Kauneustoimittaja valitsi 5 parasta edullista ripsiväriä – mukana suorastaan nerokas monitoimiripsari
Testattu
Kauneustoimittaja valitsi 5 parasta edullista ripsiväriä – mukana suorastaan nerokas monitoimiripsari
Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi edulliset, alle 20 euron uutuusripsivärit ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 14.6.2023
Kauneus ja Terveys

Paras luonnollinen ripsiväri

Lavera Lash To Impress

Jo yksi kerros hoitavaa, luonnonkosmeettista ­ripsiväriä antaa näyttävää tuuheutta ja vähän lisää pituuttakin. Sävy on syvän musta. Maskara lähtee helposti lämpimällä vedellä, eikä silmien alle jää juurikaan rippeitä. Pieni miinus tulee isosta harjasta, jolla suttaa helposti alaripsiä harjatessa. Hinta 17,90 e.

Paras ripsiväri herkille silmille

IsaDora 10 sec High Impact Lift & Curl Intense

Herkille silmille suunniteltu ripsiväri on oiva valinta, jos maskarat tuppaavat ärsyttämään. Vettä hylkivä koostumus ei tahraa, mutta lähtee silti helposti pois. Voidemaista koostumusta on helppo kerrostaa ilman paakkuja, ja se antaa kauniin, pysyvän taivutuksen suoremmillekin ripsille. Hinta 17,90 e.

Paras vedenkestävä ripsiväri

BeautyAct Waterproof Lasting Impact Mascara

Ripsiväri on testatuista vähiten tuuheuttava mutta jo yhdellä vedolla selvästi ripsiä pidentävä. Tiheä silikoninen harja erottelee ripset kauniiksi, paakuttomiksi viuhkoiksi. Toisin kuin moni muu vedenkestävä ripsiväri, tämä lähtee yllättävän vaivattomasti pois. Hinta 14,90 e.

Paras monitoimiripsiväri

Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow

Hauska 2-in-1-maskara on suorastaan nerokas: jos haluat siistit, pitkät ja erotellut ripset, kierrät harjaa pidemmäksi ja jos taas näyttävää tuuheutta, kierrät harjaa lyhyemmäksi ja tiiviimmäksi. Joka tapauksessa lopputulos on siisti ja tahraamaton. Hinta 17,90 e.

Paras ripsiväri, joka ei varise

L’Oréal Paris Telescopic Lift Extra Black

Kun etsit takuuvarmaa ripsiväriä, kokeile tätä. Vahvistavia keramideja sisältävä maskara on peittävän musta ja varisematon. Sillä saa näyttävät, siistit ripset. Jos kuitenkin haaveilet irtoripsimäisestä lopputuloksesta, tämä ­ripsiväri ei ole sinulle. Hinta 19,90 e.

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 05/2023.

Kommentoi +