Ammattilaiset hehkuttavat näitä edullisia kosmetiikkatuotteita - katso ja ihastu itse!
Kauneus
Ammattilaiset hehkuttavat näitä edullisia kosmetiikkatuotteita - katso ja ihastu itse!
Mitkä alle 20 euron kosmetiikkatuotteet ovat meikkaajien, kauneusbloggaajan ja kauneustoimittajan suosikkeja? Katso vinkit ja kokeile itse!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 29.6.2020
Kauneus ja Terveys

Hehkua tuova meikinkiinnityssuihke

NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray 11,30 e

"Ihanan kevyt ja miellyttävä vesipohjainen suihke kiinnittää meikin eli parantaa sen kestoa. Yllätyin aikoinaan siitä, että mattasuihke antaa iholle niin kauniin pinnan. Ei-toivottu hikinen kiilto katoaa, mutta tuote ei sammuta ihon kaunista hehkua eikä tee ihosta tunkkaista. Tämä suihke sulauttaa meikin upean luonnolliseksi pinnaksi ja saa meikkivoiteen kuin meikkivoiteen näyttämään iholla ohuelta. Suihke tulee pullosta pehmeänä, tasaisena sumuna, eli se ei kastele kasvoja. Pullokin on sopivan kokoinen kuljettaa mukana."

Meikkitaiteilija Tiina-Maria Valanti

Herkkäsilmäisen putsari

Avène Extremely Gentle Cleansing Lotion 18,50 e

"Rakastuin tähän herkän ihon puhdistustuotteeseen heti, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran. Öljytön kasvoputsari on hellävarainen mutta silti tehokas. Poistan tällä joka päivä meikin koko kasvoilta, myös vesiliukoisen silmämeikin. Minun oli pitkään vaikea löytää silmämeikinpoistoainetta, joka ei ärsyttäisi silmäluomiani. Tämä ei ärsytä lainkaan. Hajusteettomalla tuotteella onkin Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus."

Meikkaaja Heidi Reponen

Kestävä monitoimisivellin

Real Techniques Setting Brush 9,90 e

"Jos minun pitäisi valita käyttööni vain yksi meikkisivellin, se olisi tämä. Synteettisillä harjaksilla varustettu sivellin sopii meikkivoiteen, peitevoiteen, korostustuotteiden ja poskipunan levitykseen sekä kasvonmuotojen varjostamiseen. Joskus käytän sitä jopa luomivärin levitykseen. Siis vähän kaikkeen! Valmistajan siveltimet ovat todella laadukkaita, ja ne kestävät käytössä ikuisuuden. Omistan peräti kahdeksan Setting Brush -sivellintä, koska käytän niitä päivittäin sekä omaan että asiakkaideni meikkiin. Osan olen hankkinut jo seitsemän vuotta sitten, ja ne ovat edelleen erinomaisessa kunnossa."

Meikkitaiteilija Eevis Liedes

Kiharapään hiusgeeli

Ekopharma Minttu Hiusgeeli 12,50 e

"Kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan hiusgeeli on ihan paras: hoitava ja kevyt. Saan sillä ihanan pehmeät ja jäntevät kiharat. Löysin tuotteen etsiessäni curly girl -metodiin sopivaa geeliä, enkä muuta enää halua käyttääkään! Runsaasti kosteuttavaa glyserolia sisältävä alkoholiton geeli on vuosikymmenen löytö. Koukuttavan ihana, makea piparmintun tuoksu on piste i:n päälle."

Karkkipäivä-bloggaaja Sanni

Luotettava ruskettaja

Australian Glow Everyday Gradual Tanning Lotion 18,90 e

"Rakastan maltillista päivetystä ja itseruskettavia tuotteita, mutta en todellakaan niiden levitystä. Varsinkin nilkat ja ranteet paljastavat armotta, ettei kärsivällisyyteni yksinkertaisesti riitä tuotteiden häivytykseen. Siksi suosin suosiolla asteittain ruskettavia. Tämä hamppua sisältävä vartalovoide on ihan ässä. Se ravitsee kuivaa ihoa ja antaa luonnollisen värin eikä haise juuri lainkaan. Jo yhdellä levityksellä saa kauniin sävyn, ja päivetys voimistuu lisäkäytöllä. Helppo ja turvallinen tapa päivettää myös hitaasti auringossa ruskettuvat kohdat, kuten valkoiset sääret."

Toimituspäällikkö Hanna Pesonen, Kauneus ja Terveys -lehti

Kommentoi +