Eevalle neljä ehdokkuutta aikakausmedia-alan kilpailussa, Trendille yksi
Journalismi
Eevalle neljä ehdokkuutta aikakausmedia-alan kilpailussa, Trendille yksi
Olet hyvien sisältöjen parissa: Eeva-lehti on ehdolla vuoden aikakauslehdeksi ja finaaliin ylsivät myös eeva.fin artikkeli nettivihasta, Eeva-podcast Kahdeksan oppituntia rohkeudesta, Eevan kirjaklubi ja Trendi-lehden kansi.
Teksti

13.4.2023

Eeva on finaalissa neljässä sarjassa ja Trendi yhdessä, kun aikakausmedia palkitsee vuoden 2022 parhaita tekijöitä ja sisältöjä. Editkilpailussa finaaliin pääsee kustakin sarjasta kolme parasta ehdokasta.

Eeva-lehti on ehdolla vuoden yleisömediaksi. Muut ehdokkaat ovat Image ja Maailman Kuvalehti.

Vuoden aikakausmediajutuksi on ehdolla eeva.fissä julkaistu nettivihaa käsittelevä artikkeli, jossa Miisa Asikainen yritti keskustella häntä haukkuvien ihmisten kanssa. Muut ehdokkaat ovat ET:ssä ja Suomen Luonto -lehdessä julkaistut artikkelit.

Vuoden video tai audio aikakausmediassa -sarjassa ehdolla ovat Eeva-podcast Kahdeksan oppituntia rohkeudesta ja Eevan kirjaklubi. Kolmas finaaliin päässyt sisältö on Avotakan Muotoilun mestarit -videosarja.

Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcastissa päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee muun muassa Samu Haberia, Lenita Airistoa ja Matleena Kuusniemeä rohkeudesta ja sen puutteesta. Eevan kirjaklubi on virtuaalitapahtuma, johon vieraaksi tulee ajankohtainen kirjailija ja johon yleisö voi osallistua chatissä. Tapahtumasta tehdään podcast ja printtiartikkeli.

Trendi-lehti on ehdolla Vuoden aikakauslehtikansi -sarjassa kannella, jossa poseeraa Erika Vikman. Muut finalistit ovat Etiketti-lehden ja Imagen kannet.

Aikakausmedian järjestämään Editkilpailuun lähetettiin yhteensä 371 ehdotusta. Sarjoja on yhteensä 15, joista 12 toimituksellisia ja 3 markkinointisarjoja. Journalismin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuvat tuomaristot valitsivat jokaisen sarjan finaaliin kolme parasta ehdokasta.

Editpalkinnot jaetaan 25. toukokuuta järjestettävässä Editgaalassa. Kaikki finalistit löydät täältä.

Kommentoi +