Horoskooppi

Eevan vuosihoroskooppi 2016

Oinas 21.3.–20.4.

Yksittäinen elämändraama alkaa helmikuussa ja kestää elokuulle. Suhdeasioiden lisäksi liikekumppanuus on vuoden pääteema. Syyskuusta alkaen tilanne vakiintuu ja taloudellinen vaurastuminen on mahdollista. Perheenlisäystäkin voi olla luvassa. Oinaan persoona ja ideat ovat edelleen sopusoinnussa ajan hengen kanssa.

7.–14.4. syntyneet ovat tänä vuonna aallonharjalla, kun uusien ajatusten on aika murtautua esiin. Se voi tapahtua henkilökohtaisten muutosten kautta. Esimerkiksi vakituisesta virasta erotettu voi keksiä nerokkaan yritysidean.

Elämändraama liittyy joko lähisuhteen tai työyhteisön paineisiin, joita kertyy alkuvuodesta ja jotka purkautuvat huhti–kesäkuussa. Myös perinpohjainen elämäntapamuutos on mahdollinen. Ihmissuhdekuvioissa prosessi on enimmäkseen ohi kesäkuun loppuun mennessä.

Otollisin aika aloittaa loma on heinäkuun puolivälistä tai elokuun alusta. Varsinkin loppukesällä askel ja tunnelma ovat kepeitä. Romantiikkaa on maalis–huhtikuussa ja loka–marraskuussa.

9.9. alkaa kiintoisa tapahtumasarja, joka nostaa maaliskuisten ja 1.–10.4. syntyneiden motivaatiota ja halua vaikuttaa. Mielipiteesi huomioidaan, mutta saat myös vastustusta ja sanomisiasi voidaan irrottaa asiayhteydestä. 11.–20.4. syntyneillä painavien lausuntojen aika on vuonna 2017.

Härkä 21.4.–21.5.

Vuodessasi on kaksi teemaa, ja se on myös ajallisesti kaksijakoinen. Tammikuusta syyskuun alkuun asti hallitsevat työ, kouluttautuminen ja matkustaminen. 9.9. alkaa tasaisempi loppuvuosi, joka korjaa käänteikkäällä suhdesektorilla saatuja naarmuja. Keväällä ja alkukesällä tunne-elämää aktivoi ja pöyhentää intohimojen silmukka, jonka ensimmäinen näytös on kevättalvella ja finaali keskikesällä.

Vinhan sosiaalisen myötätuulen siivittämänä kiidät vuoden ensimmäiset kahdeksan kuukautta itsevarmana ja aikaansaavana. Myös merkityksesi yhteisössä nousee.

Lähinnä toukokuiset joutuvat napit vastakkain -asetelmaan vallan, rakkauden tai periaatteiden takia. Vastakkainasettelu alkaa tammikuussa, mutta varsinainen huippu on huhtikuusta kesäkuulle, ja sen jäljiltä ilma on raikastunut vuosiksi. Huhtikuisetkin saavat osansa, mutta paljon miedompana.

Uuden ihmissuhteen todennäköisyys on suurimmillaan alkuvuodesta sekä touko- ja lokakuussa. Lomailulle suopein on elokuu, alkukesä sopii aktiiviseen lomailuun mökkirannan kunnostuksen merkeissä.

4.–8.5. syntyneet kokevat vuoden aikana voimaannuttavia hetkiä. Elämäsi saa uutta perspektiiviä ja oivallat, mistä pitää ja kannattaakin luopua, jotta saa tilalle uutta. Vappuna tai sitä edeltävinä päivinä syntyneet herkistyvät luonnolle, taiteelle ja pikkulapsille uudella tavalla.

Kaksoset 22.5. –21.6.

Osalle kaksosista vuosi on käänteikäs, osalla meno on melko suoraviivaista. Taustalla on seitsemän vuoden välein tehtävä henkinen välitilinpäätös, jonka seurauksena aikansa eläneet asiat hahmottuvat ja ne voi jättää taakseen. Sen jälkeen motivaatio ja paikka maailmassa on päivitetty ajan tasalle.

22.–29.5. syntyneet elävät railakkaasti elokuulle asti. Sinkulle vientiä on maaliskuusta elokuuhun. Vuosi on hieno, kunhan varot voimavarojesi yliarvioimista. Lomailuun sopii heinäkuu, mutta vuoden parhaat yleisnäkymät tarjoillaan syys–lokakuussa.

30.5.–12.6. syntyneillä vuoden alkupuoli sujuu rauhallisesti. Menoa tarjoaa lähinnä elokuu, lomaankin sopiva. Tosin syyskuu olisi lomailulle vieläkin otollisempi. Henkinen huippu on marras–joulukuussa, jolloin seitsenvuotispohdinnat alkavat olla ohi. Loppuvuosi on sosiaalinen.

13.–21.6. syntyneillä mukavan tammikuun jälkeen maaliskuun alkupuoli tarjoilee hunajaisia hetkiä, samoin kesäkuu ennen juhannusta, mikä ei olisi hullumpi loma-aika. Toiseksi paras aika lomaan on heinäkuun loppupuoli ja elokuun alku. Joulukuu on antoisaa aikaa.

Rapu 22.6.–22.7.

Suurin osa ravuista viettää rauhallista, mutta antoisaa vuotta. Osa heinäkuisista uudistaa elämäänsä parin vuosikymmenen edestä. Syksy madaltaa turvallisuushakuisenkin rapuihmisen riskiottokynnystä mielenkiintoisin seurauksin. Vuosikatsauksessa ravun merkkisektori on järkevää jakaa kahtia.

Jos synnyit 22.6.–5.7., olet tammikuussa tarmokas, helmikuussa hieman hukassa, mutta maaliskuussa menevimmilläsi. Maaliskuu tarjoaakin kevään parhaita viikkoja. Huhti–toukokuussa ajan henki koettelee hermojasi. Juhannuksesta alkava kesäloma olisi mainio, sillä heinäkuun alkukolmannes on erittäin vilkas. Sen jälkeen parasta aikaa on elokuu, joka vaatii kuitenkin ystäviin turvautumista. Syys–lokakuussa halusi ottaa riskejä asumisessa ja vapaa-ajalla lisääntyy. Marraskuun jälkipuoli lupaa hauskaa pikkujouluaikaa.

6.–22.7. syntyneillä intohimoisen helmikuun ja värikkään maalis–toukokuun anti näkyy tunne- ja seuraelämässä. Taustalla muhivat muutospaineet on kuitenkin hyvä tiedostaa. Pienikin rajanylitys saattaa laajentua suureksi elämänmuutokseksi. Sinkut saattavat löytää itsensä suhteesta, jossa ikä- tai kulttuuriero on suuri. Kiihkeän kesän paras loma-aika on heinäkuu, etenkin sen alkupuoli. Elo–syyskuu on tasaisempaa, mutta lokakuu loppuvuoden parasta aikaa. Jos synnyit 17.–22.7., et ole voimakkaimpien muutospaineiden alainen, mutta saatat leikitellä ”mitä jos” -ajatuksilla.

Leijona 23.7.–23.8.

Huippuhetket puuttuvat leijonien vuosikartalta, mutta silti näiden arjen dramaatikkojen sektori on hyvässä suhdanteessa, ehkä jopa parhaassa kaikista merkeistä. Vaikka vuoden alku on hieman rosoinen ja kesällä vaivaavat pienet vastoinkäymiset, puhaltaa ajan henki leijonien purjeisiin lauhkeasti koko kevään ja syyskuusta alkaen loppuvuoden ajan.

Vuosi alkaa sarjalla ärsytyksiä ja stressiä. Heinäkuiset kokevat niitä enimmäkseen tammikuussa ja elokuiset helmikuussa. Älä kerää kiukunaiheita hampaankoloon, vaan puhdista ilma saman tien. Maaliskuu suo heinäkuisille nostetta toiminnallisuuden ja intohimon kautta, elokuisille kevättalvi tuo pieniä, suloisia huomionosoituksia. Kevään romanttisin jakso on kuitenkin huhtikuu. Vappu näyttää erikoisen antoisalta, mutta sen jälkeen toukokuu on laimea. Lähinnä elokuisille ärsytysteema palaa kuvioihin kesäkuun myötä.

Leijonien lemmenpäivät alkavat 12.7. ja jymyviikot 2.8., joten siinäpä sopiva loma-ajankohta. Loppukesällä ja alkusyksyllä myös työt sujuvat kuin itsestään. Rento ja perussosiaalinen vire kantaa syyskuun, jolloin kohenee myös heinäkuisten halu osallistua tuttavien ja kollegoiden kanssa yhteisiin kulttuuri- ja hauskanpitohankkeisiin. Loppuvuoden mukavin jakso on suosiota lisäävä lämpöaalto 18.10.–12.11.

Joulua kohti mentäessä olet taas hieman kärjekkäämpi ja altis puuttumaan lähipiirin miesten asioihin.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Käynnissä on seitsenvuotiskriisi samaan aikaan, kun sarja innostavia tilaisuuksia ruokkii tulevaisuudenuskoa. Syntymäpäivällä on suuri merkitys vuoden tapahtumien kannalta, mutta kaikkia neitsyitä yhdistää se, ettei maailmassa ole koskaan saatu aikaan mitään ilman jonkun asteisia vastoinkäymisiä.

Kahdentoista vuoden välein nouseva menestyksen ja oivallusten aalto on osunut merkkiin jo viime syksystä. Tähänastiset havainnot ovat olleet kiinnostavia, osin ristiriitaisiakin. Moni pulassa ollut on saanut yllättävää tukea, mutta skandaaleiltakaan ei ole vältytty. Ennen syyskuuta ajan sormi osoittaa 6.–22.9. syntyneisiin, joille on luvassa jotain suurta ja horisontteja avartavaa.

Seitsenvuotiskriisi pakottaa 1.–14.9. syntyneet miettimään elämänsä sisältöä. Uupumuksen aiheet on löydettävä ja päästävä niistä eroon. Paikallaan voi olla elämäntaparemontti tai isoja korjauksia kotona. Ilmassa on myös sukupolvenvaihtumisen merkkejä.

30.8.–4.9. syntyneitä testaa pitkin vuotta sarja hämmentäviä käänteitä, joiden takana saattaa olla vilpillinen henkilö. Varo tarjouksia, jotka kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta.

Useat sosiaalisesti hempeät jaksot auttavat alkuun romansseja. Ensimmäinen on tammikuun lopulta yli helmikuun puolivälin, ja toinen kattaa melkein koko toukokuun. Seuraava on elokuussa, jolloin kannattaa myös lomailla. Pikkujouluaika 12.11.–7.12. innostaa myös ulkonäköuudistuksiin.

Vaaka 23.9. –22.10.

Vaakavuodessa on ensin kahdeksan melko rauhallista kuukautta ja sitten ison pyörän pyörähdys. Kahdentoista vuoden välein toistuva suuri puhuri nousee syyskuussa. Kannattaa muistella tapahtumia aikavälillä syksystä 2003 syksyyn 2004 ja syksystä 1991 syksyyn 1992. Suuri noste kestää aina vuoden 2017 syksyyn.

23.9.–7.10. syntyneillä sekä 18.–22.10. juhlivilla vuosi kuluu tasaisen rauhallisissa merkeissä. Jos synnyit 8.–17.10., kohtaat henkilöitä, jotka joko haastavat nykyisen elämäntilanteesi tai jotka saavat sinut itsesi haluamaan elämäsi muuttamista. Harmittomimmillaan ulkonäkö uudistuu, rankimmillaan vaihtuu siviilisääty. Mukana on myös sukupolvien välisiä jännitteitä, kuten lasten muuttamista pois kotoa. Tai ehkä esimies vaihtuu ja sen myötä asemasi töissä.

Alkuvuosi tarjoaa helmikuun puolivälistä lähes vappuun kestävän kohokohdan, joka virkistää sosiaalista elämää ja on työssäkin eduksi. Luvassa on herttaisia hetkiä, ruusuja ja tunnustusta.

Neljän viikon karumman vaiheen jälkeen alkaa kesän paras aika 24.5.–17.6. Se olisi mitä sopivin myös lomailuun. Heinäkuun jälkipuolikin on ihan hyvä, muttei mitenkään ihmeellinen. Elokuu nostaa esille fyysistä puolta ja sopii joko työhön tai aktiivilomailuun.

Vuoden hykerryttävin aika on syyskuussa. Myös loppuvuosi alkaen 9.11. näyttää varsin hauskalta. Harvinaisen pitkä, noin seitsenviikkoinen aktiivinen suhdanne saa sinut nauttimaan pikkujoulutunnelmista ja elämästäsi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Vuoden painopiste on enimmäkseen parisuhteessa. Työasiat ja paikkani maailmassa -pohdinnat nousevat esiin vain epäsuorasti. Tämä johtuu voima-aallosta, joka nousee tammikuussa ja taittuu vasta elokuun alussa. Loppuvuosi sujuu tasaisissa tunnelmissa.

Tammikuussa yltyvä voima-aalto vaikutti viimeksi vuosina 1984 ja 1999. Mahtava energisoituminen kestää maaliskuun alkuun. Maalis–huhtikuuhun osuu hemaiseva kevätromantiikan vaihe ja toinen toukokuuhun. Varsinkin marraskuisten elämässä on silloin ytyä. Lokakuisilla on kyky ottaa hieman etäisyyttä, mutta itseltään kannattaa kysyä, onko se tarpeen. Vakituinen parisuhdekin saa kuin piristysruiskeen.

Alkukesä intohimoineen voi olla lomailuun erittäin sopiva tai epäsopiva. Perinteisiä merkkejä tulkiten loma kannattaisi aloittaa juhannuksesta. Heinäkuun loppupuolella on pientä rosoisuutta, joka ei suosi kovin naisvaltaista seuraa.

Syksykin tarjoaa kohokohdan. Olet hehkeimmilläsi syyskuun viimeisellä ja lokakuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Pikkujouluaika sen sijaan näyttää hieman nihkeältä, mutta taivaanmerkit paranevat joulun alla.

Jousimies 23.11.–22.12.

Ajan viisari on osoittanut jousimiehiin jo vuoden. Marraskuisten taidot, motivaatio ja anti ovat jo yhteisön tiedossa. Nyt onkin 1.–13.12. syntyneiden vuoro näyttää, miten heistä on vastaamaan ajan vaatimuksiin. Viimeksi samankaltaista oli vuosina 1986–1988.

Kun iso viisari osuu kohdalle, vanhaa karsiutuu ja uutta tulee tilalle. Vakituinen virka saattaa mennä, tai voit myös itse tympääntyä tähänastiseen. Etäisyyttä ottamalla voit pian löytää uuden kiinnostuksen kohteen. Vuoden avainsanoja ovat muutokset työssä, kyllästyminen tai innostus sekä erkaantuminen tai liittoutuminen.

Tammikuu on romanttinen, helmikuun avainsana on ystävyys. Maaliskuun toisella viikolla nousee voima-aalto, joka lataa marraskuiset aloitekyvyllä ja intohimolla. Huhtikuussa se voi ilmetä romanttisestikin, mutta kesän lähestyessä voima purkautuu työhön tai vaikuttamiseen. Joulukuisetkin löytävät romantiikkaa huhtikuussa.

Elämä tasaantuu kesä–heinäkuuksi. Lomailuun sopii heinäkuun puolivälistä alkava neliviikkoinen tai elokuu, joka lietsoo vaikuttamis-, liikkumis- ja matkustushaluja. Vauhti jatkuu kiireisenä syyskuun lopulle. 18.10.–12.11. on lemmenviikkojen vuoro. Loppuvuoden suuri teema on ystävien ja yhdistysten kokoavana voimana toimiminen. 28.11.–3.12. syntyneet altistuvat hämärille, jopa petollisille vaikutteille.

Kauris 23.12.–20.1.

Kaksi kaurista kolmesta voi viettää tasaisen vuoden, jolloin elämä hankkeineen rullaa jouheasti. Näihin kuuluvat 23.12.–4.1. syntyneet. Samoin 15.–20.1. syntyneet voivat luottaa siihen, että elämä kantaa. Muilla on asenteesta riippuen värikkäämpää tai inspiroivampaa. Kaikilla kauriilla vuoden painopiste on läpikäymistä odottavissa asioissa.

Tammikuu on jopa lemmekäs, helmikuu menee raha-asioiden kanssa, maaliskuussa esiin nousevat naapurit ja sisarukset. Huhtikuu on asiapitoinen. Toukokuu tarjoaa sekä sosiaalista lämpöaaltoa että innostuksen viriämistä, joka alkoi esikatselulla jo viime syksynä. Matka- tai opintohanke liikahtaa eteenpäin toteutuakseen ennen syksyä.

Juhannuksesta alkava neliviikkoinen sopii lomailuun, mutta elokuu näyttää jopa vuosikymmenen parhaalta. Kuun puolivälissä alkaa myös virallisten hankkeiden eteneminen. Syyskuu on harmaa, mutta lokakuun lähetessä muutut työtehoihmeeksi.

Välille 27.9.–10.11. osuu sekä yksityisiä että ammatillisia siirtoja. Suhdekeskeisille se voi merkitä dramaattista käännettä tunne-elämässä.

5.–14.1. syntyneillä on pitkin vuotta yllätyskäänteitä, jotka liittyvät auktoriteetteihin. Tapahtuma voi merkitä sinulle eteenpäin menoa tai tukipilarin menettämistä.

Vuosi voi purkaa jopa kahdenkymmenen vuoden paineita, mutta hyvin hoidettuna kriisi on vapauttava kokemus.

Vesimies 21.1.–18.2.

Vuoden ensimmäiset kahdeksan kuukautta ovat työpainotteisia ja nostavat esiin jännitteitä yhteisössä ja suhteessa miehiin. Ajan henki tasapainottuu loppukesällä. Vuoden henkinen kohokohta alkaa syyskuussa, josta eteenpäin vesimiehet ovat hienossa myötäleessä, joka laajentaa kokemuskenttää nykyisten rajojen yli ja ulkopuolelle.

Alkuvuotta stressaavat koti-työ-akselin ärsykkeet ja ristiriidat. Parasta on yrittää hoitaa ne välittömästi kuntoon. Siitä huolimatta jonkun osapuolen kanssa välit voivat mennä lopullisesti poikki. Vaikka vastoinkäymisiä kestää maaliskuun alkuun, 17.2. alkava neliviikkoinen tuo kevennystä ja yllyttää nautiskeluun sekä pieniin romanttisiin hetkiin.

Maalis–huhtikuu on kevään sopusointuisinta aikaa. Etenkin tammikuiset ovat tehokkaita. Toukokuu siirtää painopistettä asumiseen. Lomailulle sopivia jaksoja on pitkin kesää. Alkukesän lemmenviikot 24.5.–12.6. ovat mukavia, mutta perinteisempi loma-ajankohta olisi 12.7.–5.8. Elokuu kokonaisuutena ei ole hassumpi, jos olet sopivassa miesseurassa etkä kaihda fyysisiä aktiviteetteja.

9.9. nousee reilun vuoden kestävä myötätuuli, joka edistää henkisiä ja sosiaalisia hankkeita, jotka liittyvät kansainväliseen kulttuuriin. Ennen uuttavuotta se ehtii innostaa 21.1.–9.2. syntyneitä.

9.11. alkaa kuuden viikon energiapiikki, joka nostaa lisäintoa ja työtehoa ja johon liittyy ensi talven romanttisin jakso 7.12.–3.1.2017.

Kalat 19.2.–20.3.

Kalat ovat suuren osan vuotta tavallista energisempiä ja uivat syyskuulle asti henkisessä korkeasuhdanteessa. Seitsenvuotiskriisi pakottaa kuitenkin välillä pysähtymään ja miettimään asioita, joihin on kyllästynyt ja jotka pitää karsia.

Kun tarpeelliset säädöt on tehty, lopputulos on positiivinen. Vuoden painopiste on työssä ja yhteisössä, joka on henkinen kotisi.

Vuosi alkaa rivakasti. Uudenvuodenviikolta maaliskuun alkuun olet kolme kertaa tavallista tehokkaampi. Voit purkaa tarmoasi työssä, mutta osa siitä suuntautuu myös kumppaniin ja parisuhteen vaalimiseen. Maaliskuun alusta toukokuun lopulle osuu helmikuisten stressaava vaihe, joka liittyy työn tai asuinympäristön ristiriitoihin. Ne voivat johtaa sisuuntumiseen ja yliyönteihin.

Stressi poistuu kesä–heinäkuuksi, johon sopii lomailukin. Klassinen juhannuksesta alkava loma olisi suositeltavin. Elo–syyskuu on kaikille kaloille vuoden kuormittavin ajanjakso ja testaa itsehillintää. Jännitteiden purkaminen kuitenkin puhdistaa ilmaa.

Alussa mainittu henkinen korkeasuhdanne koskee maaliskuisia ja liittyy julkaisuihin, koulutushankkeisiin ja ehkä matkoihin. Aktiivinen vaihe osuu toukokuun ja syyskuun alun välille.

Kalaihmiset elävät vuosina 2012–2026 merkillistä ajanjaksoa, jolloin heidän tekemisillään on laaja merkitys muille. Kuka tahansa voi päätyä netti-ilmiöksi tai yhteisön keskipisteeksi. Vuonna 2016 tämä koskee 26.2.–2.3. syntyneitä. Tekivätpä he mitä tahansa, huomio on taattu.

8 kommenttia

 1. Unohtuiko Mannisen vuosihoroskoopista kokonaan 22.-29 eli alkupään Neitsyt-merkin horoskooppi?

  1. Hei, kyllä siellä näyttäisi myös neitsyen alkupäivät olevan. Luitko horoskoopin tammikuun Eevasta? Ja nimenomaan siis lehdestä?

   T. Sanna W / Eeva

  1. Kyllä on. Vuoden 2017 vuosihoroskoopin löydät tammikuun Eevasta. Täällä netissä julkaisemme sen tammikuun lopussa.

   Sanna W / Eevan toimitus

  1. Tammikuun Eeva-lehdestä löytyy vuosihoroskooppi. Täällä netissä julkaisemme sen tammikuun loppupuolella.

   Sanna W / Eevan toimitus

 2. lalalalaalaalaaallllallalalalaalalalalllllllaaaaaaallllaaaaaalllla,tässä on yhden kauden joroskooppi


Huomioithan, että kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat hoituvat vain www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu
kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraava artikkeli