Eevan kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023
horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
1Kommenttia
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 1.2.2023
Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Arjen tasolla helmikuu alkaa hieman kankeasti, mutta meno notkistuu kuukauden edetessä. 20.2. alkava neliviikkoinen on tunteiden ja nautiskelun kannalta hienoa aikaa. Sosiaalinen elämä vilkastuu jakson jälkipuolella. Maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa syntyneille on luvassa ideoita, tilaisuuksia ja tunnustusta mutta joidenkin kohdalla myös mieltä kuohuttavia tapahtumia.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakso alkaa vilkkaan ja antoisan ajatustenvaihdon merkeissä. Jonkin arvokkaan ostaminen tai myyminen saattaa olla ajankohtaista. Vapun jälkeisellä viikolla syntyneet voivat realisoida jotain suurempaakin, sillä heissä muhii halu muuttua ja irtautua vanhasta. Helmikuun jälkipuolella työasiat nousevat esiin. 18.–21.5. syntyneillä näkökulmien avartaminen helpottaa tulevan suunnittelua.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Pääteema on sisimmästä kumpuava voima, joka suuntautuu työhön, liikuntaan ja joillakin myös kanssaihmisiin. Vahvinta meno on kesäkuun ensimmäisen viikon päivänsankareilla. Toukokuisilla aikaan liittyy jokin uusi ryhmähanke joko harrastuksissa tai tulevaisuuden työprojekteissa. 9.–21.6. syntyneet elelevät jalat maassa, mutta juhannuksen aikoihin syntyneiden todellisuudentajua testataan.

Rapu 22.6. – 22.7.

Ensimmäiset kolme viikkoa soljuvat koti- ja ystäväpiirissä pääosin lempeissä tunnelmissa. Tosin helmikuun alkupuoli tarjoaa myös asiapitoista, ajoittain ehkä hieman kiristyvääkin sananvaihtoa. Aiheina ovat raha ja vastuut. 20.2. alkaen jakson loppuosa on suurella osalla melko tasaista aikaa. Poikkeuksena ovat kesä-heinäkuun taitteessa syntyneet, joiden rauhaa jokin ilmiö häiritsee.

Leijona 23.7. – 23.8.

23.7.–4.8. syntyneillä helmikuu on varsin repäisevä, sillä jotain innostavaa ja kannustavaa osuu kohdalle. Teemaan sopisi tärkeä tuttavuus tai ammatillinen tilaisuus. 5.–11.8. syntyneet haluavat muuttaa asioita, ja näinä aikoina purkautuvat jopa 20 vuoden paineet. Merkkijakson loppupään päivänsankarit joutuvat vielä vetämään kyllästymisen kivirekeä, mutta kevät muuttaa kaiken.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Ankara kuormitus on kiusannut merkin edustajia jo pitkään. Esteradan loppusuoralla ovat nyt 1.–12.9. syntyneet, joilla pulmat alkavat selvitä. Elokuisilla jakson kolme ensimmäistä viikkoa kuluvat seesteisissä ja sosiaalisissa tunnelmissa. 13.–22.9. syntymäpäiviään viettävillä helmikuun paras anti liittyy jollain tavalla filosofiaan. Viisauksia sisältävä kirjallisuus tai antoisa keskustelu avaa uusia ulottuvuuksia.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Kevään teemana ovat sosiaaliset nokkakolarit, joissa voi syntyä kiistaa periaatteista. Toisaalta ajalle tyypillistä on se, että uusi työpaikka tai asunto saattaa löytyä yllättävällä tavalla. Vaakojen vahvuusalue eli kohtaamiset tuovat etenkin jakson jälkipuolella eteen melko arvaamattomia tilanteita. Lokakuisia siivittävä aikaansaava energisyys auttaa tarvittaessa reagoimaan nopeasti.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Jakson alkupuoli on selvästi loppupuolta antoisampi. Ensimmäisen kolmen viikon aikana tunne- ja seuraelämässä on mukavia hetkiä, jotka tuovat aitoja kohtaamisia. Myös ajatustenvaihto on antoisaa ensimmäiset pari viikkoa. Ilmapiiri viilenee ja liikkumishalut vähenevät maaliskuun lähetessä. Marraskuun alkupuolella syntyneiden sisimmästä nouseva vaihtelunhalu alkaa voimistua.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Marras-joulukuun taitteessa syntyneet inspiroituvat uusista ideoista ja ilmiöistä. Kaikkien jousimiesten energiataso on koholla, mutta korkeimmillaan se on 23.11.–5.12. syntyneillä. Jakson sävyt pehmenevät 20.2. alkaen, kun tunteita ja seuraelämää alkaa sulostuttaa pitkälle maaliskuuhun kestävä lämpöaalto. 16.–21.12. syntyneet hoitavat virallisia asioita, joissa on syytä olla tarkkana.

Kauris 22.12. – 20.1.

Helmikuu soveltuu talousasioiden hoitoon, ja ennen maaliskuuta suurempikin osto tai myynti on mahdollinen. Sosiaalisempi puoli tuo innostusta ryhmäsiteitä vahvistavaan hankkeeseen lähipiirin tai tuttavien kanssa. Loppiaisen aikoihin syntyneissä voimistuu halu kaataa raja-aitoja työn tai harrastusten suunnalla. Merkkijakson loppupään päivänsankarit ovat ottamassa etäisyyttä nykyiseen.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Vesimiesten perusenergisyys on korkealla. Ajan viisari osoittaa 13.–18.2. syntyneisiin. Heille on luvassa huomiota ja mahdollisuuksia edistää tärkeänä pitämiä asioita. Helmikuun alkupuolella syntyneet voivat sisäisessä muutospaineessaan miettiä alanvaihtoa. Tasaisen alun jälkeen tammikuisilla alkaa 11.2. vilkas vaihe rientojen ja harrastusten parissa. Jakso on värikäs muttei kovin tunteikas.

Kalat 19.2. – 20.3.

Ensimmäiset kolme viikkoa sujuvat arjen tasolla suosiollisissa ja tunnelmallisissa merkeissä. Tosin maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet joutuvat myös hermoilemaan stressiä aiheuttavien syiden takia. Jakson loppuosa on passiivista aikaa, jonka voi viettää vaikkapa dekkareita lukien. Kaiken kaikkiaan helmikuu on suurimmalle osalle harmiton ja hetkittäin myös ihan mukava.

1 kommentti