Kokodenim, millennium ja taskut ovat täällä! 10 kuumaa muotitrendiä, jotka opimme Hailey Bieberiltä
Trendit
Kokodenim, millennium ja taskut ovat täällä! 10 kuumaa muotitrendiä, jotka opimme Hailey Bieberiltä
Hailey Bieber on peloton pukeutuja, joka omaksuu uudet trendit ensimmäisten joukossa. Juuri siksi hän on paras oppaamme tuleviin muoti-ilmiöihin. Näihin trendeihin sinäkin pian ihastut.
Teksti

Kuvat

16.3.2023
 | Päivitetty 8.12.2023
 |
Trendi

Kun haluat tietää, mistä muodissa puhutaan nyt, katso, mitä Hailey Bieberillä on päällään. 26-vuotias malli ja Rhode-ihonhoitobrändin perustaja on katu­muodin suunnannäyttäjä, jonka tyylin kiehtovuus perustuu jatkuvaan uudistumiseen. Hailey omaksuu trendit nopeasti eikä pelkää kokeilla uusia juttuja. Pukeutumismokat ovat hänen mukaansa vain osoitus siitä, että tyyli kehittyy. Melko vapauttava tapa ajatella, eikö?

Juuri nyt Bieberillä on menossa tyylivaihe, jonka keskiössä on Kalifornian rento elämäntyyli. Hän viihtyy isoissa huppareissa, Adidaksen tennareissa, vintagenahkatakeissa ja treenihousuissa. Tärkeintä on vaivattomuus: asussa täytyy viihtyä, eikä kokonaisuus saa näyttää liian silotellulta tai ylistailatulta.

Kymmenen vuoden 2023 kuuminta muotitrendiä ovat tässä

1. Isot saappaat

Prinsessa Diana on yksi Haileyn suurimmista tyylillisistä esikuvista ja myös kauden buutsimuusamme. Siksi kokeilemme kauden it-kenkiä Dianan ja Haileyn innoittamina lököfarkkujen ja bleiserin kanssa. Mitä enemmän lahkeet pussittavat, sen parempi.

2. Tervetuloa, taskut

Naisten vaatteiden taskuttomuuteen kyllästyneet, meitä on vihdoin kuultu! Tänä keväänä vuosien taskuttomuutta kompensoidaan iskemällä niitä kaikkeen (katsomme teitä, Fendin taskulliset lenkkarit). Nämä Haileyn mukaan nimetyt cargo-housut jättävät pikkulaukkumme toimettomiksi.

3. Y2K-estetiikkaa

Napapaidat, lantiofarkut, huulikiilto­överit ja kehyksettömät aurinkolasit. Jep, Y2K eli millennium-estetiikka on taas virallisesti muotia. That’s hot, kuten Paris Hilton asian sanottaisi.

4. Aarrejahti

Kevään kirpparimissiomme on löytää täydellinen Hailey-takki eli elämää nähnyt ja laatikkomallinen nahkarotsi. Kun takki on päräyttävä, sen seurana pilatessetti tai tavalliset siniset farkut näyttävät Asulta isolla A:lla.

Cowboy-buutsit 675 e, Ganni. Hailey-housut 285 e, Frankie Shop. Nahkatakki 1 650 e, Acne Studios. Aurinkolasit 390 e, Fendi.

5. Ysärihuulten paluu

Haileyn luottomeikki perustuu hehkuvaan ihoon ja ysärihenkiseen huuli­duoon, johon kuuluvat Make Up For Everin ruskea rajauskynä ja Charlotte Tilburyn ikoninen Pillow Talk -huulipuna. Haileyn TikTok-tililtä opittua: huulimeikistä tulee utuinen, kun punan taputtelee sormin.

6. Volyymihousut

Jos satsaat yhteen uuteen vaatteeseen, olkoon se sitäkin monikäyttöisempi. Ylipitkät ja superleveät volyymihousut tekevät siluetista ajankohtaisen ja pelaavat hyvin yhteen tuttujen perusvaatteiden, kuten kauluspaitojen ja ribbitoppien kanssa. Entä olisitko valmis matalavyötäröisten housujen paluuseen?

Hapsutakki 549 e, Gestuz. Housut 480 e, By Malene Birger. Rajauskynä 21 e, sävy Anywhere Caffeine, Make Up For Ever.
Hayley Bieberiä on osittain kiittäminen - tai syyttäminen - siitä, että Y2K-muoti on tehnyt paluun.

7. Ruusun aika

And Just Like That -sarjan kakkoskauden odotus on virallisesti alkanut, päättelimme Carrie-kukkien määrästä kevään näytöskuvissa. Iso kukkarintaneula näyttää hauskalta, kun sen parina on jotain tuiki tavallista: koristele sillä ihan tavallinen t-paita tai käytä kaulaliinan kiinnitykseen.

8. Juhlahapsut

Haileyn punaisen maton ultranaiselliset juhlatyylit ovat täysi vastakohta rennolle arkipukeutumiselle. Tänä vuonna povaamme näkevämme hänen yllään ainakin superajankohtaisia hapsuja. Ne heräävät eloon liikkeessä ja tekevät minimalistisestakin juhlatyylistä näyttävän.

9. Värimuusa: Hemuli

Kevään lempivärin paikka on varattu vahvalle violetille ja lempeälle laventelille. Näytöslavoilla Hemuli-väreihin pukeuduttiin päästä varpaisiin, mutta arjessa uudesta väristä saa eniten irti neuleliivin muodossa. Anna sen pilkistää vain vähän bleiserin alta tai pue lempimekon tai kauluspaidan päälle.

10. Kanadalainen smokki

Britney Spearsin ja Justin Timberlaken farkkutyylit vuoden 2001 American Music Awardseissa – kuinka voisimme unohtaa. Kanadalaiseksi smokiksikin kutsuttu kokodenim on kevään avain­trendejä. Se näyttää elegantilta, kun vaatteet ovat malliltaan klassisia. Ajattele farkkukankaista kynähametta ja kauluspaitaa.

Hapsumekko 60 e, H&M. Rintaneula 8 e, Glitter. Laukku 350 e, ATP Atelier. Neuleliivi 280 e, Filippa K. Farkkuhame 69 e, Arket.

3 × Haileyn aloittama trendi

Donitsikynnet

Haileyn suosikkimanikyyristä tuli viraalihitti: glazed donut nails, eli superkiiltävät donitsikynnet, luodaan nudensävyisellä kynsilakalla, jonka päälle lisätään reilu kerros helmiäispigmenttiä.

Glaseerattu iho

Iho pohjustetaan ensin Weledan skin food -voiteella ja päälle taputellaan meikkivoiteesta ja kosteuttavasta seerumista sekoitettu cocktail. Lopputulos? Iho, joka kiiltää kuin Omar munkki.

Millennium-tukka

Y2K näkyy myös hiuksissa: kam­pauksia ei oteta vakavasti. Ajattele Britney Spearsin saparoita, kasvoja kehystäviä pikkulettejä sekä pieniä hiuskoruja ja hainhampaita. Bubbling under: kupariset hiusvärit.

Johanna Piispa on muotitoimittaja, joka Haileyn tavoin fanittaa Charlotte Tilburyn Pillow talk -huulipunaa.

Juttu on julkaistu Trendissä 1/2023.

1 kommentti