EV0115 Vuosihoro

Eevan vuosihoroskooppi 2015

Lue astrologi Markku Mannisen laatima vuosihoroskooppi.


 

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

OINAS 20.3.–19.4.
Uusi vuosi lupaa henkisesti ja sosiaalisesti piristävää sekä tunne-elämän kannalta positiivista elämänmenoa elokuulle asti. Sitten polttopiste siirtyy lähemmäs arkea, mutta pysyy kepeänä useimpien kohdalla. Ajan muutospaineet purkautuvat huhtikuun alkupuolella syntyneiden keskuudessa.
Olet tämän ja seuraavat pari vuotta harmoniassa ajan hengen kanssa. Ajatuksesi ja tekosi otetaan vastaan suopeammin kuin yleensä. 2.–11.4. syntyneiden radikaalitkin ideat ja hankkeet ottavat tulta muutoksia kaipaavien ja samoin ajattelevien kanssaihmisten keskuudessa. Tämä yhteishenkisyys on huipussaan aina elokuun toiselle viikolle asti.
Tunne-elämän kannalta vuodesta erottuu jakso 19.2.–31.3. Tuolloin oinaita viedään tavallista enemmän saatille, kihlataan ja jopa avioliitto voi tulla ajankohtaiseksi. Vakituisessa suhteessa olevalle voi luvata joko liekin syttymistä uudelleen tai parisuhteen viimeistä niittiä, koska normaalistikin lyhyt pinnasi lyhenee entisestään tuona aikana.
Toinen romanttinen jakso alkaa kesäkuun toisella viikolla ja kestää kuutisen viikkoa, mutta siihen liittyy mutkia ja käänteitä, jotka ovat ohi vasta syys-lokakuussa. Samaan ajankohtaan sijoittuu vuoden toiseksi tärkein intohimojakso. Lomailulle otollista aikaa ovat alkukesä ja alkusyksy. Lapsia tai lapsenlapsia tulee maailmaan pitkin vuotta.

HÄRKÄ 20.4.–20.5. 
Vuoden alkupuoli tarjoaa käänteitä ja riskinottoja. Nämä kumpuavat sisäisestä jännitteestä turvallisuudentarpeen ja vapaudenhalun välillä. Elokuun toisella viikolla alkaa mutkattomampi meno, joka vähentää jännitteitä, lisää menestymismahdollisuuksia ja tuo taloudellista etua. Vuoden alkupuolella suorapuheisuutesi ja kansanomaisuutesi eivät oikein pure, vaan kanssaihmiset koettavat jarrutella menoa. Varsinkin huhtikuussa ja toukokuun alkupuolella tämä voi johtaa myös yhteenottoihin, koska elät tuolloin triplateholla. Positiivista on se, että moni härkä repäisee itsensä irti huonoista tavoista ja laiskottelusta.
Aistillista romantiikkaa on tarjolla huhti-toukokuussa.
Otollisinta kesälomajaksoa on vaikea suositella, mutta sekä kevät että syksy ovat lomailulle suopeampia kuin kesä. Elokuu saa puoltoääniä pienellä enemmistöllä kesäkuuhun verrattuna.  
Jo vuonna 2012 alkanut seitsenvuotiskriisi on ohi suurimmalta osalta. Kesä kuitenkin palauttaa 16.–20.5. syntyneet vielä kerran pohtimaan arvojaan ja motivaatioitaan. Tämä menee ohi 17.9.
Hyviä uutisia on luvassa elokuun toiselta viikolta alkaen. Kannustava myötätuuli osuu purjeisiisi ja alkaa viedä hankkeita eteenpäin. Tämä näkyy varsinkin työssä ja taloudessa. Romantiikassa ja parisuhteessa loppuvuoden paras jakso on syyskuun lopulta marraskuun puoliväliin.

KAKSOSET 21.5.–21.6.
Toukokuisten elämään vaikuttaa seitsenvuotiskriisi, jossa ihanteet ja realiteetit törmäävät. Kesäkuisilla on lennokas alkuvuosi, joka tosin kysyy yhteistyökykyä.   
Tammikuun jälkeen kevät etenee hieman tasapaksuna aina huhtikuulle, jonka puolivälistä juhannukseen asti on tarjolla romantiikkaa ja intohimoa. Varsinkin toukokuun puolivälistä alkaen on säpinää. Alkukesä sopii myös aktiivilomailuun.
Alkuvuonna ystävien, naapureiden ja lähisukulaisten verkosto tuo laajempaa näkökulmaa elämään.
Toukokuisten tilanne on kesäkuisia konstikkaampi, ja ainakin osa joutuu viilaamaan päämääriään paremmin ajan vaatimuksiin sopiviksi. Huhtikuun ja alkukesän voimaviikot tukevat kuitenkin myös toukokuisia. Sivullisuuden tunne poistuu kesäksi, mutta palaa syyskuussa. Toukokuisten on nyt syvennyttävä itseensä eheytyäkseen. Vuonna 2016 on sitten kesäkuisten vuoro.
Elokuun puolivälin lähetessä esiin nousee uhmakas asenne ja mielipiteitään voi myöhemmin joutua selittelemään.
Loppuvuoden romanttiset kipinät lentävät marras-joulukuussa.

RAPU 22.6.–22.7.
Useimmille voi luvata välivuoden tapaista aikaa. Kohokohdaksi nousee juhannuksesta alkava seitsenviikkoinen, joka nostaa profiilia, lujittaa tahtoa ja saa uudistamaan elämää. Heinäkuun alkupuolella syntyneille on luvassa jopa loppuelämää koskevia muutoksia vapaampaan suuntaan.   
Tammikuun puolivälistä alkaa antoisa viisiviikkoinen, joka lupaa sekä romantiikkaa että työtehoa. Helmikuun loppupuolella menoon tulee kärjekkyyttä harvinaisen ärsyketulvan vaikuttaessa niin kotona kuin työssä. Suora puhe ja toiminta jakavat lähimmäiset puolesta ja vastaan. Erityisesti suhteet miehiin ovat koetuksella. Ilma kuitenkin puhdistuu, ja huhtikuun alusta juhannukseen elämä rullaa. Äitienpäivästä alkava neliviikkoinen lupaa kukoistusta tunne-elämässä ja vähentää sinkkujen määrää.
Juhannuksena alkava voimavaihe voi ilmetä työmotivaation kasvuna, liikunnallisuutena tai intohimona luovaan toimintaan. Lomailuunkin jakso sopii, koska tuolloin on luontevaa kulkea omia polkujaan.
Loppuvuosi tuo intoa osallistua yhteisiin asioihin. Varsinkin merkin alkupuolella syntyneiden teot ja sanat saavat myönteistä kannatusta.
5.–12.7. syntyneille vuosi tarjoaa suuria muutoksia. Niiden takana on sukupolvien jännite tai kyllästyminen vanhaan. Muutoshalu nousee erityisesti maalis- ja heinäkuussa, jolloin intohimot ovat muutenkin korkealla.

LEIJONA 23.7.–23.8.
Elämää pöllyttänyt puhuri jatkuu elokuun toiselle viikolle. Siihen mennessä kanssaihmisille selviää sosiaalinen merkityksesi ja kykysi osallistua yhteisiin asioihin. Myös matkat, opinnot ja julkaisutoiminta ovat ajankohtaisia. Osa elokuisista tempautuu uusiin kuvioihin. Loppuvuosi on romanttisempi ja painopiste on lähempänä arkea.  
Elämäsi on parhaimmillaan, kun realistinen ote yhdistyy sopivaan draamaan. Jo viime vuosi tarjosi tilaisuuksia toteuttaa tätä puolta itsessä, ja alkanutkin vuosi jatkuu samoin, mutta lähinnä 4.–23.8. syntyneille. Alkupään päivänsankareilla on arkisempaa. Myös niin positiiviset kuin negatiiviset ahaa-elämykset ovat värittäneet elämää.
Kun suuri puhuri elokuun alkupuolella päättyy, alkaa pienempi sarja voimaviikkoja. Niiden aikana työ, päätökset ja käänteet ihmissuhteissa täyttävät päivät. Tätä kestää syyskuun lopulle. Vuoden romanttisin vaihe osuu samaan aikaan venyen lokakuun toiselle viikolle. Värikkään jakson jälkeen on jopa helpottavaa viettää hiljaisempaa loppuvuotta.
Kesäloman parhaita aikoja ovat kesä- ja syyskuu. Seitsenvuotiskriisin häntä varjostaa hieman 19.–23.8. syntyneiden kesää. Heidän kannattaa pohtia, mihin satsaa ja mistä luopuu. Myös ajan kulumiseen liittyvät päätökset voivat vaatia säätöjä.
Elämään kuuluvat hankaluudet ovat kuitenkin pientä tämän suurenmoisen vuoden kokonaiskuvassa.

NEITSYT 24.8.–23.9.
Kaksijakoinen vuosi alkaa ja etenee melko tasaisesti elokuun toiselle viikolle asti, jolloin vuorossa on joka kahdestoista vuosi koettava profiilin nosto ja suuri tuuletus. Vertailukohdaksi kannattaa muistella loppukesinä 1991 ja 2003 alkaneita ja vuoden kestäneitä aikoja. Kuvaan sopisi eksoottinen matka tai hengentuotteen julkaisu.
Uuden vuoden ensimmäinen tapahtumasuma koskee ihmissuhteita laajassa mitassa. Sinkuille loppiaisesta alkava jakso voi tuoda vakavasti otettavan partnerin ja vakiintuneille suhteen uudistumisen. Kuusiviikkoisen aikana myös kollegat, ystävät ja naapurit nousevat esiin uusilla tavoilla. Alkuvuosi sopii myös jännitteiden purkamiseen.
Maaliskuun puolivälissä alkava neliviikkoinen lupaa selvästi harmonisempaa menoa. Aikaan sopisi esimerkiksi ostosmatka. Huhti-toukokuu on erittäin tehokasta aikaa, jolloin remontit, urakat ja elämän mukavuutta parantavat täsmähankkeet sujuvat.
Loman ajankohtana loppukesä voittaa valoisimman vuodenajan. Elokuu näyttäisi sopivimmalta, koska 11.8. alkaa merkin jymyvuosi. Melkein 13 kuukautta kestävä jakso tuo sarjan ahaa-elämyksiä, ylennyksiä ja elintason nousua, tosin moni kokee ajan myös kuormittavana. Ulkomaat nousevat esille tavalla tai toisella.
Elokuiset käyvät vuoden aikana läpi perusarvojaan ja motivaatiotaan. Se voi välillä vaatia etäisyyden ottoa arjesta, mutta se kuuluu asiaan.

VAAKA 24.9.–23.10.
Vuosi lupaa useimmille melko tasaista elämänmenoa. Lokakuun toisella viikolla syntyneiden on syytä kuitenkin varautua täyskäännöksiin suhteissa ja uralla.
5.–12.10. syntyneitä innostaa ja haastaa yllättävä ja arvaamaton planeettakuvio. Se voi näkyä tasaisen vaa’an äkillisenä mielenmuutoksena, jonka takia tyyli, ura tai ihmissuhteet joutuvat muutostilaan. Vanhasta kiinnipitävä voi kohdata ympäristön painetta ja joutua muiden käynnistämien muutosten kohteeksi. Muutosalttiuden huiput ovat maalis-, heinä- ja joulukuussa. Vaihe on syytä kohdata elämään kuuluvana jännitteiden purkautumisena, jonka jälkeen on kevyempi olla ja elää.
Ennen 5.10. syntyneillä myllerrys on takana ja uusi vuosi melko tasainen. Heille alkuvuoden jännittävin aika on 20.2.–8.3., jolloin suhdesektorissa on railakkaimmat taivaanmerkit kahdeksaan vuoteen. Sinkkujen vienti vilkastuu ja vakiintuneiden suhde piristyy. 13.–23.10. syntyneille tätä hupia on luvassa 9.–31.3. Elokuulle asti heillä on myös kehitysmahdollisuuksia yhteishankkeessa.   
Myös loppukevät ja alkukesä ovat värikästä aikaa. Syntymäpäivästä riippumatta olet vauhdikkaassa ja tuloksekkaassa imussa. Loma voisi osua kesäkuuhun.
Juhannuksesta alkavan kuusiviikkoisen aikana ärsytyskynnyksesi on tavallista matalampi.
Loppukesällä on tunteita ja raha-asioita koskeva korjausliike. Sen mentyä ohi alkusyksyllä elämä on aiempaa vakaampi. Loppuvuoden onnenviikot ovat 8.11.–5.12.

SKORPIONI 24.10.–22.11.
Ajan viisari on osoittanut merkkiin jo yli kaksi vuotta, ja vielä tulevan kesän aikana se vaikuttaa merkin lopulla syntyneisiin. 16.–22.11. syntyneet voivat odottaa nimityksiä ja kunniaa, mutta myös paineita ja selvityksiä.
Alkuvuoden parhaat ajat ovat tammikuun puolivälistä helmikuun viimeiselle viikolle, jolloin intohimoiset käänteet suhteessa ovat mahdollisia. Toinen tapahtumasesonki alkaa maaliskuun puolivälistä romanttisilla vivahteilla ja yltyy huhtikuun alusta kuusiviikkoiseksi tunteenpurkausten sarjaksi, joka sisältää myös yhteenottoja.
Lomailuun sopii heinäkuu. Kesä tosin vakavoittaa tunnelmia ja nostaa esiin jopa raha- ja lakiasioita. Näitä on luvassa varsinkin merkkijakson lopulla syntyneille.
Vuoden syyspuoli näyttää aika laimealta. Ihmissuhteissa se merkinnee vakiintunutta tilannetta. Jokavuotinen tunne-elämän huippu sentään värittää harmautta itsenäisyyspäivästä uudenvuodenaattoon.
Lokakuun lopulla syntyneet ovat koko vuoden alttiina herkistäville vaikutteille, mikä voi ilmetä hiljaisuudenkaipuuna sekä filosofisina mietiskelyinä ja keskusteluina.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.
Jännittävän vuoden ensimmäiset seitsemän kuukautta tarjoavat lennokasta menoa, oivalluksia ja oman aseman paranemista. Loppuvuonna meno on hillitympää, mutta samalla alkaa jousimiesten parivuotinen näytön paikka, jonka aikana he pääsevät ansaitsemalleen tasolle yhteisössä.
Marraskuisten on nyt aika tuoda kantansa julki niin kirjallisesti kuin suullisesti. Joulukuistenkin on syytä linjata odotuksiaan ja päämääriään tuleville vuosille ja satsattava voimavaroja niiden toteuttamiseen. Pelissä on oman itsen merkitys toisille. Nuorille ja kunnianhimoisille tämä ja pari seuraavaa vuotta ovat täynnä tilaisuuksia, mutta iäkkäämmille ja uupuneille voi tulla ajankohtaiseksi eläke tai alan vaihto.
Viime kesänä alkanut henkinen myötätuuli puhaltaa purjeisiisi elokuulle asti. Tämä tuntuu voimakkaimmin joulukuisilla ja lupaa yllättäviäkin onnenpotkuja ja tunnustusta. Matkat ovat antoisia. Kuvioihin sopisi jopa muutto ulkomaille.
Suhteissa voi tapahtua suuriakin helmi-maaliskuussa sekä kesällä. Sinkkueläjällä kesän ja alkusyksyn aikana varsin mutkikas suhdekuvio voi viedä jalat alta, mutta toteutuakseen se vaatii mielenmuutosta ja säätöä.
Lomailuun kesäkuu on selvästi paras aika syyskuun tullessa toisena.
Loppuvuonna ihmissuhteissa on hiljaista, joten pimenevä vuodenaika kannattaa käyttää työhön, matkusteluun tai yleisiin rientoihin.

KAURIS 23.12.–20.1.
Alkuvuonna painopiste on arjessa, kodissa ja työssä. Elokuussa siirrytään isompiin ympyröihin, koska tarjolla on väyliä tuoda esiin näkemyksiä siitä, miten asiat ovat. Tammikuisten isopyörä pyörii koko vuoden.  
Kevättalven tärkein vaihe on hermoja ja päättäväisyyttä testaava helmikuun viimeisellä viikolla alkava kuusiviikkoinen. Jakson käänteet ovat seurausta todennäköisesti nuorten kanssaihmisten teoista. Huhtikuun alusta juhannukseen on rauhallisempaa, mutta keskikesästä alkaa puolisoa ja ikätovereita koskeva yhteenottojen sarja. Kädenvääntö voi liittyä lomailuun tai asumiseen. Lomalle otollisin aika olisi elokuu.
3.–10.1. syntyneet käyvät läpi sukupolvijännitteiden purkautumisia. Ne voivat ilmetä yhteenottona eri-ikäisen kollegan tai esimiehen kanssa, mutta myös loikka nuoruuden unelmaan sopisi kuvaan. Etukäteen ei voi tietää, onko muutoksen takana oma kyllästyminen vai työpaikan organisaatiouudistus. Äkillinen muuttokaan ei olisi ihme. Muutospaineet ovat korkeimmillaan kevättalvella sekä heinä- ja joulukuussa.     
Kaikilla kauriilla alkaa 11.8. reilun vuoden kestävä sosiaalinen myötätuuli. Luvassa on ahaa-elämyksiä omasta tulevaisuudesta ja paikasta yhteisössä. Mielipidevaikuttajalle tämä on erinomainen paikka esittää näkemyksiään yhteiskunnasta ja maailmasta. Ehkä nyt olisi aika julkaista omaa tuotantoa.

VESIMIES 21.1.–18.2.
Vuoden ensimmäiset seitsemän kuukautta tarjoavat hurlumhei-menoa ihmissuhteissa ja ystävyydessä. Vastaan tulee päätäpyörryttäviä kanssaihmisiä, ja monen mieli muuttuu suurtenkin periaatteiden kohdalla. Elokuusta alkaen suuret linjat väistyvät ja tilalle tulee konkretiaa rakkaudessa ja arjessa.  
Käynnissä oleva sosiaalinen puhuri alkoi jo viime kesänä. Se on tähän mennessä kohdistunut enemmän tammikuisiin, mutta nyt on helmikuisten vuoro. Odotettavissa on uusia tuttavuuksia, kykyjenetsijöitä ja opettajahahmoja. Julkisuus ja suosio yllättävät monet. Matkat ovat alkuvuoden aikana antoisia ja jokin ohimennen lausuttu mielipide voi päätyä mediailmiöksi.
Tammikuisten taivaanmerkit ovat arkisempia. Vuoden kohokohdat liittyvät jollain tavalla virallisiin kuvioihin. Hallinnollinen päätös tai juridinen sopimus selvittää keskeneräisen ongelman.  
Kevään koittaessa vetovoimasi nousee huippuunsa ja romantiikkakin nostaa päätään. Kesä on hieman erikoinen, koska alkuvuoden tapahtumat vaativat tilintekoa omasta elämästä. Pitääkö uusi tuttavuus ottaa vakavasti? Vaatiiko jokin mielenmuutos parisuhteen uudelleenarviointia? Vastaus selviää syksyn myötä. Kun suuri puhuri taittuu elokuussa, on arkeen palaaminen ja suhdekuvioiden pohtiminen luontevampaa. Marras-joulukuun taivaanmerkit ovat harvinaisen suopeat, joten vuoden lopussa vallitsee sopusointu.

KALAT 19.2.–19.3.
Helmikuiset aloittelevat henkistä seitsenvuotisinventaariota. Vanhasta kannattaa luopua, jotta saa tilalle uutta. Syksy tempaisee helmikuiset myös vilkkaaseen sosiaaliseen elämään. Maaliskuisilla on melko tasaista lokakuulle asti, jolloin alkaa pitkälle vuoteen 2016 kestävä vaihe, joka palkitsee puurtamisen itselle tärkeällä alueella.  
Alkuvuotta värittää loppiaisena alkava energisyyttä ja motivaatiota nostava kuusiviikkoinen, joka ensin innostaa helmikuisia parin viikon ajan ja kohdistuu sitten maaliskuisiin. Moni yllättää lähimmäisensä epätavallisella päättäväisyydellä sekä romanttisilla uutisilla.
Tämän jälkeen seuraa neljä vähemmän tärkeää kuukautta, joiden teemoina ovat työ ja keskeneräisten asioiden hoitaminen. Maaliskuu tosin sopii suurten kauppojen tekemiseen.
Seuraava positiivinen profiilinnosto kestää juhannuksesta elokuulle. Jokin alkuvuonna käynnistynyt hanke puhkeaa keskikesällä kukoistukseen. Aika sopii myös lomailuun.
Elokuun toisella viikolla alkaa reilun vuoden kestävä vaihe, jonka aikana näkemyksesi ja oivalluksesi pääsevät esille paremmin kuin kertaakaan kahteentoista vuoteen. Helmikuisten mielipiteet ilmentävät uusia virtauksia, joille kanssaihmiset ovat herkistyneet ja joiden esiintuomiselle aika on kypsä. Tästä johtuen alkukuun kaloja saatetaan nähdä mediassa ja kulttuuripalkintojen saajissa. Maaliskuisten kohdalla huomionosoitukset alkavat lokakuussa ja jatkuvat yli uudenvuoden.
Kaikille kaloille joulukuu on palkitseva ja tunne-elämää hivelevä.

  • Julkaistu 28.01.2015

Artikkelin avainsanat

Ei avainsanoja

  644   130

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
Roskapostin esto
Kyselyllä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.

Kommentit

missäs on 2014 vuosihoroskooppi?

Vierailija
# 6.2.2014 15:18   26   0 X Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän ne vuodet ole samanlaisia oli mikä numero vaan meneillään :-).

Mistä muuten johtuu että oma syntymäpäiväni 20.3. on Kalat tai Oinas riippuen missä se mainitaan. Olisi todella kiva tietää mikä olen.

Vierailija
# 6.2.2013 17:41   26   0 X Ilmoita asiaton viesti

mikä vuosi nyt on kuin toi horokooppi on hivenen vanha....

batman
# 28.1.2013 10:07   24   0 X Ilmoita asiaton viesti

Korjatkaa nyt se vuosiluku tuohon vuosihoroskooppiin!

Lukija
# 16.1.2013 11:54   25   0 X Ilmoita asiaton viesti

Markku kiltti, tekisit jo uuden vuosihoroskoopin. Kiitos!

Vierailija Anja
# 14.1.2013 19:55   30   0 X Ilmoita asiaton viesti

Entä vuosi 2013!?

Satu
# 10.1.2013 02:51   37   0 X Ilmoita asiaton viesti

Kaikki jutut

Nummisuutarit

Aleksis Kiven Nummisuutareita on usein kehuttu parhaaksi suomenkieliseksi komediaksi. Klassisen huvinäytelmän elementit...

Pullinen

Polttava aurinko, jylhät veistokset ja Nissbackan kartanon ikivanhat puut. Hämmentävän kaunis yhdistelm...

EV1115 Roope Salminen

Vaikka näyttelijä-muusikko Roope Salminen, 25, elää Koirat-yhtyeensä kanssa unelmavuottaan, menestys ei...

EV1115 Kauneusjuttu

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen neuvoo videolla, kuinka muutamalla tuotteella saat arkimeikkiin hetkessä ripauksen...

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

ev07_meski1

Konkurssi on vaarallinen. Siinä voi tunnollinen ihminen päästä helposti hengestään. Tanja...

EV1115 Roope Salminen

Vaikka näyttelijä-muusikko Roope Salminen, 25, elää Koirat-yhtyeensä kanssa unelmavuottaan, menestys ei...

nARsisti_tuhosi_itsetuntoni

Minna Rissanen meni naimisiin ihanan miehen kanssa. Vähitellen kävi ilmi, että miehellä oli narsistinen...

Lisää aiheesta

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

EV0615 2Kesahoro

    Oinas 21.3. – 20.4. Täkypäivät 7.–9.7. ja 3.–5.8. 21.–31.3...

EV0115 Vuosihoro

  Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta...

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp.htv.fi

EV0115 Vuosihoro

  Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta...

EV0615 2Kesahoro

    Oinas 21.3. – 20.4. Täkypäivät 7.–9.7. ja 3.–5.8. 21.–31.3...

EV0214 Horo

Jos haluat ottaa yhteyttä astrologi Markku Manniseen, hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mmannin1@pp....

Kysely

Mitä pidät uusimmasta Eevasta:

Näistä keskustellaan

nARsisti_tuhosi_itsetuntoni

Minna Rissanen meni naimisiin ihanan miehen kanssa. Vähitellen kävi ilmi, että miehellä oli narsistinen...

EV0915 Ingrid ja Roberto rakkaus

Kun filmitähti Ingrid Bergman ja elokuvaohjaaja Roberto Rossellini rakastuivat, he olivat tahoillaan naimisissa. Kielletystä romanssista seurasi...

EV0815 Torikka

Eevan lukijat valitsivat oopperatähti Waltteri Torikan Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. Kiitokseksi Waltteri lauloi serenadin.

EV1015 Hetemaj3

Fatbardhe Hetemaj oli vain seitsemänvuotias, kun hän muutti Emine-äidin ja muun perheensä kanssa Kosovosta Suomeen.

ev07_meski1

Konkurssi on vaarallinen. Siinä voi tunnollinen ihminen päästä helposti hengestään. Tanja...

nARsisti_tuhosi_itsetuntoni

Minna Rissanen meni naimisiin ihanan miehen kanssa. Vähitellen kävi ilmi, että miehellä oli narsistinen...

ev0906_dunderfelt

"Moderni nainen haluaa tulla seksuaalisesti avatuksi. Tähän hän tarvitsee vahvan miehen", toteaa Tony...

Katri_Helena

Lauluillaan Katri Helena Kalaoja tarjoaa kuulijoilleen juhlaa. Miten hän itse selvisi vuodesta, johon mahtui...