Blogin esittely

Salla & Ella – Ystävät Italiassa

”Buongiorno a tutti!
Hienoa, että saamme teidät osallisiksi seikkailuistamme Italiassa!
Olemme molemmat asuneet Italiassa jo usemman vuoden ja käyneet paljon keskusteluja siitä miten ihana ja kaoottinen- samaan aikaan molempia- tämä maa on. Näistä lähtökohdista kirjoitamme myös blogimme ja tasapainoitamme sopivasti toisiamme.

Salla, todellinen esteetikko ja maailmankansalainen on perillä uusimmista trendeistä Italiassa, muodista, muodikkaista ihmisistä ja ilmiöistä. Salla auttaa teitä löytämään Rooman herkut ja houkutukset sekä Sardinian parhaimmat rannat ja ravintolat. Ella puolestaan seuraa suomalaisin silmin toscanalaista maalaiselämää johon kuuluvat sympaattiset ihmiset, upeat agriturismot, maukas ruoka ja tietysti suloiset eläimet. Välillä Ella piipahtaa kulttuurikierroksella Firenzessä tai parinkymmenen minuutin päässä viinilasillisella San Gimignanon keskiaikaisessa tornikaupungissa.

Yksinkertaiset asiat ovat usein parhaimpia. Italialaisilla on rento elämäntyyli ja he ovat mestareita luomaan hyvää tunnelmaa ympärilleen. Tästä kaikesta myös me yritämme päästä osallisiksi. Blogin avulla haluamme tehdä teille tutuiksi omia kotikulmiamme, italialaisia ystäviämme ja tuttaviamme. Kirjoitamme kulttuurieroista, ruoasta, viinistä, muodista, sisustuksesta, hyvästä olosta ja ylipäätään kaikesta kauniista mitä retkillämme näemme.

Elämämme on kaukana täydellisestä, mutta Italian ansiosta se on täynnä kauniita hetkiä ja hulppeita tarinoita.

Buon Viaggio!”

 


Huomioithan, että kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat hoituvat vain www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu
kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli