Aineeton joululahja ilahduttaa takuulla! Näitä viittä ideaa et ole ehkä vielä keksinyt kokeilla
Hyvinvointi
Aineeton joululahja ilahduttaa takuulla! Näitä viittä ideaa et ole ehkä vielä keksinyt kokeilla
Vastuullinen, merkityksellinen, ihana? Paras joululahja on kaikkea näitä, ja tietenkin myös aineeton. Katso ihanat vinkit!
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 21.12.2022
Trendi

1. Ikuistetaan sinut

Lahjakortti valokuvaukseen voi olla juuri se, mitä läheisesi kaipaa. Vauva tulossa? Äidillä kuusikymppiset? Ystävä etsimässä unelmatyötään? Hanki kuvaus, jotta hän saa päivitetyn kuvan CV:hen. Kaveriporukka kerrankin koolla? Yhteiskuvat ovat ihana muisto!

2. Keittiössä nähdään

Joko sinulla ja tuttavillasi on Mitä tänään syötäisiin -viestiryhmä? Toisten ideat ovat aina parempia. Seuraava aste: kirjoita lempireseptisi lapuille ja sulje kauniiseen purkkiin. Ystävä voi poimia ideoita arkeensa – ehkä joukossa on yllätyksenä lupaus yhteiskokkailusta?

3. Kirjoita muistiin

Tyhjät sivut voivat olla parasta, mitä rakkaasi voi saada. Kirjoita ensimmäiselle sivulle lempirunosi ja kehota jatkamaan omilla. Tai anna ohje: tämä vihko on kiitollisuuspäiväkirjasi. Vai tarvitseeko ystäväsi kaikkein eniten huolihetkiä? Kannusta avaamaan vihko iltaisin ja kirjaamaan murheet.

4. Vaate lainaksi

Muodinrakastaja ilahtuu lahjakortista vaatelainaamoon. Niitä löytyy monista suurimmista ja pienemmistäkin kaupungeista. Kurkkaa esimerkiksi tämä, josta voi vuokrata asun juhliin, ja lähetys postissa on mahdollinen: Bonic.fi.

5. Kirja kelpaa

Kirja on lupaus omasta ajasta ja seikkailusta: varma pääsy hetkeksi toiseen maailmaan. Edullinen kirjavinkki: lainaa joulun ajaksi pari loistavaa kirjaa kirjastosta lahjaksi ja kirjoita korttiin suosituksia seuraavalle käynnille.

Psst! Lahjaksi keramiikkakurssi? Miso Ceramics järjestää työpajoja Kalliossa Helsingissä.

Kommentoi +