Eevan kesähoroskooppi 2021 – lue astrologi Markku Mannisen laatima rakkaushoroskooppi
Kulttuuri
Eevan kesähoroskooppi 2021 – lue astrologi Markku Mannisen laatima rakkaushoroskooppi
Taivaanmerkit lupaavat kuohuvia tunteita ja intohimon väreitä, tai ainakin iloisia kohtaamisia ystävien ja suvun kesken. Lue Markku Mannisen laatima kesähoroskooppi.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 23.6.2021
Eeva

Eevan kesän suuri rakkaushoroskooppi 2021 lupailee suuria tunteita ja kohtaamisen iloa. Kuupäivinä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista pientä ja liikuttavaa. Luvassa on intiimejä hetkiä, itkua ja naurua. Lue oma kesähoroskooppisi.

Rakkaushoroskooppi: Oinas 21.3.–20.4.

Ihannelomalla oinas purkaa paineita ja vapautuu liiasta kontrollista. Vauhdikas päivä moottoriradalla sopisi kesän ohjelmaan.

Kesäsi on suhdeasioissa aivan erinomainen elokuun alkuun asti. Heinäkuun alkupuoli on vuoden romanttisia huippuja.

Jos synnyit maaliskuun puolella, aika ennen juhannusta on antoisin kaikenlaiseen toimintaan puolison, uuden kumppanin tai ystävien kanssa. Remontit, autonhuollot ja muut toimet hoituvat sujuvasti. Myös huhtikuisilla kesäkuu sujuu ihan mukavasti.

Olisi erinomaista, jos lomasi olisi heinäkuussa: silloin on luvassa tunnetta, intohimoa ja toimintaa. Samanlaista oli viimeksi kesällä 1989. Vakiintuneessa suhteessa olevalle heinäkuu on joko nuoruuden intohimojen uudelleen syttymisen tai kiivailun paikka. Siihen vaikuttaa omien tarpeiden pinnalla olo.

Elokuussa tunnekuohut tasaantuvat. Kuukauden jälkipuoli on kiinnostava liittoihin ja sopimuksiin viittaavien taivaanmerkkien vuoksi. Aika sopisi hyvin vaikkapa parisuhteen vahvistamiseen sormuksin – tai sovinnon hieromiseen, jos avioelämässä on ollut heinäkuussa ristiriitoja.

Oinaan kuupäivät: 3.–6.6., 1.–3.7., 28.–30.7. ja 24.–26.8.

Härkä 21.4.–21.5.

Härkämäisellä lomalla saa olla itsekäs. Voi syödä mitä haluaa, herätä kun siltä tuntuu ja pukeutua vailla sosiaalisia paineita.

Taivaanmerkkisi ovat kesällä kaksijakoisia. Seitsenvuotiskriisi näkyy kyllästymisenä rutiineihin myös kesänvietossa. Huhtikuiset ovat jo voiton puolella, ja kesä soljuu uomassaan melko kivasti. Toukokuisilla on halu kokea jotain uutta. Myös siviilisääty saattaa mietityttää.

Kesä-heinäkuu on melko kuormittava. Puutarha aiheuttaa päänvaivaa, ja työasioista voi olla vaikea päästä irti. Jokunen ilmaa puhdistava välikohtaus voi olla paikallaan. Niiden kohteena voi olla mökkiä remontoiva rakennusmies tai oma jälkikasvu, ellei sitten aiheeksi nouse avioelämä.

Elokuun alettua kaikki kääntyy paremmaksi. Se on myös ylivoimaisesti paras aika lomailuun. Loppukesällä löydät voimavarasi ja viehätysvoimasi. Vaikka olisit jo töissä, olet energinen ja löydät kyllä aikaa tunne-elämälle. Kesän aikana kypsyneitä päätöksiä on helppo toteuttaa.

Onnekkaimpia ovat vapun jälkeisellä viikolla syntyneet, mutta myös toukokuun puolivälin päivänsankarit luovat nahkaansa ilman kyyneliä.

Härän kuupäivät: 6.–8.6., 3.–6.7. ja 31.7.–2.8.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Itsestään ammentavat kaksoset ovat aina oma itsensä. Vapaa-aikana omien mielitekojen toteuttaminen on kuitenkin helpompaa kuin arkena.

Mahdollisuuksien mukaan olet kesä-heinäkuussa melkoinen menijä ja liitelet tilaisuudesta toiseen. Lähimatkailu ja kaikenlainen osallistuminen viehättävät, koska kaipaat juttuja ja juoruja.

Pieniä tai keskisuuria kauppoja suosiva jakso kestää heinäkuun ensimmäiselle viikolle. Ihmissuhteet ovat toimivia ja antoisia heinäkuun lopulle, mutta enemmän työn ja harrastusten kuin romantiikan tasolla.

Kesäromantiikan kannalta on harmillista, että valoisan vuodenajan paras jakso alkoi jo äitienpäivänä ja loppuu 2. kesäkuuta. Seuraava kutkuttelukausi on elokuun puolivälissä alkava neliviikkoinen, joka on vuoden jälkipuolen parasta aikaa.

Kesällä, etenkin heinäkuussa, kukat ja kuohuva voivat kuitenkin olla läsnä juhlien –  erityisesti häiden – kautta. Sovit oman elämäsi keskipisteeksi, mutta nyt kesällä saat tyytyä osallistumaan toisten ohjelmanumeroihin.

Työasiat palaavat elämääsi elokuun alkupuolella. Sen jälkipuoli voi osoittautua mitä mukavimmaksi.

Kaksosten kuupäivät: 8.–11.6., 6.–8.7. ja 2.–4.8.

Rapu 22.6.–22.7.

Rapu on elementissään kesällä. Onnellinen on se saksiniekka, joka voi elää koko vuoden omaan tahtiinsa ja huolehtia itselleen tärkeistä asioista.

Jo ennen vappua alkanut voima- aalto kantaa jakson lopulla syntyneitä rapuja 11. kesäkuuta asti. Sitten paineet on purettu, tonttia siivottu ja aloitteita tehty.

Lemmekäs ja itsesi hemmotteluun sopiva neliviikkoinen, kesän paras jakso, alkaa 2. kesäkuuta.

Heinäkuu ei valitettavasti näytä kovin kummoiselta, koska tärkeimmät viisarit osoittavat sinusta sivuun. 12.–27. heinäkuuta olet kuitenkin vilkkaan viestinnän keskellä ja nautit ihmisten jutuista. Voit myös tehdä hyviä hankintoja.

Juhannuksen aikaan syntyneille heinäkuun lopulle kestävä innostava tapahtumasarja tai vaikute väläyttää jotain talvella toteutuvaa. Ehkä tuttavan mökillä käydessä saat ajatuksen hankkia oman kesäpaikan. Myös veneily tai uusi liikuntamuoto voivat innostaa. Kuvioon voi liittyä myös kontakti ulkomaalaiseen.

Elokuun ilot ovat kiinni osallistumisesta toisten järjestämiin tapahtumiin. Jos saat kutsun kihlajaisiin tai häihin, mene. Myös konsertti sopisi kuvioihin.

Ravun kuupäivät: 11.–13.6., 8.–10.7. ja 5.–7.8.

Leijona 23.7.–23.8.

Korona-aika on koetellut leijonaa. Festivaalitunnelmaa tai romanttisia kohtaamisia ei voi kokea etänä. Vakisuhteeseen kohdistuu paineita.

Alkavan kesän taivaanmerkit ovat kohdallasi rajuimmat pitkään aikaan. Samanlaista oli kesällä 1989. Mielihyvän ja kiihkon viisarit osoittavat sektoriisi yhtä aikaa. Tämä voi parhaimmillaan merkitä intohimoisia hetkiä: sinkku voi kohdata hänet, joka vie jalat alta, ja vakituinen suhde voi nousta uudelle tasolle.

Jos suhteen perusta ei ole luja, on mahdollista, että kiihkeys johtaa myös riitoihin ja eroon. Mustasukkaisuus voi nostaa päätään. Asioita mutkistaa leijonien seitsenvuotiskriisi, joka saa normaalistikin miettimään, mitä elämästä karsisi ja mitä uutta siihen haluaisi. Tämä pätee etenkin elokuun ensimmäisellä viikolla syntyneisiin.

Prosessi alkaa kesäkuun toisella viikolla ja on ohi heinäkuun lopussa. Varsinkin heinäkuu on käänteikäs ja kuohuva. Et voi olla huomaamatta, että elät poikkeuksellisia aikoja.

Kun elokuu alkaa, voit tehdä tiliä sydänkesän käänteistä ja ottaa rennommin. Loppukesä on tasaista aikaa edellisiin kuukausiin verrattuna.

Leijonan kuupäivät: 13.–15.6., 11.–13.7. ja 7.–9.8.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Kesä vapauttaa harrastamaan vaatehuoltoa, käsitöitä ja lukemista. Neitsyt lukee koko ajan, myös helteellä tai kaatosateella.

Neitsyen parhaat vaiheet osuvat kesän alkuun ja loppuun. Kesäkuuhun nostetta tuovat naispuolisten sukulaisten tai ystävien kanssa koetut ilonhetket. Matkaan tai hankintaan liittyvään viivästykseen on syytä varautua, mutta hieman laimeanakin tämä suven alku on ihan mukava.

Heinäkuun kolme ensimmäistä viikkoa olet aika lailla sivuraiteilla. Kaikki kiintoisa tapahtuu naapureille, ystäville tai tuttaville. Tämän ajan voisit olla töissä.

Suloisin suvi alkaa 22. heinäkuuta. Kesäkuun vastoinkäymiset ovat ohi, ja nautiskelunhalusi ja viehätysvoimasi nousevat esiin. Parisuhde kukoistaa ja sinkut kohtaavat kiinnostavia kumppaniehdokkaita. Ensin tästä saavat nauttia elokuussa syntyneet, ja elokuun alkupuolen jälkeen syyskuiset.

Loppukesä ja syyskuun alkupuoli ovat antoisia myös työssä ja aktiiviharrastuksissa. Pitkään hautunut yritysidea tai räväkkä avaus vapaa-ajan vietosta sopii kuvaan. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet voivat keksiä vaihtaa alaa.

Neitsyen kuupäivät: 16.–18.6., 13.–15.7. ja 9.–11.8.

Vaaka 23.9.–22.10.

Koronan patouttama juhlimisvietti kukoistaa, ja vaaka kutsutaan moniin häihin ja kissanristiäisiin. Joku festivaalikin voi kuulua ohjelmaan.

Urbaanina ja tyylitietoisena merkkinä et ole tyypillinen mökkeilijä tai rannalla makoilija. Niinpä kesällä kannattaa hakeutua ystäväpiirin ja sukulaisten juhliin ja kekkereihin. Jos uusi tuttavuus ei kolmannellakaan tapaamisella toista itseään tai jää kiinni valheista, hänet voi ottaa vakvasti. Yhteinen arvomaailma on vaa’alle kaiken A ja O.

Kesäkuu ei ole kovin romanttinen. Tarjolla on lähinnä aktiivista ajanvietettä. Ei olisi suuri menetys olla alkukesää töissä, koska tapahtumat ovat pieniä.

Vaikka heinäkuusta ei muodostu unohtumattoman ihanaa, on se osallistuville vaaoille ihan mukavaa aikaa, ja sitä kautta kesän parhaita jaksoja. Juhlamielesi on korkeimmillaan kuun puolivälissä.

Elokuun alkupuoli on tasaharmaa, mutta 16. elokuuta alkaa loppukesän hehkein ja romanttisin neliviikkoinen. Elämäkertasi kannessa voisi olla kuva sinusta kahvilassa juttelemassa upean kumppanin kanssa. Maljakossa olisi kaksi punaista ruusua ja pöydällä sormusrasia.

Vaa'an kuupäivät: 18.–20.6., 15.–17.7. ja 11.–13.8.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Yksin elävä skorpioni suuntaa Aulangolle tai Hankoon. Parisuhteessa oleva vuokraa paikan, jossa voi puolison kanssa pohtia rauhassa liiton tilaa.

Jos synnyit lokakuussa, seitsenvuotiskriisisi on enimmäkseen ohi. Saat kesän aikana vihjeen uudesta ja innostavasta suunnasta, johon urasi tai henkinen kasvusi on menossa. Romanttisesti nautit eniten kesäkuusta, mutta se tarjoaa myös rosoisia käänteitä.

Heinäkuun parasta antia ovat ajatustenvaihto ja ostosreissut. Elokuu on mukava kanssaihmisten järjestämien tilaisuuksien ansiosta.

Marraskuisillakin kesäkuu on suloisinta suvea. Seitsenvuotiskriisistä aiheutuva kyllästyneisyys saa kuitenkin karsimaan elämästä vanhoja muotoja. Kuun ensimmäisellä viikolla syntyneet voivat kypsyä perinpohjaisiin siirtoihin, mikä heijastuu kesäänkin. Elämäsi on kiinni tilaisuuksista, joten niiden hyödyntäminen on luonnollista.

Pelivaraa on enemmän 6. marraskuuta jälkeen syntyneillä. Heidän olisi heinäkuun sijaan parempi lomailla elokuussa. Loppukesällä olet sosiaalisempi ja ystäväpiirin kanssa löytyy yhteinen sävel.

Skorpionin kuupäivät: 20.–22.6., 17.–19.7. ja 14.–16.8.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on suurten tapahtumien kutsuvieras. Hänelle on tärkeää tuntea olevansa osa yhteisöä, joten festivaalit vetävät häntä puoleensa.

Kesääsi osuu harvinaisen pitkä voimakausi, joka pitää mielen iloisena ja askeleen kepeänä. Jakso alkaa 11. kesäkuuta ja kestää heinäkuun loppuun.

Marraskuisille voi suositella lomailua 11.6. alkaen. Jokin tavallista rempseämpi tapa sopisi ohjelmaan. Työtkin kyllä sujuvat vaivattomasti.

Joulukuisille soisi heinäkuisen loman, sillä heille on silloin luvassa liikunnan riemua, herkutteluhetkiä ja suhdehakuiselle myös romantiikkaa. Näiden taivaanmerkkien alaisuudessa arki muuttuu sarjaksi pieniä ja isojakin juhlahetkiä. Festivaaleista voi saada unohtumattomia elämyksiä.

Elokuu on kaikille melko kuormittava ja sosiaalisesti mutkikas. Ensimmäiset puolitoista viikkoa ovat ihan mukavia markkinoiden kiertelyyn ja ajatusten vaihtoon, sitten vastuut kaatuvat päälle.

Joulukuun puolivälissä syntyneiden kannattaa olla tarkkana ruuan ja liiallisen juhlamielen kanssa. Myös vuokramökin olemassaolo on syytä varmistaa ennen laukkujen pakkaamista.

Jousimiehen kuupäivät: 22.–24.6., 20.–22.7. ja 16.–18.8.

Kauris 22.12.–20.1.

Kauris on tulevaisuuttaan aikatauluttava ja harkitseva ajattelija. Vakiintunut kesäpaikka sopii parhaiten melkein joka kauriin lomanviettoon.

Jakson ensimmäiset pari viikkoa ovat tärkeitä 11.–20. tammikuuta syntyneille. Pitkään muhinut jännite purkautuu, ja ilma puhdistuu 11. kesäkuuta mennessä.

Suhdesektorilla leijuu jo kesäkuun alussa miellyttäviä värähtelyitä, jotka tuovat kaikille nautinnollisia hetkiä. Lämpöaaltoa kestää yli juhannuksen.

Heinäkuu on mutkikas. Suhdealue kapenee yhden ihmisen kokoiseksi. Ystävät ja tapahtumat unohtuvat, kun parisuhde vaatii aikaa. Sinkulle tämä voi merkitä uutta tuttavuutta, joka vie kaiken huomion. Meno on intensiivisintä 12.–15. heinäkuuta. On myös mahdollista, että jokin pulma vaatii asiantuntija-apua.

Ehdottomasti paras lomajakso on elokuu. Kauris on silloin lempeiden ja intohimoisten tunnelmien ympäröimä, ja tunne-elämä soljuu romanttisin vivahtein. Käänteisiin voi liittyä matka tai muu etäisyydenotto. Työtkin sujuvat.

Uudenvuodenviikolla syntynyt uudistaa elämää pehmeästi. Elokuu voi muuttaa asioita suurestikin.

Kauriin kuupäivät: 24.–26.6., 22.–24.7. ja 18.–20.8.

Vesimies 21.1.–18.2.

Vesimies on ystävyyden ja sosiaalisten rientojen tähtimerkkinä kärsinyt pandemiasta paljon. Kesää sulostuttavat erilaiset tapaamiset.

Ajan pääviisari osoittaa edelleen merkkiisi, ja edessä voi olla uusia ja tärkeitäkin velvollisuuksia. Olet vastaus ajan tilaukseen vielä reilun vuoden.

Alkavan kesän suuri teema on vilkas yhteys kanssaihmisiin. Suhde-elämässä se voi ilmetä käänteinä. Sinkku voi löytää seuraa, mutta parisuhteessa vanhaan liittoon tulee joko uutta hehkua tai se natisee liitoksistaan. Teema on ilmassa kesäkuun toiselta viikolta heinäkuun lopulle.

Tammikuiset kohtaavat kesäkuussa kumppaniehdokkaita laidasta laitaan. Romantiikan värähtely nousee heinäkuun ensimmäiseksi viikoksi.

Helmikuiset viettävät käänteikästä heinäkuuta, jonka polttopiste on 11.–17. heinäkuuta. Jos synnyit helmikuun ensimmäisellä viikolla, olet elämäsi hullunmyllyssä ja tavallista alttiimpi tekemään räväköitä siirtoja aivan uuteen suuntaan. Vesimieheksihän ei synnytä vaan tullaan muutosten kautta.

Elokuu on tyyni ja tasainen. Sen paras anti liittyy kaikenlaiseen viestintään.

Vesimiehen kuupäivät: 30.5.–1.6., 26.–28.6., 24.–26.7. ja 20.–22.8.

Kalat 19.2.–20.3.

Kalat ovat empaattisia fatalisteja. Kohtalo tuo heille nimen, roolin ja myös kesäloman. Syrjäiset kylät kiehtovat turistirysiä enemmän.

Taivaanmerkit suosivat sinua heti kesäkuussa ja hieman epäsuoremmin elokuussa. Alkukesä suo sen romantiikan, mitä on luvassa. Ennen vappua alkanut energia-aalto kantaa loppupään kaloja 11. kesäkuuta asti.

Kaikki saavat nauttia lempeistä ja suopeista värähtelyistä aivan kesäkuun lopulle.

Heinäkuussa tärkeimmät asiat eivät ole ystävällisiä eivätkä vihamielisiä vaan siltä väliltä. Luultavasti saat seurata lähimmäistesi tunnemyrskyjä ja olla neuvonantaja tai olkapää. Arkesi sujuu, kunhan varot joutumasta välikäteen mustasukkaisuusdraamoissa ja perintöriidoissa.

Elokuusta voi tulla antoisa tai hermoille käyvä. Sinkku voi törmätä kiehtovaan henkilöön, jota voi silti olla vaikea nähdä osana omaa elämänpiiriä. Parisuhteissa selvitellään puolison kanssa yksittäisiä kipupisteitä. Töissäkin syntyy jännitteitä.

Helmikuisten osuus draamoista on ohi elokuun puolivälissä. Maaliskuussa syntyneet pystyvät jotenkin hyötymään ristiriidoista.

Kalojen kuupäivät: 1.–3.6., 28.–30.6., 26.–28.7. ja 22.–24.8.

Kommentoi +