Jakson parhaat hetket voi kokea osallistumalla lähiympäristön yhteisiin puuhiin. Ystävätärten kanssa sen sijaan saattaa olla nihkeää tunnelmaa lähes uuteenvuoteen asti. Henkisemmällä tasolla tammikuiset puntaroivat alanvaihdosta, helmikuiset saattavat tähyillä jopa muille maille. Vanha viisaus tietää, että vesimieheksi ei synnytä vaan tullaan. Nyt voi olla tuo tulemisen aika.

Kalat 19.2.–20.3.

Naisten kanssa yhteistyö sujuu mutta miesten kanssa sukset menevät helposti ristiin. Myös kiukku pienistäkin asioista saattaa nousta tavallista herkemmin. Helmikuisten haaste vastata ajassa liikkuviin sosiaalisiin tilauksiin voimistuu syystauon jälkeen. Maaliskuiset virittäytyvät kulttuurille, erityisesti musiikille ja kuvataiteille. Ajan ilmiöiden tarkkanäköinen huomaaminen ja niiden valokuvaaminen on eräs jakson teema.

1 kommentti