6 parasta kasvonaamiota, jotka lupaavat kirkkautta ja heleyttä ihollesi
Kauneus
6 parasta kasvonaamiota, jotka lupaavat kirkkautta ja heleyttä ihollesi
Hyvästi samea ihonpinta ja tervetuloa pehmeys ja kuulaus. Testasimme yli kymmenen naamiota, ja nämä olivat huippuhyvät.
Teksti

Kuvat

17.11.2021
 |
Trendi

Happohoito kotona

Ihan kuin olisi kosmetologin luona happohoidossa! Naamio levitetään iholle siveltimellä ja sitten alkaa hetkellinen kihelmöinti. Tuntuu tehokkaalta. Naamio lupaa kirkastaa ja uudistaa pigmenttiläikikästä ihoa.

parasta: Iho on todella kuulas ja tasainen eikä punoita lainkaan. Testin tehokkain naamio!

Focus Care Youth+ Revival -naamio 79 e, Environ.

Naamio meikin alle

Uudenlainen tapa käyttää naamiota! Kevyesti kuoriva ja kosteuttava naamio laitetaan kasvoille aamulla tai illalla ennen muita tuotteita. Ei pestä pois. Hygieeninen pumppupurkki, joka estää ottamasta tuotetta sormin.

parasta: Geelimäinen tuote tuntuu vähän kylmältä eli kivan raikkaalta aamuisin – ja lupaa napakoittaa ihoa.

Daily Firming -naamio 62 e, Exuviance.

Kaksivärinen naamio

Kerrankin savinaamio, joka tuntuu oikeasti sopivan kaikille ihotyypeille. Naamio puhdistaa muttei kuivata ihoa korpuksi. Sisältää saven lisäksi AHA-happoja ja kirkastavaa C-vitamiinia.

Parasta: Hauska kaksivärisyys: naamio vaihtaa väriä, kun sen hieroo kasvoille. Edullinen ja tehokas!

Clay-Meleon-kasvonaamio 17,90 e, Budgie.

Unohda naamio yöksi

Yöllä käytettävä naamio on hyvä ratkaisu hektiseen arkeen. Ohut kerros riittää ja se pitää hieroa iholle kunnolla, ettei se päädy tyynyliinaan. Älä silti innostu liikaa – yönaamiolla ei voi korvata yövoidetta.

Parasta: Sisältää ihania raaka-aineita: koivunmahlaa, sheavoita ja kauraöljyä. Myös se ihastuttaa, että tuote on tehty Suomessa.

Lauha Nurturing -yönaamio 48 e, Unna Nordics.

Leukaa kohottava naamio

Tämä kangasnaamio kuuluu lajinsa parhaimmistoon. Se ei valu pitkin kasvoja vaan istuu hyvin. Lisäksi siinä on erillinen osa leukalinjalle: pujota vain lenksut korvan taakse ja naamio pysyy myös kasvojen alaosassa.

Parasta: Kosteuttaa ja hoitaa ihoa nopeasti, 10 minuutissa! Tuotteen hinta tosin tekee siitä harvojen luksuksen.

Vital Perfection Liftdefine Radience -kangasnaamiot 118 e/ 6 kpl, Shiseido.

Kirkastava C-vitamiininaamio

C-vitamiini on kirkkautta etsivän toiveraaka-aine. Tässä se yhdistyy puhdistavaan saveen. Naamio on levittäessä kuin tanakkaa jugurttia, mutta se kuivahtaa iholle nopeasti. Irtoaa helposti lämpimällä vedellä.

Parasta: : Ei kiristä vaan kirkastaa. Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta.

Brightening mask with vitamin C -naamio 29,90 e, Mario Badesco

Sisäpiirin vinkit naamion käyttöön

Valitse tarkasti. Naamion valinnassa tärkeintä on ihotyyppisi, ihon nykyinen kunto ja tavoitteesi ihonhoidossa. Siksi muiden kehuma tuote saattaa olla sinulle täysin väärä. Esimerkiksi todella herkkäihoisen kannattaa välttää vetämällä poistettavia naamioita. Kysy apua valintaan kosmetologilta.

Tehokas multimasking. Monen naamion käyttö ei ole hassu Instagram-trendi vaan hyvä tapa hoitaa erilaisia iho-ongelmia. Esimerkiksi sekaihoiselle sopii puhdistava naamio t-alueelle ja kosteuttavampi poskille, kaulalle ja dekolteelle. Voit käyttää naamioita myös peräkkäin: ensin puhdistava, sitten kosteuttava versio.

Käytä pakkaus tyhjäksi. Kertakäyttöisten kangasnaamioiden pusseihin jää paljon tehoaineita. Älä heitä niitä pois vaan hiero aine käsille ja dekolteelle.

Asiantuntijana Cidesco-kosmetologi ja Market Coordinator Fiona Ebrahim Skincitystä

Kommentoi +