Eevan kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023
horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
1Kommenttia
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 3.5.2023
Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Alkuvuodesta oinaat ovat saaneet huomata, ettei pieni ihminen mahda mitään suuren elämän käänteille. Tällä jaksolla 16.–20.4. syntyneiden pää on pyörällä. Yleisesti huhtikuisille on tarjolla äkillisiä muutoksia ja arkisia haasteita, maaliskuisten tilanne on toinen. Alkujaksolle osuva jonkinlainen sosiaalinen paitsio päättyy 20.5. Siitä alkaa erittäin vilkas ja energinen vaihe, joka vaikuttaa useilla elämänalueilla.

Härkä 21.4. – 21.5.

Parin ensimmäisen viikon ajan on tasaista, enimmäkseen myönteistä menoa. Antoisimpia hetkiä on sisarusten ja naapuruston kanssa. Iso viisari liikahtaa 17.5., jolloin härillä alkaa suuri vuosijakso – oivallusten, tilaisuuksien ja sosiaalisen nousun aika. Keskiössä ovat nyt huhtikuiset, mutta toukokuisetkin tuntevat ajan nosteen. Jakson loppupuolella tekemisiin tulee myös särmikkyyttä.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Kevät etenee hieman alavireisesti. Asioiden hoitamisessa ja tilauksissa ilmenevät viivästykset sekä peruutukset hankaloittavat arkea toukokuun lopulle asti. Vielä vappuna vallitseva hyväntuulen henki laantuu ennen äitienpäivää. Toukokuiset miettivät vakavasti elämänsä suuntaa ja sisältöä, mutta se kuuluu asiaan aina seitsemän vuoden välein. Jakson piristyksenä 20.5. ilmaantuu mahdollisuus osallistua lähipiirin aktiivihankkeeseen.

Rapu 22.6. – 22.7.

10.–22.7. syntyneillä jatkuu vahva meno. Ennen toukokuun puoliväliä elämässä voi tapahtua suurtakin draamaan periaatteiden ja intohimon ollessa pelissä. Myös rauhallisempaa menoa on luvassa, ja varsinkin kesäkuiset voivat nauttia elämästään. Ravut ovat nyt viehättävimmillään, mikä saa suhderintaman kukoistamaan. Toukokuu innostaa värikkyyteen – niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.

Leijona 23.7. – 23.8.

Ennustejakso saattaa muodostua vuoden värikkäimmäksi. Innostuksen ja oivallusten puhuri jatkuu elokuisilla toukokuun puoliväliin asti. Sen jälkeen heinäkuisilla alkaa erityinen voima-aika. Tunne-elämä ei ole päällimmäisenä, mutta menokenkä saattaa vipattaa kulttuurin ja muiden rientojen suunnalle. Elokuun alkupuolen päivänsankarit voivat uudistaa elämäänsä suuremminkin.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Kevät kääntyy kohti kesää melko mukavissa merkeissä. Elokuisista tosin saattaa tuntua, että jokin elämänpolku on johtanut umpi­kujaan. Tilanteeseen on tulossa kuitenkin helpotusta, sillä merkin edustajat aloittelevat inspiroivaa ja kannustavaa vuosijaksoa. Syyskuiset saavat nauttia yhteisöllisyydestä. 9.–14.9. syntyneet voivat muuttaa elämäänsä. Ystävien ja rientojen sektoriin kehittyvä painotus avartaa maailmankuvaa.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Kepeitä hetkiä voi kokea ensimmäisellä viikolla, mutta muuten jakson yleissävy on hieman ankea. Painopiste on vaakoihin nähden kriittisessä suunnassa, mistä voi seurata kiirettä ja sosiaalista paitsiota. Lokakuiset saattavat joutua yllättäviin ristiriitoihin etenkin miesten kanssa. Syyskuiset puolestaan kohtaavat rasittavia esteitä. Asiat eivät nyt oikein rullaa mutta meno kevenee, kun alkukesä lähenee.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Tunteikas ja voimaperäinen meno siivittää skorpioneja niin työssä kuin vapaa-ajalla. 14.5. alkava romanttinen värähtely sulostuttaa eloa loppujakson ajan. Myös motivaatio tekemiseen on huipussaan, mutta 20.5. jälkeen siihen voi liittyä myös ristiriitatilanteita. Tärkeä ja harvinainen taivaanilmiö kannustaa lokakuisia tulemaan ulos kuorestaan ja tekemään räväköitä avauksia tai haastamaan kanssaihmisiä.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Jakso jakautuu kolmeen vaiheeseen: seuralliseen, harmaaseen ja aktiiviseen. Seurallisuus koskee enemmän joulukuussa syntyneitä, marraskuiset keskittyvät tutkiskelemaan henkisiä arvojaan ja motivaatioitaan. Puolivälin harmauden huomaavat kaikki. Elämän tilapäistä passiivisuutta kestää noin 20.5. asti. Sen jälkeen marraskuiset havahtuvat toimintaan, joka saa pontta itsetutkiskelun tuomista ideoista.

Kauris 22.12. – 20.1.

Painopiste on voimakkaasti suhteissa ja neuvotteluissa. Varsinkin joulukuisilla on mahdollisuuksia sekä nautiskella että hyötyä tilanteista. Tammikuiset ovat alttiita joutumaan kiistoihin, jotka saattavat kuitenkin osoittautua hedelmällisiksi ja viedä asioita eteenpäin. Tammikuun puolivälin aikoihin syntyneet voivat löytää elämälleen uutta suuntaa astumalla rohkeasti mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Alkujakson sosiaalinen anti osuu enimmäkseen helmikuisiin, joista eräät hautovat suurempaakin muutosta elämäänsä ja ovat avoimia ilmassa oleville ideoille. Tammikuisia voivat häiritä jumitukset tiedonkulussa ja pulmat liikenteessä. 20.5. alkaen vuorossa on kärjekäs vaihe, joka ilmenee periaatekiistoina varsinkin miesten kanssa. Tämä ilmaa puhdistava prosessi osuu helmikuisiin kesän alussa.

Kalat 19.2. – 20.3.

Voima-aalto energisoi maaliskuussa syntyneitä liikunnallisuuteen ja urakoimaan arjessa. 20.5. vauhti tasaantuu, mutta päälle jää sosiaalisen suosion ja jopa romanttisuuden ilmapiiri. Helmikuiset totuttelevat vastaamaan sosiaalisiin tilauksiin. Kalat eivät yleensä ole kovin oma-aloitteisia vaan toimivat vasta sitten, kun pyydetään. Jos kutsu nyt käy johonkin kampanjaan tai yhteisöön, kannattaa mennä mukaan.

1 kommentti