EV 12 01 Vuosihoro

Eevan vuosihoroskooppi 2014

Lue astrologi Markku Mannisen laatima vuosihoroskooppi.


 

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

OINAS 20.3.–19.4.
Maalisoinailla on tasaisen alun jälkeen repäisevä loppukesä ja syksy. Huhtikuisilla sen sijaan on tekemistä ihmissuhteiden kanssa. Monimutkainen tapahtumaketju kestää heinäkuulle asti, josta alkaa sarja loppuvuotta kirkastavia käänteitä.
20.–28.3. syntyneet viettävät melko tasaisen vuoden, johon osuu kylläkin käänteitä tunne-elämässä ja ystäväpiirissä. Vuoden ehdoton kohokohta on heinäkuun puolivälistä syyskuun alkuun. Luvassa on avartavia matkoja, suosionosoituksia ja julkista tunnustusta sekä menestystä pääsykokeissa ja työnhaussa. Loppuvuosikaan ei ole huono, koska silloin puretaan syyskesän paketteja.
29.3.–6.4. syntyneille on luvassa sekä sisäisiä että ulkoisia muutospaineita jopa 40 vuoden edestä. Alkuvuoden teema on julkinen kohtaaminen tai yhteenotto. Kriittisin aika on maaliskuun alusta toukokuun lopulle. Rauha palaa maahan heinäkuussa, josta alkaa henkisesti ja aineellisesti palkitsevampi loppuvuosi. Syksyllä kannattaa myös lomailla ja matkustella.
7.4. tai sen jälkeen syntyneet voivat elellä enimmäkseen tasaisesti. Stressiä ja tarvetta tasapainotteluun ilmenee helmi- ja maaliskuussa sekä juhannuksen jälkeisten viikkojen aikana. Ilopilkkuja vilisee toukokuussa ja elo-syyskuussa, jolloin kannattaa pitää lomaa.
Loppuvuosi innostaa tutustumaan vieraisiin kieliin ja kulttuureihin.

HÄRKÄ 20.4.–20.5. 
Seitsenvuotiskriisi on ohi merkin alkupuolella syntyneiltä, mutta loppupään härkien on syytä pysähtyä miettimään elämänsä sisältöä ja suuntaa. Epävarmuutta täytyy sietää, ja kivirekeä joutuu vetämään jouluun asti, mutta sitten asiat ovatkin kunnossa pitkän aikaa.
Normaalisti härkien elämä sujuu panos–tuotos-menetelmällä, mutta näinä vuosina tuotantosuhteissa on ongelmia ja nihkeyttä. Tuttu kauppias jää eläkkeelle tai lempituotteen valmistus loppuu. Härän kolumneja julkaissut lehti lopetetaan ja tuholaisetanat valloittavat puutarhan.
On aika ravistella ajatuksiaan ja miettiä, mitä antaa ja mitä saa. Ja yrittääkö itse tarpeeksi.
Jos synnyit huhtikuussa tai toukokuun ensimmäisellä viikolla, on sisäinen tilinteko jo väistymässä, mutta kohtaat silti alkuvuodesta takapakkia joko tunteissa tai raha-asioissa. Tämä ajan vaatima korjausliike on ohi kevään koittaessa, ja se koskee myös merkin jälkipuolen päivänsankareita.
Jos synnyit toukokuun kuudes tai sen jälkeen, saat pitkin vuotta todistella arvoasi toisille. Satsaus kunnon kohottamiseen tai pätevyyteen voisi nyt olla paikallaan.
Joudut huomaamaan, etteivät ideasi ole muodissa, mutta kun pidät niistä kiinni tarpeeksi kauan, päädyt taas myöhemmin muotiin.
Lomailun kannalta vuoden parhaita jaksoja ovat kesäkuu ja syyskuu. Myös onnelliset perheuutiset osunevat noihin jaksoihin.

KAKSOSET 21.5.–21.6.
Vuoden alkupuoli on energinen ja varsinkin kevät ja alkukesä tuloksellisia. Loppuvuonna esiin nousee inspiroiva yhteishanke ystävien tai kollegoiden kanssa. Yleissävy jää melko tasaiseksi. Ainoa poikkeus koskee osaa toukokuisista.
Vuonna 2014 ajan pääviisari on arjen säätöjen ja parannusten sektorissa. Se voi merkitä remonttia tai tavallista useampia autonhuoltoja tai lääkärissä käyntejä. Ajan hammas nakertaa työvälineistöä. Myös lemmikeistä voi olla vaivaa tavallista enemmän.
Alkuvuoden energia-aalto innostaa liikkumaan ja luomaan uutta. Ajan henki muuttuu heinäkuussa, jolloin kuvioihin tulee suuriin elämyksiin tähtäävä hanke.
Flirttiä on tarjolla maaliskuussa ja juhannuksesta alkavan neliviikkoisen aikana. Jakso on lomailuun mitä parhain. Syyskuukin on mukavaa aikaa, ja itsenäisyyspäivästä alkaa tarmokas viisiviikkoinen.
24.–29.5. syntyneet ovat hitaassa ja kauaskantoisessa testissä, jonka aikana arvomaailma muuttuu. Se voi ilmetä vieraantumisena jostain tärkeästä tekijästä elämässä. Jakso myös lisää itsetuntemusta.
.

RAPU 22.6.–22.7.
Ravuille on heinäkuuhun asti tarjolla suuria oivalluksia, edistysaskeleita ja julkisuuskynnyksen ylityksiä. Matkat ja henkisesti avartavat kokemukset kirkastavat tulevaisuuden suuntaa. Loppuvuosi on tasaisempaa varman päälle ottamista.
Vuoden 2014 alkupuolta värittää harvinaisen pitkäkestoinen taivaanmerkki, joka yllyttää aloitteellisuuteen työssä ja yhteisössä. Saat jostain sytykkeen ja innostut kannattamaan tai vastustamaan jotain ilmiötä. Kotonakin tapahtuu: uusi lemmikki tai remontti saa paikat sekaisin. Suhde jälkikasvuun voi tuottaa harmaita hiuksia, mutta tilanne rauhoittuu sydänkesällä.
Loppukesä on alkukesää parempi lomailuun. Jännitteet ovat purkautuneet, ja varsinkin 18.7. alkava neliviikkoinen on suloista aikaa. Elo-syyskuussa olet energinen. Voit päteä sekä pihatalkoissa että ruskaretkellä.
Kesäkuun viimeisellä viikolla syntyneet ovat alttiita koko vuoden ajan lempeille ja ihanteellisille asioille. Taivaanmerkkeihin sopisi sadunomaisen kesäpaikan tai veneen kunnostus.
Jos elämäntaipaleesi alkoi heinäkuun ensimmäisellä viikolla, saatat kapinoida ja vaatia uudistuksia puitteisiisi. Työelämässä olevalle voi tulla eteen työpaikan vaihtaminen ja ainakin osa päättää työllistää itse itsensä.
Loppuvuoden kohokohtia ovat syyslomailuun sopiva neliviikkoinen alkaen 23.10. sekä joulun viikot, jolloin olet sosiaalisimmillasi.

LEIJONA 23.7.–23.8.
Vuosi 2014 on kaksijakoinen. Alkupuolella on käytännön pulmia, jotka pakottavat yhteistyöhön tärkeiden mutta hankalien tahojen kanssa. Kyllästyminen useisiin asioihin vaivaa. Heinäkuun puolivälissä meno muuttuu ja alkaa jymyvuosi.
Ajan ankarat vaatimukset kohdistuvat 9.8. jälkeen syntyneisiin. Heidän pitää tarttua ikäviinkin asioihin ja tehdä lykättyjä siirtoja ja muutoksia valmiiksi ennen joulua. Varsinkin lakiasioista on huolta.
Heinäkuiset ja elokuun 1.–9. syntyneet voivat rakentaa elämäänsä uudelle, entistä ajanmukaisemmalle pohjalle ja nauttia 16.7. alkavasta suuresta vuodesta, jollainen oli viimeksi heinäkuusta heinäkuuhun 2002–2003.
Ajan tuulet auttavat myös valintojensa kanssa pähkäileviä loppupuolen leijonia, tosin vasta syyskuusta alkaen.
Vuoden alkupuolella seuraelämä ja tunteet ovat hieman sivuraiteilla. Vasta toukokuussa ne nousevat kunnolla esille. Klassinen, juhannuksesta alkava lomakausi ei suosi leijonaa, vaan loma kannattaisi pitää elokuussa. Silloinkin hauskinta on vasta kuukauden jälkipuolella.
Syksyn vahvin jakso alkaa syyskuun puolivälissä ja kestää lokakuun lopulle. Suhteet miehiin rullaavat, ja kulkuvälineen vaihtaminen sujuu.
Marras-joulukuussa olet erittäin hyvässä sosiaalisessa suhdanteessa. Sinkut saavat huomata, että pikkujoululahjoja satelee harva se ilta.

NEITSYT 24.8.–23.9.
Neitsyt-merkille eli käytännön realistille on luvassa välivuoden tapaista aikaa.
Alkuvuotta hallitsee käymistila seurapiireissä ja jokunen voimakas, henkinen kokemus. Syyspuoli vuodesta näyttää harvinaisen tasaiselta. Poikkeuksen tuovat vain loka- ja marraskuu.
Vuosi alkaa materiaalisissa merkeissä. Tavaraa ja omaisuuksia liikutellaan ympäriinsä monestakin eri syystä, kuten muuton, remontin, eron tai perinnön takia. Pinot ja tilanne on purettu maaliskuuhun tultaessa.
Jos muutosten seurauksena syntyy kiistaa rahasta, ratkaisu voi venyä kesän korvalle.
Syyskuisilla on mahdollisuus hypätä henkisen avartumisen vaunuun, jossa on kanssamatkustajia. Ryhmässä tehtävä kielikurssi tai kulttuurimatka sopisi taivaanmerkkeihin aina heinäkuun puoliväliin asti.
Paras lomailuaika osuu heti kesän alkuun. Merkki on hyvässä myötätuulessa tunteiden ja ystävyyden suunnalla lakkiaisista juhannukseen.
Toiseksi paras loma-aika on heinäkuun jälkipuolella ja elokuun alkupuolella.
Sinkkujen kannattaa lähteä Pariisiin ostosmatkalle syyskuussa, joka on nyt kuukausista kaunein.
Intohimojen ja kiihkeyden värähtelyt siivittävät neitsyt-merkkien elämää lokakuun lopusta melkein itsenäisyyspäivään.
Symboliikkaan sopisi myös konkreettinen vierailu jollakin korkealla paikalla.

VAAKA 24.9.–23.10.
Poikkeuksellista vuotta 2014 hallitsee sosiaalinen draama, jossa eri vaakaihmisten roolit voivat olla hyvinkin vastakkaisia.
Elämän shakkilaudalla voi myös joutua pelaamaan toista vaaka-merkkiä vastaan. Intensiivisen alkuvuoden jälkeen loppupuoli lupaa tasaisempaa.
Alkuvuoden dramaattiset käänteet jättävät osittain rauhaan syyskuun puolella syntyneet.
Jos aloitit elämäntaipaleesi lokakuun alkupuolella, olet keskellä tunne-elämään liittyvää näytelmää, värikkäintä ja yllättävintä miesmuistiin. Kaikkea, mitä elämässä voi sattua, tapahtuu nyt: työpaikat vaihtuvat ja siviilisäädyt muuttuvat yhden väärän tai oikean sanan takia. Kyseessä voi myös olla vanhan suolan janottaminen tai entisen kaunan takia uudelleen aktivoitunut tapahtumasarja.
Merkkijakson viimeisellä viikolla syntyneet välttyvät suurimmilta draamoilta.
Tapahtumat ovat tiheimmillään juhannuksesta alkavan kuukauden aikana. Siitä alkaa romantiikkaa tihkuva neliviikkoinen. Jos tuolloin lomailee, kannattaa olla aktiivinen tai hakeutua merenrantakaupunkiin.
Tunne- ja seuraelämän huippuja osuu myös maaliskuuhun sekä syys- ja lokakuuhun, joten syntymäpäivää voisi kerrankin juhlistaa oikein joukolla.
Heinäkuun kuudentenatoista alkaa reilun vuoden mittainen mullistus yhteishankkeiden ja ystäväpiirin suunnalla.
Lähde rohkeasti uusiin kuvioihin, niistä voi oppia paljon.

SKORPIONI 24.10.–22.11.
Ajan sormi osoittaa edelleen skorpioneihin. Tuleva vuosi tarjoaa varsinkin merkin jälkipuolella syntyneille tilaisuuksia päätyä aallonharjalle ja ratkomaan tukaliakin tilanteita. Se voi merkitä myös elämässä etenemistä.
Ennuste jakaantuu kahtia syntymäpäivän mukaan. Jos synnyit ennen marraskuun kahdeksatta, olet jo karsinut elämäsi rönsyjä ja voit alkuvuodesta nauttia purjeisiisi puhaltavasta myötätuulesta. Tämä tapahtuu neljän vuoden välein. Se avaa uusia maailmoja ja tuo ajatuksillesi vastakaikua alkuvuodesta.
Jos synnyit 8.11. tai sen jälkeen, olet myötätuulessa äitienpäivästä heinäkuun puoliväliin. Koska samalla käyt läpi elämäsi perustaa ja puitteita, voit saada yllättävääkin ulkoista tukea uusille hankkeillesi.
26.7. alkaa syyskuun puoliväliin kestävä jakso, jonka kuluessa suhteet miehiin nousevat esille.
Vakituisessa parisuhteessa voi loppukesällä olla käymistilaa tai mutkien kautta syntyvää uutta intohimoa.
Loppuvuotta leimaa taipumus yliampumisiin ja törsäilyyn. Antoisin jakso on lokakuun viimeisellä viikolla alkava neliviikkoinen, joka sulostuttaa ihmissuhteita. Myös tyylisi terävöityy.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.
Lennokas vuosi tuo alkupuolella sosiaalista säpinää ja heinäkuusta alkaen nostetta, joka vie jousimiehiä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Julkaisukynnyskin madaltuu.
Vuoden alkupuolella tapahtumien painopiste on ystävissä, kollegoissa ja yhteisöissä. Hyvinkin myrskyisät käänteet eivät suoraan kosketa jousimiehiä, vaan he voivat toimia erotuomarina tai neuvonantajana. Jos synnyit marraskuun lopulla, kannattaa varoa, ettet joudu epäedulliseen asemaan hyväntahtoisuutesi takia.
Tunne-elämässä alkuvuoden antoisin aika osuu toukokuulle. Lähipiirin yllätykset loppuvat 21.5., jonka jälkeen sosiaalinen elämä tasaantuu, osin uusilla rajaviivoilla.
Lomailun kannalta loppukesä on ehdottomasti alkupuolta parempi. Sekään ei olisi vahinko, jos yksi lomaviikko jäisi syyskuun alkuun.
Jousimies voi myös halutessaan olla pikkujoulujen tähti, koska marraskuun jälkipuoli ja joulukuun ensimmäinen kolmannes ovat suosiollista aikaa. Erityisen antoisia ovat tapaamiset ja kanssakäyminen ulkomaalaisten kanssa.
Vuosi 2014 on ylimenokausi, jonka aikana kannattaa käydä läpi kirjoja ja levyjä ja poistaa niitä, joilla ei enää ole merkitystä itselle. Ajan pääviisari siirtyy merkin sektoriin 23.12. Silloin on jousimiesten vuoro valmistautua antamaan näyttöä taidoistaan, tiedoistaan ja tarpeellisuudestaan. Vuoden 2015 talvella on merkin alussa syntyneiden vuoro.

KAURIS 23.12.–20.1.
Joulukuiset saavat elellä ilman suuria mullistuksia. Tammikuisilla on edessään koko alkuvuoden kestävä stressitesti, joka vaatii suoria tekoja. Vuoden parasta antia tarjoavat ajatuksia ravistelevat ahaa-elämykset, jotka koskevat omaa paikkaa maailmassa.
Alkuvuotta leimaa velka- ja omaisuusasioissa ilmenevä säätöliike, joka voi kirpaista, mutta joka myös tuo henkistä helpotusta. Jo maaliskuun alkupuolella huomaat, että tyhjiöön tulee uutta inspiraatiota.
Ennen heinäkuun puoliväliä on mahdollista ottaa loikka johonkin kehityssuuntaan. Loppuvuoden kohokohta on lokakuun viimeisellä viikolla alkava ja melkein itsenäisyyspäivään asti potkua antava jakso. Remontit ja autonvaihdot hoituvat, ja saat elämäsi ajan tasalle. Uraihmiselle hetki voisi olla sopiva räväkälle siirrolle entistä itsenäisempään suuntaan.
Tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneet ovat varsin muutosalttiissa vaiheessa. Syynä on sisäinen halusi vapautua ja uudistua, ja sen törmääminen vastustukseen sekä perheessä että laajemmassa yhteisössä. Alkuvuoden innostumisesi lisää myös sanojesi uskottavuutta.
Lomailua tai muuta kevyesti ottamista voi suositella toukokuun lopusta kesäkuun loppuun. Syyskuutakaan ei nyt kannata vieroksua. Joulukuu voi tuoda täydenpalvelun loman kaukaisen maan satumaisessa hotellissa.

VESIMIES 21.1.–18.2.
Seitsenvuotiskriisi on ohi tammikuisilta ja helmikuun alussa syntyneiltä, ja heillä on energinen ja kasvuhakuinen vuosi. 6.–18.2. syntyneet sen sijaan joutuvat pohtimaan elämänarvojaan ja asuinpaikkaansa.
Jotta elämä menisi eteenpäin, jokainen käy läpi seitsenvuotisvaiheen, jonka aikana on lupa väsyä ja kyllästyä ja sitä kautta tajuta, mitä elämässä pitää tehdä. Hyvä uutinen on, että kriisit ovat ohi ennen joulua, aatonaattona.
Jos olet utelias ja rohkea, voit alkuvuodesta nauttia epätavallisen vilkkaasta seuraelämästä, jossa on mukana liikunta. Sosiaalisessa elämässä tapahtuu yllättäviä eroja ja pariutumisia. Jos olet arjesta etäisyyttä ottava mietiskelijä, voit saada tavallista enemmän matkoista ja musiikkielämyksistä. Nettiyhteisöstäkin voi löytyä uusia hengenheimolaisia.
Vesimiehillä alkaa 16.7. suurten ahaa-elämysten vuosi. Se voi havahduttaa opiskelemaan tai muuttamaan horisontin taakse. Joitakin jakso kutsuu esiintymislavalle.
Romantiikkaa ja hyvien ostosten tarjontaa on maaliskuussa ja huhtikuun alussa. Siitä seuraava otollinen aika on juhannuksesta alkava vajaa kuukausi, jota voi suositella kesälomankin ajankohdaksi.
Syyspuolen keltaiset lehdet putoavat kauneimmin lokakuussa. Joulukuun neljäntenä alkaa nuutinpäivään kestävä voimajakso, joka inspiroi liikkumaan, vaikuttamaan ja ilmaisemaan intohimojaan.

KALAT 19.2.–19.3.
Innostava ja kasvuhakuinen alkuvuosi parantaa talouttasi ja voi tuoda matkan maailmalle. Heinäkuusta alkaen kalatkin joutuvat pitämään jalat maassa, koska meno tasoittuu normaaliksi.
Kalat kuuluvat niihin, joiden vuodesta voi ennustaa varsin tuloksekasta ja avartavaa. Olet sopivasti katveessa, kun taivaalta sataa romua ja räntää.
Empaattisena voit olla monelle kanssaihmiselle tukena ja apuna heidän erilaisissa käänteissään.
Yksi vuoden näkymättömistä iloista on se, että merkki on perusharmoniassa ajan vaatimusten kanssa. Et siis esimerkiksi ole ensimmäisenä lomautusjonossa.
Helmikuisilla on tavallista suurempi alttius antautua ihanteille ja osallistua sadunomaisiin hankkeisiin. Maaliskuiset ovat bisnes- ja mediahenkisempiä.
Vuoden tärkein matka vie helmikuussa syntyneet pyhiinvaellukselle, mutta maaliskuiset viihtyvät vauraissa satamakaupungeissa.
Romantiikan kukkasia ei alkuvuodesta paljon jaella. Vain maaliskuu harventaa sinkkukalojen määrää.
Lomailulle otollinen on vuoden toinen sulojakso, joka osuu heinäkuun jälkipuoliskolle ja elokuun alkupuolelle.
Heinäkuun lopulla alkaa seitsemän viikon jakso, joka voi innostaa fyysiseen reippailuun ja miehisiinkin harrastuksiin. Tuolloin myös remontit ja siivoukset sujuvat kuin tanssi.
Varhainen pikkujouluaika lokakuun lopulta marraskuun puoliväliin tuo esiin kalan naisellisen puolen pienillä karnevaalivivahteilla.

  • Julkaistu 13.02.2014

Artikkelin avainsanat

Ei avainsanoja

  472   130

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
Roskapostin esto
Kyselyllä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.

Kommentit

missäs on 2014 vuosihoroskooppi?

Vierailija
# 6.2.2014 15:18   18   0 X Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän ne vuodet ole samanlaisia oli mikä numero vaan meneillään :-).

Mistä muuten johtuu että oma syntymäpäiväni 20.3. on Kalat tai Oinas riippuen missä se mainitaan. Olisi todella kiva tietää mikä olen.

Vierailija
# 6.2.2013 17:41   18   0 X Ilmoita asiaton viesti

mikä vuosi nyt on kuin toi horokooppi on hivenen vanha....

batman
# 28.1.2013 10:07   18   0 X Ilmoita asiaton viesti

Korjatkaa nyt se vuosiluku tuohon vuosihoroskooppiin!

Lukija
# 16.1.2013 11:54   19   0 X Ilmoita asiaton viesti

Markku kiltti, tekisit jo uuden vuosihoroskoopin. Kiitos!

Vierailija Anja
# 14.1.2013 19:55   23   0 X Ilmoita asiaton viesti

Entä vuosi 2013!?

Satu
# 10.1.2013 02:51   31   0 X Ilmoita asiaton viesti

Kaikki jutut

EV1214 Selviytyja Enqvist

Eero Enqvist kuvailee videolla mielikuvituksen voimaa: http://youtu.be/0yVLNUFACp4 03.12.2014

EV1214 Kannessa Kauppi

Minna Kauppi, 32, kulkee kilpailun läpi kuin unessa. Rastit ovat hukassa ja ylämäet tuntuvat ylivoimaisilta....

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

ev10_chanel

Coco Chanelin tyyli on vaikuttanut kautta aikojen naisten muodin uudistumiseen ja vapautumiseen. Myös mademoisellen oma el...

ev07_meski1

Konkurssi on vaarallinen. Siinä voi tunnollinen ihminen päästä helposti hengestään. Tanja...

EV1214 Selviytyja Enqvist

Eero Enqvist kuvailee videolla mielikuvituksen voimaa: http://youtu.be/0yVLNUFACp4 03.12.2014

Lisää aiheesta

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

EV0614 Rakkaushoro

Eevan suuri rakkaushoroskooppi tietää, koska on paras aika romantiikalle, suurille tunteille ja uusille ihastuksille....

EV 12 01 Vuosihoro

  Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta...

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

EV 12 01 Vuosihoro

  Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta...

EV0614 Rakkaushoro

Eevan suuri rakkaushoroskooppi tietää, koska on paras aika romantiikalle, suurille tunteille ja uusille ihastuksille....

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

Kysely

Mitä pidät uusimmasta Eevasta:

Näistä keskustellaan

Ev1303 Selviytymis Lajunen

Raili Lajusen väkivaltainen mies uhkaili ja vainosi häntä koko avioliiton ajan ja vielä kolme vuotta eron jälkeenkin. Raili ei suostunut särkymään.

EV1014 Kansijuttu Ahde

Hilkka Ahde oli 
vuosien ajan työpaikkakiusattu. Sen seurauksena hänestä tuntuu, kuin persoonasta olisi pudonnut palanen pois. Palanen iloa ja...

EV1214 Selviytyja Enqvist

VIDEO - Eero Enqvist syntyi alkoholistiperheeseen ja hänet otettiin lapsena huostaan. Vaikeimpina aikoina mielikuvitus auttoi häntä.

EV0214 Horo

Lue astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi.

ev07_meski1

Konkurssi on vaarallinen. Siinä voi tunnollinen ihminen päästä helposti hengestään. Tanja...

ev0906_dunderfelt

"Moderni nainen haluaa tulla seksuaalisesti avatuksi. Tähän hän tarvitsee vahvan miehen", toteaa Tony...

Katri_Helena

Lauluillaan Katri Helena Kalaoja tarjoaa kuulijoilleen juhlaa. Miten hän itse selvisi vuodesta, johon mahtui...

nARsisti_tuhosi_itsetuntoni

Minna Rissanen meni naimisiin ihanan miehen kanssa. Vähitellen kävi ilmi, että miehellä oli narsistinen...